en yakin arkadasim eski sevdigimle beraber mi?

oz162

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2017
1
0
86
26
iyi aksamlar hepinize,

2 sene once birisinden gercekten cok hoslandim ve 5 ay boyunca o kisiye karsi platoniktim. cekindigimden ve sansimin olmadigini dusundugum icin o kisiye acilamadim. benim en yakin kiz arkadasimda bizim aramizi yapmaya calisiyordu. okul bitti yaz gecti ve okullar tekrar acildiginda o kisininde aslinda benden hoslandigini ama onunda acilamadigini ogrendim. ama her sey icin cok gecti cunku o zaman erkek arkadasim vardi. hala beraberiz 1 yili devirdik ve cok mutluyum su anki erkek arkadasimla. diger cocuklada her seyi arkamizda biraktik ve normal arkadasligimiza devam ettik.

o yakin kiz arkadasim dedigim kisi her zaman icin ben ne begenirsem (kiyafet, aksesuar) aynisini veya benzerini aliyodu, ornegin bir cizme begenmistim ancak o zaman durumumuz musait olmadigi icin alamamistim yakin arkadasimdi ve konusurduk iste bu kiyafet/cizme/ayakkabi cok guzel gibisinden o da benim begendigimi biliyordu. aynisini gidip almisti. kirmizi bir atkim vardi ve o da aynisini almisti. daha cok ornegi var. ayni sekilde tek taklit ettigi konu giyim kusam degildi karakteri konusmasida ama kucuklukten beri tanistigimiz benim en yakin arkadasim dedigim birisi icin beni rahatsiz etmiyordu bunlar.

her sey simdi aklima gelmeye basladi. son 2 haftadir ikisi ve arkadaslari yazlik bir beldedeler yazliklari var aileleride orda. ikisi snap veya instagram story atiyor ve snapte kalp te var hepsinde. birinde de birbirlerine kol atiyorlar.

acaba cikiyorlar mi? su anda o yakin kiz arkadasim dedigim kisi gunahini almak istemiyorum ama son 2 aydr okullar kapandigindan beri mesaj atmiyor, hal hatir sormuyor en son ben ona sinava girmisti onun skoru icin sormustum konusmustuk. ancak eskiden hoslandigim su an normal arkadas oldugum cocuk ise gecen hafta aradi hal hatrimi sordu onunla aramiz normal.

dost kazigi ve gercekten uzuldum yillardir beraber buyuduk biz. sizce nasil ogrenebilirim? eger cikiyorlarsa o kizla nasil yuzlesebilirim? nasil konusmaliyim kiminle konusmaliyim?

Bence kendi hallerine bırakmalısın.
Ve ilişkine odaklanmalısın.
Hayatındaki insana haksızlık etme.

Sevgili bile olmamissiniz bunun neresi dost kazığı oluyor anlamadim? Üstelik sevgiliniz var yani bu eski platonik oldugunuz kisi sizin yedek lastiginiz miydi ömür boyu sizi mi beklemesi gerekiyordu :)

Çok sağlıksız düşünüyorsunuz.

Bal gibi dost kazığı bu.
Ama mesele "onu seviyordum gitti o çocukla sevgili oldu" meselesi değil bence.
Arada çocuk da olmasa uzun zamandan beri insanın arkadaşını arayıp sormaması da çok yanlış.
Arada herhangi biri olduğunda daha bir yanlış.
Hele bir de çocuk kızın eskiden hoşlandığı çocuksa über yanlış.

Kazık mı?... Nerde ? Göremiyorum...

Uvvv ama siz bayaa kıskanmışsınız, kıskançlık nedendir ?:KK48:

sizin sevgiliniz bile değilmiş ki..
çıkabilirler gayet normal sevmişlerdir birbirlerini..

Ortada yasanmislik yok.kiz la beraber lerse seni ilgilendirmez.kıskançlık yapma sevgilin de varmış.çok isteseydin r ayrılır o çocukla çıkardı

Ya kusura bakma ama ben bu beni taklit ediyo muhabbetinden pek emin olamadim.

Uni de bi arkdsm vardi külotlu corabin ustune sort giymeyi herkesin ondan gordunu söylerdi. Surekli bi ben taklit ediliyorum kafasindaydi :confused: o aklima geldi.
Kazik atan yok sevenleri rahat birakin. Sizde sevdicenize bakin.

dogru dusunuyosun konu burda eski hoslandigi cocuk degil arkadaslar yakin bi arkadasinin kendisinin begendigi birine o gozle bakmasi.
buyuk ihtimal diger kizinda derdi o cocuk degil. konu sahibini gizli gizli hasetlenmesi. bu tip insanlarla karsilastim. dost most olmaz bundan uzak dur. eninde sonunda ogrenirsin. sakin bisey deme suanki iliskini de bozar. yoluna bak ama o kizdan uzak git

Dünya senin etrafında dönmüyor cici kız

Back
X