- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.661
İyiyim canım sağol
Söyle canım burdayımÇıkıyordum yakaladın
Canım zararını bilmiyorum ama biz yapınca koyuyoruz hatta eşim bayağı koyuyor..Tam zamaninda yakaladim o zaman..
Evde yapilan cig koftee isot kullanilir mi kuallanilmaz mi ..
Bi zarari olur mu fazla konulursa..
Yani ne kadar koymaliyiz
Aaaaaa olmaz olur mu..Hani çay yok, kahve yok
o önce kurabıye yapsın da bunada katılırHuuu huuuuuuu tolini gaza getirinde yarismaya katilsin yaaaaaa
Canım zararını bilmiyorum ama biz yapınca koyuyoruz hatta eşim bayağı koyuyor..
1 kilo bulgurden 13 kişilik köfte oluyor buna 3 su bardağı isot konur..Hatta rengi daha koyu olsun isterseniz daha fazlada koyabilirsiniz..
Bizde yarın yapacağız
Tolin mi yapacak o suan ruyasinde keremi goruyordur :)o önce kurabıye yapsın da bunada katılır
Tolin yaparsa benden yaparım demiştim ama icraat göremedimTolin mi yapacak o suan ruyasinde keremi goruyordur :)
Duyyyy beni tolisim duuuuyyy
Yeni kurabiyeleri gördün mü acelen yoksa gelecek 1 tarif var onu bekleAaaaaa olmaz olur mu..
Senin nefis kurabiyelerinle super gider bi tavsan kani demli cay :)
Yaptı ki, görmedin mi, koymadı ama gösterdi
Tolin yaparsa zaten herkes yapar diye bir tez bile hazirlariz sen ne diyosun haha
aaaaaa ben nasıl kacırdım onuYaptı ki, görmedin mi, koymadı ama gösterdi
Evet canım salçası,baharatı eti vs içine girdiği zaman 13 kişilik oluyor..İsot koymazsanız o çiğköfte olmaz..Birde isotu çok az suyla ıslatın öyle karıştırın..13 kisilik cikiyorsa super ..
Cunku kalabaligiz hemen hemen herkese yetecek kadar cikar o zaman..
Not ettim ablam cok sagolasin..
Deminden beri evde isot katilir mi katilmaz mi onu masaya yatirdik tartisiyorduk dedim nevoma sorayim
Ben yarismaya koydugun tarifi gordum kuzum , kim yapicak tarifi :)Yeni kurabiyeleri gördün mü acelen yoksa gelecek 1 tarif var onu bekle
Kollarını sıva, söz sözdür, tolin sözünü tuttu:))aaaaaa ben nasıl kacırdım onuhemen bulmam lazım gezıyım butun sayfaları tek tek
Bende gormedimm nasil kacirdik yaYaptı ki, görmedin mi, koymadı ama gösterdi
Milyoncularda varBen yarismaya koydugun tarifi gordum kuzum , kim yapicak tarifi :)
Pinkom ben tirtil kalibi nerde bulabilirim ya tirtil seklinde kurabiye yapmak icin
Cok sagol ablacim iyi geceler :)Evet canım salçası,baharatı eti vs içine girdiği zaman 13 kişilik oluyor..İsot koymazsanız o çiğköfte olmaz..Birde isotu çok az suyla ıslatın öyle karıştırın..
Hayırlı Geceler..Şimdilik kaçıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?