- 16 Nisan 2013
- 2.973
- 1.379
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.381
özensiz olur öyleKiz giyin de cek ne olucak :) evde giy cek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özensiz olur öyleKiz giyin de cek ne olucak :) evde giy cek
Ortaaam o bnim bu tarz benime katılcaz bız sızde bızım destekcımız olcanızOoooo satııışşs
O zaman oylarini bekliyoruz:)blackanqebekliyoruz :) 38485555 .!.:özensiz olur öylezaten geçenkinde de oy alamadım artık öyle yaparsam 0 ı görürüm
pis yogunum buralara zor bakıyorum artık oy kullanan taraf olucam sanırsam :)
Gorcez bakalm hanfendiOrtaaam o bnim bu tarz benime katılcaz bız sızde bızım destekcımız olcanız
Onun oldugunu bılemeyedeblrm gercı oylamada
Ve hakeden kazansın dıyorum mühim olan katılmak![]()
![]()
evet oda var bak nerden bilcen soylemekte yasakOrtaaam o bnim bu tarz benime katılcaz bız sızde bızım destekcımız olcanız
Onun oldugunu bılemeyedeblrm gercı oylamada
Ve hakeden kazansın dıyorum mühim olan katılmak![]()
![]()
aynen ortaaam hıslerıme guvenırım ama benevet oda var bak nerden bilcen soylemekte yasakyureginin goturdugu yere gitcen ozaman
![]()
Of okadar Olmasın20den daha fazla katilan olur ahanda şuraya yaziyorum
Kız bende 4 oy aldım sonra aldım havamıBen de gecen 4 oy alistm halbuki cok cesurdum ise yaramadi![]()
Selamlar :)Nerdesiniz yahu
Selamlar :)
Tamam canim gorusuruz dikkat et kendine :)Selamm :) Ama çıkıyorum margarito :) Akşama görüşürüz :)
O kadar katilim olmaz canim en fazla 10 kisi olur gibime geliyor :)20den daha fazla katilan olur ahanda şuraya yaziyorum
Selam canımmmmmSelamlar :)
aynenşaka yapıyorsun da şimdi bir numarayı sen sananlar çıkmasın olur mu olur![]()
olmayan kombinimle yakacagiminsanlara sans tanimak adina katilmiyorum
![]()
![]()