- 17 Şubat 2013
- 1.586
- 1.477
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
önce aldığım oy oranını düşününce tekrar katılma konusunda çekimserim : )
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama guzel kombinmişönce aldığım oy oranını düşününce tekrar katılma konusunda çekimserim : )
bence de güzeldi kendimi iddialı görmüştüm oyları alıncaya kadar : )ama guzel kombinmiş![]()
önce aldığım oy oranını düşününce tekrar katılma konusunda çekimserim : )
Anaaa tolin yemek yarışmasında mı? Senle rakip mi Hanım, yettim gariii dur çorbasına bakayım şu kızın![]()
İtilmiş o itilmiş , yeni lakabı tolişin![]()
bugün rüyamda yılbaşı günü eşimle biryere gitmişiz saat 23:30 da üstümdekileri çıkarıp yılbaşı kıyafetlerimi giyeyim diyorum ama bavulun içinde birtürlü bulamıyorum,en son saate baktığımda saat 23:57 ve ben hala yılbaşı kıyafetimi bulamazken en sonunda bavula yılbaşı kıyafetim yerine yanlışlıkla aynı renk bir tunik koyduğumu görüyorum.
bu ne şimdi,yarışmaya katılma mı diyor acaba bilinçaltım![]()
günaydın hatunlar,demek erken davranan rakipler var.bende öyle yapim bari,tez kalkan erken yol alırmış derler![]()
Vay öğrendiğim iyi oldu itilmiş tolincik haaa![]()
bak bu çok doğru,işimi yumurta kapıya dayanınca yapmakta üstüme yoktur,hep son dakika acele aceleHahaha :) bence bugünün işini yarına bırakma , acele işe şeytan karışır vs diyoooo bilinç altın :)
bak bu çok doğru,işimi yumurta kapıya dayanınca yapmakta üstüme yoktur,hep son dakika acele acele![]()
Tünaydın Ablacım , evet toliş itilmiş ..
O modelde pijamaları varmış :)
Çizikli picamalarıda pek yakışmıştır kesin![]()
Sabahtan akşama kadar öyle duruyormuş çıkarmıyormuş onları :))
Pekte yakışmıştır demi![]()