• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Tarz Üye Yarışması ✄ Yılbaşı Konsepti !

Günaydın tarz üyelerim benimmmm :KK22:

nasılsınız keyifler nasıl

Ben hastayım , dün duştan çıkıp balkona hava almaya çıkmıştım ıslak saçlarla soğuk hava çarpmış olmalı..:cry:

Günaydınlar marga hanım,çok geçmiş olsun bu havada hiç ıslak saçla balkona çıkılırmı,şifayı kaptın tabi.
Öğüt veriyorum ama aynını bende yapıyorum :KK48:

hehe burayada katılıyoruz dimi :) bari burada derece yapalım :)

Merhaba , hoşgeldin :)
Katılmak için çok vaktiniz var ilk sayfada tarihleri yazdımmm :)

Resimleri çekerken , kadınlar kulubü ve çekildiğin tarihi yazmayı unutmuyoruz ve elimizde tutuyoruz =)
Yüzünüzün görünüp görünmemesi size kalmış , isteğiniz üzerine ben resimde çalışmalar yapıyoruz yüzü kapatma, yok etme gibi =)
Ve kendimizi belli etmiyoruz =)

Mutlu noeller =)

Günaydın tarz üyelerim benimmmm :KK22:

nasılsınız keyifler nasıl

Ben hastayım , dün duştan çıkıp balkona hava almaya çıkmıştım ıslak saçlarla soğuk hava çarpmış olmalı..:cry:
gecmis olsun tatlım , dikkat et kendine , ben halen surunuyorum bak ..3gun aradan sonra dusa girebildim , cok ter döküyorum ,aman dikkat et bebegim :)

Günaydınlar marga hanım,çok geçmiş olsun bu havada hiç ıslak saçla balkona çıkılırmı,şifayı kaptın tabi.
Öğüt veriyorum ama aynını bende yapıyorum :KK48:

Hanım ablam, valla duştan çıktım ev yanıyordu. Hem balkona çıkıp hava alayım dedim. Demez olaydım..
Şuan her yerim ayrı zonkluyor hahaha:KK22:

sende dikkat et ablacım =) sen nasılsın:KK60:

Merhaba , hoşgeldin :)
Katılmak için çok vaktiniz var ilk sayfada tarihleri yazdımmm :)

Resimleri çekerken , kadınlar kulubü ve çekildiğin tarihi yazmayı unutmuyoruz ve elimizde tutuyoruz =)
Yüzünüzün görünüp görünmemesi size kalmış , isteğiniz üzerine ben resimde çalışmalar yapıyoruz yüzü kapatma, yok etme gibi =)
Ve kendimizi belli etmiyoruz =)

Mutlu noeller =)
geçmiş olsun minnoşum :KK60:

gecmis olsun tatlım , dikkat et kendine , ben halen surunuyorum bak ..3gun aradan sonra dusa girebildim , cok ter döküyorum ,aman dikkat et bebegim :)

Sağolasın canım Geçmiş olsun hapım :( havalar burada bir sıcak bir soğuk anlayamıyor insan..

Geçen aralıkta kar vardı burada , bu aralıkta da yağar diye düşünüyorum

Ah ah eskiden çocukluğumda kar yağardı sabah bir çıkardım akşam eve sırık sıklam dönerdim , annemden azarı işittim dururdum kikiki:KK70:

iyiyim sagol tatlım. beni kimsenin anası davet etmedi ne işim var :63:

Bak ya, o esnada pinko ile bir şey konuşuyordum annemde odama bir şey bırakmaya girdi. Arkadaşlarımı tanır, selam söyle dedi gelsin buralara biraz temiz hava alsın dedi
İlla anneciğim mi davet etcek , seni de ben ediyorum :63:

Sağolasın canım Geçmiş olsun hapım :KK43: havalar burada bir sıcak bir soğuk anlayamıyor insan..

Geçen aralıkta kar vardı burada , bu aralıkta da yağar diye düşünüyorum

Ah ah eskiden çocukluğumda kar yağardı sabah bir çıkardım akşam eve sırık sıklam dönerdim , annemden azarı işittim dururdum kikiki:KK70:
Keske kar yagsa tatlım , birazda olsa şu pis havayı temizler:))

Ne guzel gunlerdi ,kar topu oynardık okul bahcesinde sonra sırılsıklam derse girerdik hey gidi gunlrr hey :(

Hanım ablam, valla duştan çıktım ev yanıyordu. Hem balkona çıkıp hava alayım dedim. Demez olaydım..
Şuan her yerim ayrı zonkluyor hahaha:KK22:

sende dikkat et ablacım =) sen nasılsın:KK60:

Bizim evde sıcak,yandığım zaman balkona atıyotum kendimi,yada camı açıp tünüyorum anında.
Bende iyiyim canım sağol ne olsun işte sitede turluyorum habire :KK60:

Keske kar yagsa tatlım , birazda olsa şu pis havayı temizler:))

Ne guzel gunlerdi ,kar topu oynardık okul bahcesinde sonra sırılsıklam derse girerdik hey gidi gunlrr hey :KK43:

Kar yağınca ben tatil olsun olmasın okula gitmiyordum hahahaha:KK70: çünkü bir gün botlarımın bağcıklarını izlerken yüz üste yere yapışmıştımda , kaydım ondan :KK70:

Back
X