En yakın arkadaş.

Evet konu sahibi evlenmiş kıskanmış hamileymiş kıskanmış konu sahibinin iddiası.
Eeee niye ısrarla en iyi arkadas bu kız o zaman?
Evet böyle kıskanan tiplerde var olabilir hepimizin başına en azından bir kez gelmiştir o zaman o insandan uzak durursun olur biter..

Evlilik arefesinde. Böyle bir fikrim yok yaptığı şeye anlam veremiyorum . Ve ona karşı gösterdiğim ilginin hassasiyetinin yarısını bile görmemek beni gerçekten üzüyor
O halde aldırmayın,sorunlu bir şey yok burada çünkü.

Kimse zaten aşırı ilgili olsun peşimde koşsun demiyor ama hayırlı olsun bile dememek çok açık fesatlıktır. Benim de 20 yıllık yakın arkadaşım evlilik teklifi aldığım fotoğrafı paylaşınca whaaat? Yazmıştı sonra ne hayırlı olsun geldi ne başka bir sey. Ben o olaydan sonra iletişimimi kestim tamamen, komik videolar atmaya vakti var, dertlenince arayıp saatlerce derdini anlatmaya derdi var laf arasında bı hayırlı olsun bile demeye mi yok? Ki ben onun düğün nişan kına her olayında yanında olup destek olmuşken bunu yapması düpedüz dusuncesizlik.

Demek ki düşündüğünüz kadar yakın değilmiş.

Ferhans kıskançı gözünden tanır tabi kıskançlıkta doktora yaptıgı için

ben gamsızım o konuda mesala bohem takılırım tebrik ederim o anlatmadığı sürece sormam ilgimi çekmiyor çünkü evlilik çoçuk vs olayları arkadaşımın anlatırsa dinler yol gösteririm bu benim tarzım, bide kuduran birisi olur kıskançlıktan oda belli eder kendini

en yakın dostumuzdan bir tebrik bekledik bir hayrlı olsun duymak istedik buna incindik diye dünya bizim etrafımızda dönüyor oldu bencil olduk ah ahir zaman ne zorsun
Siz kıskandığını ima ediyorsunuz hepimiz anladık. Ama sadece pembik gelincilik, hamilelik vs umrunda olmayabilir. Benim de umrumda olmaz şahsen aa öyle mi der geçerim. Hiçbir şey de sormam çünkü hoşlanmam öyle hamilelik muhabbetinden gelincilik muhabbetinden

Ablacım mutluluğunu yaşasana. Burada hamile olmayi isteyen o kadar kişi var ki.
Sen mutluluguna bak yeni heyecanına. Ne yapicam tebrik etmiş etmemiş :) dertsiz başına dert arıyorsun

Arkadasinizin iliski durumu nasil? Evli mi evlilik teklifi mi bekliyor cocugu var mi? Bu konularda bir uzuntusu beklentisi var mi? En onemlisi bu. Bir de evlilik teklifi aldim demek cok sacma. Biz konustuk su vakitlerde bu yaz vs evlenmeye karar verdik demek lazim. Evlilik teklifi fotografi paylasmak vs bana cok gorgusuzce geliyor. Sanki hic sevilmemis de, birinin teklifini cumle elaleme duyurarak kendini "ben buna degerim" demek gibi. Sanki oncesince hic evlilik konusunu konusmamislar da kizimiz sok olmus teklifi duyunca.

Eger arkadasiniz da cocuk istiyorsa ama evli bile degilse ya da evli oldugu halde olmuyorsa bu konuda sizi tebrik etmek icinden gelmemis demek ki. Ama oyle bir durum yoksa yaptigi tamamen anlamsizsa ben olsam ustune giderdim mutlu olmadin mi tebrik etmeyecek misin derdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…