En yakın arkadaşa düğünde ne takılır?

Çok samimi olduğum bir arkadaşım var. Yakında düğünü var. Birkaç ay önce ev eşyalarımdan birini sen alır mısın demişti. Ben de aldım. Yaklaşık 800 tl ona gitti. Bunu aldıktan sonra istersen takı takmayablilirsin ama tak tabii ki dedi şaka yollu. Bir kaç kez şaka yollu istediğini söyledi . Aslında düğünde birşey takmasam mı diyorum? Orta gelirli bir insanım neticede. Ama açık açık istediğini söylüyor.
Bir de herkese söylemiş aldığım eşyayı. Kime söylediysem şok oldular diyor yüzüme. Ben de çok mu abarttım demeye basladim. Ayıp mı olur takmasam. Bi akıl verin :)
Hediye almışsın işte ne takısı daha arkadasında maşallah insan nasıl ister ya

Çok samimi olduğum bir arkadaşım var. Yakında düğünü var. Birkaç ay önce ev eşyalarımdan birini sen alır mısın demişti. Ben de aldım. Yaklaşık 800 tl ona gitti. Bunu aldıktan sonra istersen takı takmayablilirsin ama tak tabii ki dedi şaka yollu. Bir kaç kez şaka yollu istediğini söyledi . Aslında düğünde birşey takmasam mı diyorum? Orta gelirli bir insanım neticede. Ama açık açık istediğini söylüyor.
Bir de herkese söylemiş aldığım eşyayı. Kime söylediysem şok oldular diyor yüzüme. Ben de çok mu abarttım demeye basladim. Ayıp mı olur takmasam. Bi akıl verin :)
E aldığın ev eşyası hediye işte başka ne takcan

Tam tersini dusunenler olacaktir ama dugunde takilan taki eger cok cok zor durumda degilsen aynen iade edilmeli. Bana arkadasim ceyrek taktiysa ona ben de ceyrek takmaliyim. Sonucta siz sokaktan toplamiyorsunuz parayi. Evlenene destek olsun diye takilan taki artik borctur ve yeri ve zamani gelince o kisiye odenir. Simdi siz 800 liralik hediye almissiniz zaten. Bu taki yerine geciyor. Sizden bir de taki istemesi yuzsuzlugun de alasi. Bu zihniyetteki bir insanin size ayni degeri verip ayni miktarda taki takacagini dusunmuyorum. Yerinizde olsam hediye alamam, su an maddi olarak musait degilim ama dugunde takini takacagim elbette diyerek bir ceyrek takardim. Ama artik olan olmus. Baska takiya hic gerek yok.

Siz karakterini daha iyi bilirsiniz.Biraz pahalı Bi ev hediyesi olmus perdeler. Yani 300 400 olsa imkanınız varsa ceyrek de takardınız bu sartlarda. Şimdi eliniz bos gitmek istemiyorsunuz ben sizi anlıyorum ama ben sizin yerinizde olsam gram falan alırdım ya da hiç almazdım bu tamamen arkadasımın karakterine baglı.
Eli boş gitmek istemiyorsa ödediği perdelerin faturasını götürsün :KK70:

Arkadaşınız çok uyanık emin okun o size yapmayacak benzerini yaşadım çünkü . Yarın gram takın ya da onu bile takmayın

Helal olsun valla bana 800 TL lik hediye gelecek ye daha başka şey istiycem... Maddi durumumuz elveriyorsa filan hadi küçük bişey takılır da sizi zorlayacaksa tabiki hiç gerek yok. Zaten güzel bir hediye olmuş..

O senin kalbini cozmus yolmaya calisiyo demedi deme dugunune bile gelmez bir sey uydurup bu tipler boyledir.
Bu devirde akraba 800 tl takmiyo ne mana arkadasa???
Fazlasi baya enayilik. Canim ben yapabilcegim kadarini yaptim de gec. Az utansin hic sevmiyorum boyle arsizligi.

Yahu bu nasıl yakın arkadaşlık anlamadım. Ben şok !!!

Varan 1- Ev eşyalarımdan birini alır mısın dedi? Nasıl bir yüzsüzlüktür inanamıyorum. Ha siz de 800 tl lik birşey almışsınız o ayrı bir değişiklik.
Varan 2 - Düğünümde de takı yı unutma !!! :KK70: Ya kısım sen bu arkadaşının en iyi arkadaşın olduğuna emin misin ? Bu seni baya sömürüyor.

Buraya yazıyorum siz evlendiğiniz de o arkadaşınız sizin düğününüze ''ÇEYREK'' ile gelecek haberiniz olsun :KK70:
Bence o bile olmayacak

O senin kalbini cozmus yolmaya calisiyo demedi deme dugunune bile gelmez bir sey uydurup bu tipler boyledir.
Bu devirde akraba 800 tl takmiyo ne mana arkadasa???
Fazlasi baya enayilik. Canim ben yapabilcegim kadarini yaptim de gec. Az utansin hic sevmiyorum boyle arsizligi.
Aynen dugune bile gelecegini sanmiyorum bi bahane bulur

Bence orta halli isen takma zaten 800 arkadas için yüksek bir bütçe

Arkadaşım olur musun? :KK45:
Ne yaptın bacım sen? Çıtayı çıkarmışsın arşa.
O nasıl yüzsüzlüktür yahu 800₺ tutacak bir ev eşyası istenir mi?
Bence sen ileride bu arkadaşlıktan pişman olacaksın..

Soruna gelince; Takı takma. Yapacağını yapmışsın.

Mesela benim kardeşim evlenecek. Ben bir ev eşyası alıp düğünde de bilezik takacağım..

Tamam yaa yeter :KK61:Vurmayın artık. Yaptık bir saflık. Borç isteyip vermem geri olur biter :eğlence:Allahtan anneme söylemedim. Burda o kadar tepki aldıysam annem evlatlıktan redderdi heralde:KK12:

Keşke önceden söyleseydin de annen engel olsaydı. :KK48:
Büyüklere akıl danışmak her zaman kârdır..
Benim bile içime oturdu. Kolay mı kazanıyorsun o parayı?
Kullandırma kendini. Yoksa bu uyanık ileride bebek odasını falan sana kitler..

Arkadaşa bak ya eşyamı alır mısın, takı takar mısın ohhh:)))

Ben ondan evvel evlendim o bana 14 ayar hediye bilezik taktı
Ben de ona ayni şekilde bilezik aldım
Ama 800 liralık hediye gayet yeterli
Siz de o güne özel küçük bir şey daha alın gönlünüzden koparsa
Ama hediyeniz gayet güzel ve dolgun fiyatlı
Allah mesut etsin :)

Perdeler yerine altın taksaydınız yeterdi bence.. simdi tabiki birsey takmayın. Perdeler e baka baka sizi hatirlasin hiçbirseyde diyemez 👍🏻

Sen birseye ihtiyacin var mi diye sordugun icin mi ev esyalarimdan birini al dedi? Yoksa durup dururken mi dedi?

Eger sormadan soylediyse durum vahim.

Her halukarda Bence hicbirsey takma. Cunku zaten onun istedigini almissin

Back
X