yaklasik 1 bucuk yillik evliyim 3 aylik ta hamileyim esim lokanta da calisiyor beynine oruc vurmus sanirsam dün baya kiyameti kopardi sebebsiz yere. annesine yakin oturuorm hergün oraya gidiorm temizlik yemek hep yardim ediyorum esim dün bana baya bagirdi evde yemek yok sen hep yatiosun ben calisiyorum degersizsin gbi seyler söyledi sonra gece 3 te evden cikip annesine gitti cok äzüldüm sizce nasil davranmaliyim???
kayinvalidem iyi bi kadin aramizda sorun yok gün icersinde cok yoruluyorum cünkü 3 oglu daha var evde 20 yaslarinda ona yardim ediorm ama esim beni bütün gün evde yatiorm zannedio ne yapabilirim bu düsüncedwn kurtulmasi icin
Kv ye yardima gittigini bilmiyo mu esin?kayinvalidem iyi bi kadin aramizda sorun yok gün icersinde cok yoruluyorum cünkü 3 oglu daha var evde 20 yaslarinda ona yardim ediorm ama esim beni bütün gün evde yatiorm zannedio ne yapabilirim bu düsüncedwn kurtulmasi icin
esim biliyor hergün oraya gittigimi sürekli ayakta oldugumu ama saat 5 gibi gidiorm ben oraya bazen hamileligimden dolayi gece yatamiorm sabah gec kalktigimda da bütün gün yatiyorsun dio offf cok skilidm gercekten
Sen kaynananda yaptıklarını bi yandan videoya çek. Sürekli kocana gönder. Şuan süpürüyorum şuan siliyorum şimdide yemek yapıyorum filan diye. Öyle inanır herhalde. Anası da oğluşuna desin gelinim burda yoruluyo diye. Anasına yaranıyosun kocana yaranamıyosun seninkide bi ilginç olmuş.esim biliyor hergün oraya gittigimi sürekli ayakta oldugumu ama saat 5 gibi gidiorm ben oraya bazen hamileligimden dolayi gece yatamiorm sabah gec kalktigimda da bütün gün yatiyorsun dio offf cok skilidm gercekten
Kayınvalidene gitmekayinvalidem iyi bi kadin aramizda sorun yok gün icersinde cok yoruluyorum cünkü 3 oglu daha var evde 20 yaslarinda ona yardim ediorm ama esim beni bütün gün evde yatiorm zannedio ne yapabilirim bu düsüncedwn kurtulmasi icin
esim biliyor hergün oraya gittigimi sürekli ayakta oldugumu ama saat 5 gibi gidiorm ben oraya bazen hamileligimden dolayi gece yatamiorm sabah gec kalktigimda da bütün gün yatiyorsun dio offf cok skilidm gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?