- 4 Temmuz 2014
- 3.508
- 3.431
- 168
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.461
aaaa sen gitmemismiydin bizde tam senin dedikodunu yapcaktıksusun len uyuyamıyom
susun
tolişimm çiçeeeeemm uyutmuyolar benı yahu uykum geldı benım asıgımasık uyumus gelmıs ama ben neden uyumıcakmısımuyuma o zaman bu saatte uyunurmu
gıttım bu sefer yapın hadı sabah okurumaaaa sen gitmemismiydin bizde tam senin dedikodunu yapcaktık
o zaman uyu pampam benım hem kursa gıdıcen sen uykusuz kalmatolişimm çiçeeeeemm uyutmuyolar benı yahu uykum geldı benım asıgımasık uyumus gelmıs ama ben neden uyumıcakmısım
aslanım tolısss kurs aksam ama ben uyuyım yınedeo zaman uyu pampam benım hem kursa gıdıcen sen uykusuz kalma
Kolay gelsin canımResimler geliyor ablam :) 1 ocakta tarz hanimlarimizi gorecegiiiiiz:)
Margam gece kuşları çok sen topiği boş bırakmaBende hepiniz bu saatlerde uyuyorsunuz saniyordum..
Ve bu yuzden gher gece oyun oynuyordum
Ama artik burdayim :)
Başka pijama giysin
Bunlar tolin'e aitmiş
Evet ablam bizzat gördümŞu yeşilli olan çok yakışıyor tolinehatta giymişti de resmini yollamıştı bize de-ğilmi nevoşumm
Satmaya çalıştığı kopmuş çoraplarımı bu
Satmaya çalıştığı kopmuş çoraplarımı bu
Satıcılara dikkat etmek lazımken, toline 2 kat dikkat etmek lazım, parayı alır yırtık çorabı vermez, ayakta uyutur milletiYes yes,tanesi 20 teleden satıyor uyanık,bide yırtıkmış onu saklamış gördünmü
Satıcılara dikkat etmek lazımken, toline 2 kat dikkat etmek lazım, parayı alır yırtık çorabı vermez, ayakta uyutur milleti
Sende az değil hakikaten hanım ablamAynen dün bana satmaya kalktı 2o lira ver senin olsun dedi,ben sana 50 vereyim sende kalsın dedimhain nenemmm didi kimle uğraştığını bilmiyor
Sende az değil hakikaten hanım ablam
Tamam gözün arkada kalmasın, o benide uyutuyor gerçi ama yakalarsam binerim tabiHafife almasın beni yakarım çırasını
Ben kaçıyorum güne gidecem,bizim cadı gelir arkamdan dedikodumu yaparsa tepesine tepesine bin onun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?