- 8 Nisan 2023
- 5.403
- 47.598
- 478
- Konu Sahibi dytsyenhanm
-
Herkes yapı gereği aynı tepkiyi veremeyebilir. Bunca senedir çok yakın arkadaşsanız tek sizin çabanızla yürümemiştir bu arkadaşlık. O da sürdürmeye değer bir insanmış demek ki.benim buraya konu açma gerekçemde bu zaten arkadaşlığımı sorgulamıyor olsam burada işim ne değil mi ama bu sorguyu tutupta beni kıskanıyor ya olarak yapmıyorum . Ben olsaydım onun hamile olduğunu duyan ortalığı ayağa kaldırırdım teyze oluyorum diye kaldı ki tebrik etmemek . Siz en yakın arkadaşınıza karşı bu tutumu sergiler misiniz sadece soruyorum size bir heyecanıyla mutluluğuyla gelse çünkü sizi dostu olarak görüyor insanlar bu güzel haberleri önce en yakınıyla paylaşmak ister. Siz ona gerçekten mi deyip ortadan kayıp mı olacaksınız paylaşmayacak mısınız heyecanını ?arkadaşım yaptıklarında tamamen doğru ama bunu sorun haline getirdiğim için ben kötü oluyorum ben egolu oluyorum öyle mi ?
En yakınım olduğu için sadece biraz daha ilgili olmasını bekledim sadece
Katılıyorum. Bu iki ihtimal harici bir şey zor görünüyor umarım ilk ihtimaldir.1.ihtimal= İlgisini çekmiyor olabilir. Hani böyle bekarken arkadaşsınızdır da sonradan evlendikten sonra evlilik konuları ilgisini çekmiyor olabilir. Daha rahat cool dedikodu yapalım tadında bir arkadaşlık olarak kalsın istiyor olabilir. Bebek, evlilik konuları kasıyor olabilir.
2.ihtimal= Düpedüz kıskanççççç olabilir
Ben hak verdim valla sana.hamile kalmak dünyadaki şaşırtıcı ve büyük olaylardan değil ama kişi bazında düşünüldüğünde gayet de büyük olaylar.ona bakarsanız kimse kimseyle arkadaşlık edemez ki.herkesin yaşadığı şeyler sıradan.ama bize göre önemli işte.hamile kaldığımı öğrensem gayet de farklı bir olay gibi helir bana.keza yakınlardan gelse de.zaten kendimizi önemli bulmak için arkadaş oluyoruz birileriyle.bence kıskançlık var.illa çok büyük birileriyle evlenmeye de gerek yok.bu devirde kolay değil ciddi, düzenli bir ilişki bulmak.gayet de kıskanılabilecek şeyler.kızlar sanki bilmiyorsunuz burada açılan sevgili bulamıyorum, ilişki yapamıyorum, saçma sapan tiplerden öteye gidemiyorum konularını.haa bir de çocuk sevdalılarını.İlk anda konuşulsa bende arkasını aramam ki zaten ciddi mi deyip ortadan kaybolmak nedir yani
En yakın arkadaşmış.senin dediğin normal arkadaş.Ben anormal bir şey görmedim. Sizin hayatınızdaki gelişmelere aşırı tepki vermesini beklemeniz garibime gitti. Evlenen arkadaşlarıma hayırlı olsun der geçerim hamilelere gözünüz aydın der geçerim. Başka ne yapılır ki? Abartıyorsunuz.
Sonradan daha dikkatli okudum tebrik etmemesi sıkıntılı.En yakın arkadaşmış.senin dediğin normal arkadaş.
Bu sıralar forumdakilerin kafası biraz bozuk sanırım.genelde benim öyle olurdu da onlar bana tepki gösterirdi ama bu sefer de tam tersi oldubenim buraya konu açma gerekçemde bu zaten arkadaşlığımı sorgulamıyor olsam burada işim ne değil mi ama bu sorguyu tutupta beni kıskanıyor ya olarak yapmıyorum . Ben olsaydım onun hamile olduğunu duyan ortalığı ayağa kaldırırdım teyze oluyorum diye kaldı ki tebrik etmemek . Siz en yakın arkadaşınıza karşı bu tutumu sergiler misiniz sadece soruyorum size bir heyecanıyla mutluluğuyla gelse çünkü sizi dostu olarak görüyor insanlar bu güzel haberleri önce en yakınıyla paylaşmak ister. Siz ona gerçekten mi deyip ortadan kayıp mı olacaksınız paylaşmayacak mısınız heyecanını ?arkadaşım yaptıklarında tamamen doğru ama bunu sorun haline getirdiğim için ben kötü oluyorum ben egolu oluyorum öyle mi ?
Çok şükür beni anlayan biri çıktı Allah razı olsun gerçekten öyle yorumlar geldi ki ben artık kendimden şüphe etmeye başladım ben mi yanlış düşünüyorum normali bu mu bunun diye ben kimseden havai fişekler beklemedim zaten ama o benim en yakınım normal birinin yaptığını bile yapmayacaksa nerde kaldı bana verdiği değer nerde kaldı aramızdaki bağBen hak verdim valla sana.hamile kalmak dünyadaki şaşırtıcı ve büyük olaylardan değil ama kişi bazında düşünüldüğünde gayet de büyük olaylar.ona bakarsanız kimse kimseyle arkadaşlık edemez ki.herkesin yaşadığı şeyler sıradan.ama bize göre önemli işte.hamile kaldığımı öğrensem gayet de farklı bir olay gibi helir bana.keza yakınlardan gelse de.zaten kendimizi önemli bulmak için arkadaş oluyoruz birileriyle.bence kıskançlık var.illa çok büyük birileriyle evlenmeye de gerek yok.bu devirde kolay değil ciddi, düzenli bir ilişki bulmak.gayet de kıskanılabilecek şeyler.kızlar sanki bilmiyorsunuz burada açılan sevgili bulamıyorum, ilişki yapamıyorum, saçma sapan tiplerden öteye gidemiyorum konularını.haa bir de çocuk sevdalılarını.
Aynen öyle totalde üç beş kişi zaten etrafımda güveneceğim dost diyeceğim kişi sayısı ben bu insanlar bana geldiğinde zaman ayırıyorum dinliyorum yardımcı olmaya çalışıyorum çünkü değer veriyorum çünkü dost olarak görüyorum dostluk dediğimiz şeyde tam olarak böyle bir şey değil mi zatenBu sıralar forumdakilerin kafası biraz bozuk sanırım.genelde benim öyle olurdu da onlar bana tepki gösterirdi ama bu sefer de tam tersi oldu. Kardeşim gerçekten çok haklısın.çevremizde 3,5 tane insan var zaten onlarla da ilgilenmeyeceksek başka neyle ilgileneceğiz.insan iş arkadaşından bile böyle bir haber alsa daha ilgili davranıyor, şaşırıyor.öyle bir yazıyorlar ki sanırsın herkes başbakan.3,5 kişilik sıradan hayatlarımız var alt tarafı.yok koşuşturmaymiş, yok kafa karışıklığıymış geçin bunları ya.bence kıskanıyor ve farkettirmemeye çalışıyor.ya da size sandığınız kadar değer vermiyor.siz onu gözünızde büyüttünüz ki bence ikincisi daha çok oluyor.
Ben size katılıyorum. En yakın arkadaşım dediğim kişinin benim için dönüm noktası olan olaylarda manevi olarak daha fazla yanımda olmasını, benimle sevincimi paylaşmasını isterdim. Ben de evlenince bazı yakın arkadaşlarımın hiç umursamadığını gördüm, kıskançlıktan değildir belki ama onlar evlense ben o gün güzel geçsin onlar için diye her şeyi yapardım ya da tüm sevincini paylaşırdım mesela.en yakın dostumuzdan bir tebrik bekledik bir hayrlı olsun duymak istedik buna incindik diye dünya bizim etrafımızda dönüyor oldu bencil olduk ah ahir zaman ne zorsun
Çok doğru önemli olan iyi gün dostu olabilmekmiş bize çok yanlış öğretmişlerBen size katılıyorum. En yakın arkadaşım dediğim kişinin benim için dönüm noktası olan olaylarda manevi olarak daha fazla yanımda olmasını, benimle sevincimi paylaşmasını isterdim. Ben de evlenince bazı yakın arkadaşlarımın hiç umursamadığını gördüm, kıskançlıktan değildir belki ama onlar evlense ben o gün güzel geçsin onlar için diye her şeyi yapardım ya da tüm sevincini paylaşırdım mesela.
Ben sizi anlıyorum. Bazı arkadaşlıklar sadece kötü günde sağlam duruyor, iyi gün dostunolabilmek de önemli
Çünkü en yakın arkadaşım . Siz önünüze çıkan her problemde çözüm olarak karşınızdaki kişiyi diskalifiyemi ediyorsunuzMadem öyle yaptı evlenirken niye ısrarla hala görüşüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?