- 20 Mart 2008
- 142.164
- 214.449
- 1.423
- 61
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Seni bile derken, katılanlar senden korksun![]()
Niye korksunlar ayol moda ikonumuyum ben yoksa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni bile derken, katılanlar senden korksun![]()
Şüphelenmiyor değilimNiye korksunlar ayol moda ikonumuyum ben yoksa![]()
Şüphelenmiyor değilim
Kesin öylesindir![]()
Huy Meselesi margarincim nikotinimcim yeni yarışman hayırlı olsun ...hanımannem katılıyormuş öyle duydum
![]()
Sen öylesin gerisini bilmemTabi canım eda bir ben ikiyim moda alanında![]()
Katılcan mı buna daHuy Meselesi margarincim nikotinimcim yeni yarışman hayırlı olsun ...hanımannem katılıyormuş öyle duydum
![]()
Sen öylesin gerisini bilmem
Katılcan mı buna da![]()
öyleymiş öylee hanımanne.. duydum kiii noel baba şapkası satın alcakmışsınKatılıyormuymuşum hiç haberim yoktu![]()
yok pinko bu beni aşarSen öylesin gerisini bilmem
Katılcan mı buna da![]()
Sen pijamayla katıl, oy versem ne olayımYılbaşı için picamalarımla katılıayımda görün bakalım![]()
öyleymiş öylee hanımanne.. duydum kiii noel baba şapkası satın alcakmışsın
yok pinko bu beni aşar![]()
Eğlencenin dibine vuracak olanları görelim bakalımöyleymiş öylee hanımanne.. duydum kiii noel baba şapkası satın alcakmışsın
yok pinko bu beni aşar![]()
anaaa iki pijamalı yarışmacııı ...katılın katılın.. size ev terliği de hediye göndercem böle noelli geyikliiiSen pijamayla katıl, oy versem ne olayım
Bende pijamalı olcam nihayetinde, beni temsil ediyor olacaksın![]()
Sen pijamayla katıl, oy versem ne olayım
Bende pijamalı olcam nihayetinde, beni temsil ediyor olacaksın![]()
anaaa iki pijamalı yarışmacııı ...katılın katılın.. size ev terliği de hediye göndercem böle noelli geyikliii![]()
Ben katılmıycan şekerim, pijama giyene oy vercemanaaa iki pijamalı yarışmacııı ...katılın katılın.. size ev terliği de hediye göndercem böle noelli geyikliii![]()
wuhhhuuuu maske miii çok etkileyiciHerşey hazır maskede aldım biliyonmu şekerim![]()
bencedeee çılgınlar gibi kopp kopppEğlencenin dibine vuracak olanları görelim bakalım![]()
Ayy çok tatlıSaçımıda bigudi ile saracam öyle poz verecem havalı havalı![]()
hanımanne sana çıtçıtlarımı kargolayayım hemen dur değişiklik olsunSaçımıda bigudi ile saracam öyle poz verecem havalı havalı![]()
tamam biz hanımannenin pijamalarıa oy verelimBen katılmıycan şekerim, pijama giyene oy vercem![]()