En yakın arkadaşa düğünde ne takılır?

Çok samimi olduğum bir arkadaşım var. Yakında düğünü var. Birkaç ay önce ev eşyalarımdan birini sen alır mısın demişti. Ben de aldım. Yaklaşık 800 tl ona gitti. Bunu aldıktan sonra istersen takı takmayablilirsin ama tak tabii ki dedi şaka yollu. Bir kaç kez şaka yollu istediğini söyledi . Aslında düğünde birşey takmasam mı diyorum? Orta gelirli bir insanım neticede. Ama açık açık istediğini söylüyor.
Bir de herkese söylemiş aldığım eşyayı. Kime söylediysem şok oldular diyor yüzüme. Ben de çok mu abarttım demeye basladim. Ayıp mı olur takmasam. Bi akıl verin :)
ben olsam takmam zaten almışsınız hediyeysini hoş benim en yakın arkadaşım düğünümde geldi yabancı gibi oturdu gitti, 1 tl bile takmadı aynı şekilde ev görmeye geldi bir çay kaşığı dahi getirmedi :KK51:

keşke benim de arkadaşım olsan
Ben arkadaşlarıma hep çocugu oldu kıyafeti çeyreği yol düğünü pldu yarım sonra gün geldi ben evlendim yarım götürdüğüm getirmedi yada çeyrek taktı bazıları abidik gubidik sebeplerle gelmedi acıyıp durumu yol dediğim arladasım ev aldı ama bir çeyrek takmaya patası yoktu artık akışşandım ama çok pişmanım yapılan hayırdır elbette insanlar beni kandırmış işte zamanla öğreniliyot

Ben arkadaşlarıma hep çocugu oldu kıyafeti çeyreği yol düğünü pldu yarım sonra gün geldi ben evlendim yarım götürdüğüm getirmedi yada çeyrek taktı bazıları abidik gubidik sebeplerle gelmedi acıyıp durumu yol dediğim arladasım ev aldı ama bir çeyrek takmaya patası yoktu artık akışşandım ama çok pişmanım yapılan hayırdır elbette insanlar beni kandırmış işte zamanla öğreniliyot

bide evlenip uzağa gidecek insanlara bişeyler takmak çok mantıklı değil bence

bide evlenip uzağa gidecek insanlara bişeyler takmak çok mantıklı değil
Gercekten iyi tanımak gerek ben herkesin bana hediye ettiğini borç bildim evlenirken gidebildiğime gittim gidemediğime kargo ile yolladım küçük bişeyle herkes çünkü kendinden kısıp veriyor zengin değişizki o kadar

Yahu bu nasıl yakın arkadaşlık anlamadım. Ben şok !!!

Varan 1- Ev eşyalarımdan birini alır mısın dedi? Nasıl bir yüzsüzlüktür inanamıyorum. Ha siz de 800 tl lik birşey almışsınız o ayrı bir değişiklik.
Varan 2 - Düğünümde de takı yı unutma !!! :KK70: Ya kısım sen bu arkadaşının en iyi arkadaşın olduğuna emin misin ? Bu seni baya sömürüyor.

Buraya yazıyorum siz evlendiğiniz de o arkadaşınız sizin düğününüze ''ÇEYREK'' ile gelecek haberiniz olsun :KK70:
bende yaziyorum evlendikten sonra bir daha sizinle gorusmeyek olan sizin 800 e ve taktiginiz takiya olacak 😁😁😁

800 tl lık ev hedıyesı almıssınız zaten ustelık kendı agzıyla ısteyecek kadar samımıyse aranız o anda olsa dukkan senın herkes durumu kadar malum deyıp konuyu kapatın bence
hedıye almamıs olsanız bır ceyrek takın derdım ama 800 tl lık hedıye hatırı sayılır guzel hedıye bunun ustune altın ıstemesı bana arkadastan öte sömürücü gıbı geldı

Hani samimiyetinize güvenip düğün hediyesi anlamında perdelerini ödetse neyse ama sürekli takı muhabbeti yapması çok rahatsız edici ya. Perdeleri düğün hediyesi olarak görmedi demek ki. Bence en yakın arkadaşınız değil bu kişi, dikkatli olun.

Çok samimi olduğum bir arkadaşım var. Yakında düğünü var. Birkaç ay önce ev eşyalarımdan birini sen alır mısın demişti. Ben de aldım. Yaklaşık 800 tl ona gitti. Bunu aldıktan sonra istersen takı takmayablilirsin ama tak tabii ki dedi şaka yollu. Bir kaç kez şaka yollu istediğini söyledi . Aslında düğünde birşey takmasam mı diyorum? Orta gelirli bir insanım neticede. Ama açık açık istediğini söylüyor.
Bir de herkese söylemiş aldığım eşyayı. Kime söylediysem şok oldular diyor yüzüme. Ben de çok mu abarttım demeye basladim. Ayıp mı olur takmasam. Bi akıl verin :)
Ağzıyla bana şunu al diyen kişi benim arkadaşım olmazdı. Hadi o yüzünü yırttı istedi desem istediğini alır ama düğününde de beş kuruş bile götürmezdim. Ha aöa senin kendi gönlünden gelir o ayrı dünyaları yaparsın.

Daha ne yapcan bazıları kendi kardeşine yeğenine yapmaz bu bonkörlüğü :KK43:

Eşyasını sen niye alıyon sana mı güvenmiş evlenirken anası babası yokmu
Ayıp etmiş utanmaz bişey bariz belli takı istemesinden de

Takini esya ile kapatmissin zaten bence gerek yok

Samimiyetinize bağlı herkes şok olmuş 800 çok bir rakam değil. Geçen hafta esimin en yakın arkadaşının düğünü oldu geline yarım altın, en yakın arkadaşı icin zarfa bin lira koyduk. Ev eşyası olarak da tv ünitelerini biz aldık. Çok mu zenginiz yoo borç içinde yüzüyoruz ama arkadaşının desteği dr çok olmuştur bize. Dediğim gibi samimiyete bağlı

Yıllar önce "çok yakın!" bir arkadaşım evleniyor diye iki gün önceden onların oturduğu şehire gittim. Kınada düğünde kızkardeşinden çok ben uğraştım. Yarım altınımı da taktım. Üç bekar kızdık gecenin 11inde bilmediğimiz bir şehirde otogara bile bırakmadan düğün salonunda bırakıverdiler. Valizlerimizi de salonun kapısına güvenliğin yanına bırakıp basıp gittiler. Kendi imkanlarımızla binbir türlü zahmetle geri dönebildik. Bir kere de kıza bişey demedik. Kız 2 saatlik mesafe yapıp düğünüme gelmeyi bırak tebrik bile etmedi...

Back
X