- 25 Ağustos 2014
- 21.408
- 51.518
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.401
cok isterdim kuzum ama yilbasi olayi kulturumde yok ki : ) pijamalarimi da kimseler gorsun istememvay iddiaya bak sen
şaka yapma gerçekten katıl da görelim marifetlerini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok isterdim kuzum ama yilbasi olayi kulturumde yok ki : ) pijamalarimi da kimseler gorsun istememvay iddiaya bak sen
şaka yapma gerçekten katıl da görelim marifetlerini
cok isterdim kuzum ama yilbasi olayi kulturumde yok ki : ) pijamalarimi da kimseler gorsun istemem![]()
Aaaaa nedenmis bakayim :)Çok konusmayin kiz![]()
Basim agriyoAaaaa nedenmis bakayim :)
Gecmis olsun canim benimde dudaklarim ve yanaklarim soguktan catladiBasim agriyo![]()
yarısma baslamıs olsaydı sakin kalmazdınıye buralar sessızzz
az kaldıııyarısma baslamıs olsaydı sakin kalmazdı![]()
katılım sayısını merak ediyorum 10 dan az olmasındaaz kaldııı![]()
Yok ya fazla bile olur bence :)katılım sayısını merak ediyorum 10 dan az olmasında![]()
Kız aşıgımaşıkk kullanıcı adından dolayı sana hep aşuk maşuk diyesim geliyo nedenseYok ya fazla bile olur bence :)
Su aralar yuzume hic bir sey uygulamiyorum ne makyaj ne de nemleniri .. Sadece sabunla yikiyorummmYa cok soguk nemlendirici kullaniyo musn bebegm
Benimde sana hep neylersin diyesim geliyor :)Kız aşıgımaşıkk kullanıcı adından dolayı sana hep aşuk maşuk diyesim geliyo nedense![]()
yarısma baslamıs olsaydı sakin kalmazdı![]()
margarin nikotinTabletten zor yaziyorum koca parmakli margaaaaaa![]()
Geçen yarışmaya da katılmamıştım ama, kırmızı şapka takan yarışmayı ben sanan çok olmuş :))