- 22 Kasım 2014
- 3.162
- 2.155
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.681
Önce kurabıyeyı gorıyım kesın annesı yapmıstr onuKollarını sıva, söz sözdür, tolin sözünü tuttu:))
Milyoncular , bir milyonculatra rakip mi kiz hahaMilyoncularda var
Canım alış veriş merkezinde bi yer var ya adını unuttum ama hepsinde var, böyle mutfak eşyaları orda var. Nevoşun tarifi bekle bence yarın falan eklerBen yarismaya koydugun tarifi gordum kuzum , kim yapicak tarifi :)
Pinkom ben tirtil kalibi nerde bulabilirim ya tirtil seklinde kurabiye yapmak icin
Ooooooo nevomda mi katiliyor yarismaya :)Canım alış veriş merkezinde bi yer var ya adını unuttum ama hepsinde var, böyle mutfak eşyaları orda var. Nevoşun tarifi bekle bence yarın falan ekler
Süper tarifler var ve gelmeye devam ediyorOoooooo nevomda mi katiliyor yarismaya :)
Bir milyonculara bakicam eger yoksa tum bir milyonculari gezerim artik bulana kadar :)Canım alış veriş merkezinde bi yer var ya adını unuttum ama hepsinde var, böyle mutfak eşyaları orda var. Nevoşun tarifi bekle bence yarın falan ekler
Esse miCanım alış veriş merkezinde bi yer var ya adını unuttum ama hepsinde var, böyle mutfak eşyaları orda var. Nevoşun tarifi bekle bence yarın falan ekler
Yok değil, tattolu tuttolu birşeydi herhalde:)))Esse mi
Pinko ne zamana kadardı gonderme suresıSüper tarifler var ve gelmeye devam ediyor
tantotoni mi neYok değil, tattolu tuttolu birşeydi herhalde:)))
Evet evet öyle birşey çok güzel ürünleri var, insanın çıkası gelmiyortantotoni mi nesuan cok hasır nesırım bu magazalarlada her ne kadar yemek yapmayı bılmesemde
Daha çok var rahat rahat yap katılPinko ne zamana kadardı gonderme suresısöz verdım yarın yapıyım barı bişey ama katılmam bende yarın mısafr gelcek teyzmler falan onlara yapıym gonderırım resmını
Eveeeeet burda magazası yok dırek ama urunlerını satan bı yer var annem benı sokmuyo oraya tuttgmu bırakmıyom ama bı seramık tenceresı var harıka ceyızıme almstı annem kendınede aldı snra ben bıle pılav yapıyrum hemde dıbı tutmadan dusun o kadar guzel tencere yanıEvet evet öyle birşey çok güzel ürünleri var, insanın çıkası gelmiyor
yok katılırsam kurabıye şefi olurum sana bu kötülüğü yapmamDaha çok var rahat rahat yap katıl
Biri alacak nasılsa kimin aldığı çok fark etmiyoryok katılırsam kurabıye şefi olurum sana bu kötülüğü yapmam
Allah onun kurabiyelerini taş ettiGördüm tolinin kurabıyesınıdun gce benım netten bulduklarıma senı alan koca yandı dıyodu taş olmş bunlar dıyodu
Kıyamam kız emeği yeter biz tolinle böyle gazlaya gazlaya bırbırımızı oluruz heralde bişiler öğreniriz bizdeAllah onun kurabiyelerini taş etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?