• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Tarz Üye Yarışması ✄ Yılbaşı Konsepti !

günaydın hatunlar,demek erken davranan rakipler var.bende öyle yapim bari,tez kalkan erken yol alırmış derler :KK48:

anlaşılan herkes pazartesi sendromunda ,kimsecikler yok burda.yoksa allışverişe mi gittiniz topluca :KK70::KK70:

bugün rüyamda yılbaşı günü eşimle biryere gitmişiz saat 23:30 da üstümdekileri çıkarıp yılbaşı kıyafetlerimi giyeyim diyorum ama bavulun içinde birtürlü bulamıyorum,en son saate baktığımda saat 23:57 ve ben hala yılbaşı kıyafetimi bulamazken en sonunda bavula yılbaşı kıyafetim yerine yanlışlıkla aynı renk bir tunik koyduğumu görüyorum.

bu ne şimdi,yarışmaya katılma mı diyor acaba bilinçaltım:KK64:

bugün rüyamda yılbaşı günü eşimle biryere gitmişiz saat 23:30 da üstümdekileri çıkarıp yılbaşı kıyafetlerimi giyeyim diyorum ama bavulun içinde birtürlü bulamıyorum,en son saate baktığımda saat 23:57 ve ben hala yılbaşı kıyafetimi bulamazken en sonunda bavula yılbaşı kıyafetim yerine yanlışlıkla aynı renk bir tunik koyduğumu görüyorum.

bu ne şimdi,yarışmaya katılma mı diyor acaba bilinçaltım:KK64:

Hahaha :) bence bugünün işini yarına bırakma , acele işe şeytan karışır vs diyoooo bilinç altın :)

Back
X