En yakın arkadaş.

dytsyenhanm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2017
389
289
103
Hanımlar en yakın arkadaşınızı gözünüzün önüne getirin empati yapabilmeniz açısından söylüyorum:) hayatımda ki her detayı , hayatında ki her detayı bildiğim , en ufak sıkıntısında abartısız iki saat telefon görüşmesi yaptığım insandan bahsediyorum. En yakın arkadaşınıza hamile olduğunuzu söyleseniz ve tepkisi gerçekten mi tadında saçma sapan bir şey olsa bir tebrik bile etmese ve olayın üstünden iki gün geçmesine rağmen ölü taklidi yapıp hiç bir şekilde arayıp sormasa tepkiniz ne olurdu? dipnot geçmek istiyorum aynı şeyi evlilik teklifi yüzüğünü atttığımda da yaptı ciddi mi dedi ve ortadan kayboldu , daha sonra bu teklif hakkında ne en ufak detay sordu ne de tebrik etti hiç bir şey olmamış gibi devam etti .

1.ihtimal= İlgisini çekmiyor olabilir. Hani böyle bekarken arkadaşsınızdır da sonradan evlendikten sonra evlilik konuları ilgisini çekmiyor olabilir. Daha rahat cool dedikodu yapalım tadında bir arkadaşlık olarak kalsın istiyor olabilir. Bebek, evlilik konuları kasıyor olabilir.

2.ihtimal= Düpedüz kıskanççççç olabilir

Kıskandığını ima ediyorsunuz ama dünya kimsenin etrafında dönmüyor. Kendine göre işleri olabilir, özel sıkıntıları olabilir vs. Evlenmek ve hamile kalmak dünyanın en büyük başarıları değil neyini kıskanmış olabir tam olarak?

Burada size zararlı, saygısızca davranışı yok. Böyle stresli durumlardan kaçıyor gibi geldi bana.

en yakın dostumuzdan bir tebrik bekledik bir hayrlı olsun duymak istedik buna incindik diye dünya bizim etrafımızda dönüyor oldu bencil olduk ah ahir zaman ne zorsun

İlk anda konuşulsa bende arkasını aramam ki zaten ciddi mi deyip ortadan kaybolmak nedir yani

en yakın dostumuzdan bir tebrik bekledik bir hayrlı olsun duymak istedik buna incindik diye dünya bizim etrafımızda dönüyor oldu bencil olduk ah ahir zaman ne zorsun
Yooo siz açık açık alt metinde kıskandığını ima etmişsiniz. Demek ki en yakın arkadaş değilsiniz. O sizi tebrik etmiyor, siz kıskandığını düşünüyorsunuz falan filan.

Yooo siz açık açık alt metinde kıskandığını ima etmişsiniz. Demek ki en yakın arkadaş değilsiniz. O sizi tebrik etmiyor, siz kıskandığını düşünüyorsunuz falan filan.
benim buraya konu açma gerekçemde bu zaten arkadaşlığımı sorgulamıyor olsam burada işim ne değil mi ama bu sorguyu tutupta beni kıskanıyor ya olarak yapmıyorum . Ben olsaydım onun hamile olduğunu duyan ortalığı ayağa kaldırırdım teyze oluyorum diye kaldı ki tebrik etmemek . Siz en yakın arkadaşınıza karşı bu tutumu sergiler misiniz sadece soruyorum size bir heyecanıyla mutluluğuyla gelse çünkü sizi dostu olarak görüyor insanlar bu güzel haberleri önce en yakınıyla paylaşmak ister. Siz ona gerçekten mi deyip ortadan kayıp mı olacaksınız paylaşmayacak mısınız heyecanını ?arkadaşım yaptıklarında tamamen doğru ama bunu sorun haline getirdiğim için ben kötü oluyorum ben egolu oluyorum öyle mi ?

Gerçek dost iyi günde belli olur diye bir söz okumuştum. Hani biz hep kara günde belli olur deriz ya

Buradaki bazı yorumlar hayret verici gerçekten. Sanki kıskançlık diye bir duygu yokmuş sadece krallar padişahlar kıskanılırmış gibi anlayış var. İnsan zaten yanındakini kıskanır Amerikan başkanını neden kıskanayım
Az ya da çok sıfır kıskanç bir insanın dünyada var olduğunu zannetmiyorum varsa da azınlığın azınlığındadır
Bu şekilde yorum yapanlar da bariz kıskançtır. Birilerinin kıskanılmasını kıskanıyordur

Biri bana evlilik yüzüğü atsa ben de ölü taklidi yaparım şahsen.
Hamilelik durumunuz da ilgisini çekmemiş olabilir. Arkadaşınız bekar mı? Ve sizi kıskandığını mı düşünüyorsunuz?
Evlilik arefesinde. Böyle bir fikrim yok yaptığı şeye anlam veremiyorum . Ve ona karşı gösterdiğim ilginin hassasiyetinin yarısını bile görmemek beni gerçekten üzüyor

Evlilik çocuk işlerini aşırı sıkıcı bulan bir insanım ama ben bile bir arkadaşım evleniyorum çocuğum olacak dese, içten ilgilenmesem bile hayırlı olsun ne zaman nasıl planlar yapacaksın filan diye biraz sorar ilgilenirim yani. Ha bence de evlenmekte çocuk yapmakta kıskanılacak birşey yok ama sizin arkadaşınız bana da kıskanıyor gibi geldi. Genel olarak başkalarının mutluluğundan mutsuz olan o yüzden almaza alan insanlar var. Sohbetini seviyorsanız takmayın huyu bu demek ki habis biraz

Her anında her zorluğunda yanında olup en yakınım hatta kardeşim olarak gördüğüm insanın tebrik etmemesi ölü taklidi yapması çok normal burada yorum yapan kişiler için ben bunu dile getirdiğim için ben suçlu oluyorum ilginç .

Aşırı samimi olmasam bile bir insan bana bunlarla gelince hayrlı ederim mutluluklar dilerim kaldı ki en yakın arkadaşıma yapmamak

O kişi evli mi, bebekli mi?
Benim en yakın arkadaşım da - aynı zamanda eski ev arkadaşım hamileyken ultrason fotosunu attı. Aaaa gerçekten mi dedim, sevindim geçtim
Sonra cinsiyeti öğrenince yine o yazdı daha sonra bir isim meselesi zamanı konuştuk.
Hayatımın yoğun ve kafa karışıklığıyla dolu bir dönemiydi. Bir de ne yapayım yani, amuda mi kalkayim sevincimi belli etmek için:)
Bebiş doğduğundan beri ne zaman uzak bir şehre gidecek olsam yolumu onun şehrinden geçirip,sabah ona varıp akşama kadar oturup akşam kendi otobüsüme gidiyorum, çocuğun bebiş zamanlarını kaçırmayayim diye. Dişi çıktığını söylemişti annesi, özendim bezendim ağrısını alsın diye kehribar kolyesi aldim, gittigim ülkeden bebise mektup yazdim.
Annesini çok sevdiğim için bebeği de seviyorum ama normal zamanda arayıp foto istemem,bebek napıyor diye. Ya da arkadaşım hamileyken nasıl gidiyor, ikili teste girdin mi falan hiç ilgilenmemistim. Ya da doğum ayı belliydi ,ne zaman doğuracan diye aramamistim.
Bu beni daha az kıymet veriyor yapmaz ki. Hepimizin kendi koşuşturmasi var hayatta.
Bu kadar beklenti içine girmeyin. Baktınız kötü niyet var, o zaman mesafe koyun

Ben anormal bir şey görmedim. Sizin hayatınızdaki gelişmelere aşırı tepki vermesini beklemeniz garibime gitti. Evlenen arkadaşlarıma hayırlı olsun der geçerim hamilelere gözünüz aydın der geçerim. Başka ne yapılır ki? Abartıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…