İki ihtimal var. Ya daha önceden çok daha ağır şeyler yaşadığı için bu adamı kendisine hayata bağlanma sebebi yapmıştır ve o itici davranışları gözüne kötü görünmüyordur Veya ayrılmaktan korktuğu için dışarıya aslında böyle mükemmeliz imajı çizmeye çalışıyordur. Gerçek manada bayıldığını sanmam. Hatta hayatındaki bir şeyi çok anlatıp çok öven insanlar için aslında en o şeyle veya o konuyla problemi vardır derler. Kafasındaki kötü yaşantıyı böyle olumluya çevirmeye ve kendini savunmaya çalışıyor olabilir.2 saatimiz birlikte geçiyorsa bunun 1 saat 59 dakikası eşini anlatmasıyla geçiyor.“ O böyle, o şöyle. O olmasaydı ben ne yapardım. Ona deli gibi aşığım. Çok seviyorum onu. O şunu sever, bunu yer.” gibi. Halbuki eş kişisi de kendine o kadar kötü davranıyor ki. Bizlerin yanında onu aşağılıyor, dalga geçiyor. Kendi arkadaşlarıyla geziyor, kızı yanında istemiyor. Hatta arkadaşım sürekli kendini arayınca da kızıyor, arama diyor filan. Bazen şaşırıyorum, kendine bu kadar kötü davranan birine biri neden bu kadar aşık olur dİye. Susuyorum. Birşey demiyorum.
stockholm sendromu.Kendine kötü davranana aşık olmanın bir adı vardı da unuttum şimdi. Belki öyle bi şeydir
Bu kişiyi uyarsanız bu sefer de adınız ‘kıskanç’olur.Arkadaşınızı seviyorsanız ya sabır diyin biraz2 saatimiz birlikte geçiyorsa bunun 1 saat 59 dakikası eşini anlatmasıyla geçiyor.“ O böyle, o şöyle. O olmasaydı ben ne yapardım. Ona deli gibi aşığım. Çok seviyorum onu. O şunu sever, bunu yer.” gibi. Halbuki eş kişisi de kendine o kadar kötü davranıyor ki. Bizlerin yanında onu aşağılıyor, dalga geçiyor. Kendi arkadaşlarıyla geziyor, kızı yanında istemiyor. Hatta arkadaşım sürekli kendini arayınca da kızıyor, arama diyor filan. Bazen şaşırıyorum, kendine bu kadar kötü davranan birine biri neden bu kadar aşık olur dİye. Susuyorum. Birşey demiyorum.
Walla yıllardır evliler. İşin kötü yanı benim ona anlattıklarımı gidip eşine anlatması. Hatta bunu benim yanımda yapması.Boşanınca da dinlemeye devam edersin, nasıl tahammül edilebilir ki
Madem bu kadar rahatsızsınız neden görüşüosunuz.Arkadalınız bana çok ıtıcı geldı hele ki eşi bence gorusmeyı kes2 saatimiz birlikte geçiyorsa bunun 1 saat 59 dakikası eşini anlatmasıyla geçiyor.“ O böyle, o şöyle. O olmasaydı ben ne yapardım. Ona deli gibi aşığım. Çok seviyorum onu. O şunu sever, bunu yer.” gibi. Halbuki eş kişisi de kendine o kadar kötü davranıyor ki. Bizlerin yanında onu aşağılıyor, dalga geçiyor. Kendi arkadaşlarıyla geziyor, kızı yanında istemiyor. Hatta arkadaşım sürekli kendini arayınca da kızıyor, arama diyor filan. Bazen şaşırıyorum, kendine bu kadar kötü davranan birine biri neden bu kadar aşık olur dİye. Susuyorum. Birşey demiyorum.
Ek olarak; beni en çok rahatsız eden şey benim her anlattığımı eşine anlatması. Hatta bunu benim yanımda yapması. Bu kadar gözü birşey görmüyor.
Babası veya annesi de ona öyle davrandığı için gidip öyle biriyle evlenmiş, halen uykuda2 saatimiz birlikte geçiyorsa bunun 1 saat 59 dakikası eşini anlatmasıyla geçiyor.“ O böyle, o şöyle. O olmasaydı ben ne yapardım. Ona deli gibi aşığım. Çok seviyorum onu. O şunu sever, bunu yer.” gibi. Halbuki eş kişisi de kendine o kadar kötü davranıyor ki. Bizlerin yanında onu aşağılıyor, dalga geçiyor. Kendi arkadaşlarıyla geziyor, kızı yanında istemiyor. Hatta arkadaşım sürekli kendini arayınca da kızıyor, arama diyor filan. Bazen şaşırıyorum, kendine bu kadar kötü davranan birine biri neden bu kadar aşık olur dİye. Susuyorum. Birşey demiyorum.
Ek olarak; beni en çok rahatsız eden şey benim her anlattığımı eşine anlatması. Hatta bunu benim yanımda yapması. Bu kadar gözü birşey görmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?