- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.441
Adra uyumuş kurtulmuşum, bırakırmıyım, sohbetin tadını çıkarcamSeni bırakıp geldi sandım Nevoş hemen de sorarım hiç atlamam
HaklısınDövmez dövmez, onlar uyurken biz topiği canlı tutuyoruz, teşekkür etsin
Teşekkür ederimSeni bırakıp geldi sandım Nevoş hemen de sorarım hiç atlamam
Çok mesaj yazmayın resimler kaybolmasınAdra uyumuş kurtulmuşum, bırakırmıyım, sohbetin tadını çıkarcam
Efendim canimin dibisiiiimargarin nikotin
Resimler geliyor ablam :) 1 ocakta tarz hanimlarimizi gorecegiiiiiz:)Marga'cım yarışma nasıl gidiyor katılımlar başladı mı?
Tolin resim yollarsa kabul etme reytingler düşmesin
Ben sanmadim ama :) niye cunku biliyordum kimi noldugunu :) gerci bilmesem de benzetmezdim :)Geçen yarışmaya da katılmamıştım ama, kırmızı şapka takan yarışmayı ben sanan çok olmuş :))
Avatarımda bere var ama şapka tarzım değildir normalde
De de:)[/QUOTE]dede:)TE="nilersn, post: 38504889, member: 639671"]Kız aşıgımaşıkk kullanıcı adından dolayı sana hep aşuk maşuk diyesim geliyo nedense
Uyandın ve yaptıgın sey buraya gelmekmı oldu tebrık edıyorum senıDaha uyumadin mi masallaaaah ben uyuyp uuandim en azindan
Nöbeti sana devredıyorum ve yatıyorum ben iyi geceler tatlımEvet direk buraya geldim gozumu sizle aciyom kiiz
İyigeceler canmNöbeti sana devredıyorum ve yatıyorum ben iyi geceler tatlım
Bu saatte mi bebegiiimmuykum vardı uykumu kacırttım bende spor yapıp
aksam yaparım diye diye bu saat olduBu saatte mi bebegiiimm
Kiz su an hayatttta kalkip spor yapmamaksam yaparım diye diye bu saat oldutam uykum geldi baktım olmıycak dedim kalk yap sporunu
dun yapmadım bugunde es gecmiyim dedim zor oldu banada vallaKiz su an hayatttta kalkip spor yapmam
uykum vardı uykumu kacırttım bende spor yapıp
susunBu saatte mi bebegiiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?