Eşi biliyormuş kocasının onu aldattığını adam söylemiş hem karısını hemde kendi annesine böyle böyle biri var hayatmda die hiç utanmadan
Güya kaç aydır ayrı yataklarda yatıyorlarmış aynı sofrada yemek yemiyorlarmış falan öyle dedi arkadaşım bana.. Ve şöyle aci bir durum da var arkadaşım bu adamla birlikte olmuş yani hayatını namusnu vermiş ona :S ona olan bütün sevgimi herşeyimi bitirdi ama yine de acıyorum onu bu acizliğinden bazı şeyler için geç kalmışta olsam kurtarmak istiyorum daha fazla kayıplar yasamadan once
Güya kaç aydır ayrı yataklarda yatıyorlarmış aynı sofrada yemek yemiyorlarmış falan öyle dedi arkadaşım bana.. Ve şöyle aci bir durum da var arkadaşım bu adamla birlikte olmuş yani hayatını namusnu vermiş ona :S ona olan bütün sevgimi herşeyimi bitirdi ama yine de acıyorum onu bu acizliğinden bazı şeyler için geç kalmışta olsam kurtarmak istiyorum daha fazla kayıplar yasamadan once
Çok tşk edrm güzel dilekleriniz için.. Ben bu olay yuzunden yeterince zarar gördüm zaten psikolojik olarak çöküntü yaşadım çünkü babamın yaşattıgı olayı başka bir bayanla gidip bizi bırakmasını en yakın arkadaşımda başkasına yapıyor.. Ne arkadasımı ne o adamı nede karısını düşünmüyorum sadece arada olan günahsız yavruları düşünüyorumbiri 5 yasında biri 2 yasında yazık deil mi onlara yaa off
Ayyyy inanmıyorum yaa bazı şeyle için geç kalmışta olsam kurtarmak istiyorum diyorsunuz diyorsunuz da zaten çok geç kalınmış arkadaşınız için, o kendi tercihini yapmış ve ayrıca adamın karısını sevmediğini ayrı yataklarda yattığını v.s..... kendi ev hayatını bukadar derinlemesine nerden biliyor adam sırf kızı kandırmak amacıyla yalanlar söylüyor belliki ve bu adamın başta bilmiyormuydu evli barklı olduğunu ben erkeklerimize suç bulmuyorum bu gibi olayları okudukçada psikolojim bozuluyor biz kadınlar kocalarımıza sonuna kadar güveniyoruz ama çevreye güvenemiyoruz benim üzüldüğüm bu durumlarda adamın eşine üzülürüm çünkü arkadaşınız baştan bile bile herşeyi bu yola adım atıyor ve birlikte bile oluyor inanamıyorum ya senin hayatın geleceğin var evli bir erkekten nasıl bir gelecek bekliyorsun da kendini teslim ediyorsun Allah'ım akıl fikir versin nedeyim inş. bir an önce doğru yolu bulur
sen bu olayla erkeklere olan inancını iyice kaybediceksin. bir kaç şeref yoksunu yüzünden aşık olamıcak olsanda güvenemediğin için acı çekiceksin. bence uğraşma ilk önce kendini düşün. herkesin hayatı kendine... ben evli bir bayan olarak şunu bilir şunu söylerim yok aynı yatakta yatmıyoruz yok yemek yemiyoruz demiş ya mümkün değil öyle birşey olması evde herşey başka düzen başkane kadın dayanır o duruma ne de erkek.
Söyledim bende bunların hepsini söyledm ama gözü dönmüş resmen hiç dinlemiyor bile beni.. ben ona güveniyorum diyor ve arkadaşım su anda üniversitede okuyor okulum bitince evlencez falan diyor onun yerine benim vicdanım sızlıyor içim acıyor kendımı o cocukların o kadının yerine koyunca
Söyledim bende bunların hepsini söyledm ama gözü dönmüş resmen hiç dinlemiyor bile beni.. ben ona güveniyorum diyor ve arkadaşım su anda üniversitede okuyor okulum bitince evlencez falan diyor onun yerine benim vicdanım sızlıyor içim acıyor kendımı o cocukların o kadının yerine koyunca
Çok bekler o arkadaşın.Takma diyorum sanane?Ne yaparsa yapsın..Sanada uğraş çıkmış..peh peh..Seni dinlemez zaten.Git çokmu yardımetmek istiyorsun söyle anasına babasına..öğren adamın eşinin kim olduğunu git ona söyle.Samimiyetinle vazgeçirmek istiyorsan Radikal kararlar almalısın.Ne desem vazgeçiremiyorumlarla yürümez bu iş.Ya kendini çekiceksin ilgilenmiceksin.Yada radikal kararlar alıp gözünü karartıcaksın
kaç senelik arkadaşından hemen vazgeçme tabii ki. fevri yorumlara bakarak yapma en azından bunu. kadınların genel tavırları, erkeklere had bildirmektense, böyle durumda kapıya koymaktansa, böyle böyle her erkekte "karım öğrenirse anında terkeder" bilinci oluşturmaktansa, ayıp günah kavramlarıyla hemcinslerine baskı uygulamak üzerinedir. en nefret ettiğimde bu durumda kandıran erkek iken erkeğin çok daha az suçlanılması. evet arkadaşın aptal, ama bilinçli kötülüğü yapan "ben seks yapayım da ailem çok da umrumda" diyen o evin erkeğidir! elin kadını o adama göre çok daha az empati yapar. sen hayat arkadaşım dediğin insana bak bir önce de sonra eli yine suçla! tee allahım. ama nedense en büyük rolü kadına biçerler, dişi köpek vs laflarla.
benim de asla yapmam dediğim bir şeydir aldatmak fakat bir arkadaşım buna meyil ederse de hadi yoluna demem.
ha bak bu aralar en yakın arkadaşım sevgilisi olan bir erkekle ara ara hafif flörtöz şekilde mesajlaşıyor. ne var bunda yaa diyor bi de. afedersin azına s....yorum. sen kimden tarafsın diye kızıyor bi de. yani ben tepkimi veriyorum. tutar bi gün ne bileyim onunla yatarsa da ondan soğurum, görüşmem, şimdiden kötü oldum zaten. ama kolay kolay yolumu ayırmam. en azından hatasını anladığı gün gelirse sırtımı dönmem. arkadaşlık böyle bir şey. hata insanlara mahsus. ha benim gözüm karadır, gider adama ulaşırım, tehdit ederim, sahipsiz mi sandın duygularını zayıflığını sömürüyorsun derim. ama sana tavsiye edemem:) adam nasıl bir tip onu bile bilmiyoruz.
İşte sorun da orada kızın babası yok annesininde kendisine hayrı yok yanı sölyebilceğim kimse yok.. Erkeğin evinin nerde oldugunu eşinin kim oldugunu falan da söylemiyor bana biliyor cunku tatlıslık yapcagımı ortalıgı karıstıcagımı saklıyor o yuzden
yaptım onu da yaptım faceden tehditler savurdum agzıma geleni söyledm ama bana mısın demedi.. Ah bi çalıştıgı yeri falan bilsem neler yapacamda bilmiyorum ne yazık ki saklıyorlar benden
evet evet çok ii anlattınız.. bunların hepsini bende söyledm ona ama dinlemiyor. Ve adamın karısı omadığında bunlar adamın evine gidiyorlar anlamadığım nokta midesi nasıl kabul ediyor nasıl kabullenebiliyor o kadının yattıgı yataga yatmaya.. bunların yuzunden uyku uyuyamaz oldum gecelerimi rüyama giriyorlar.. offf inşş bi an önce bırakır gider adam bunu o da ağladıgıyla yalnız kaldığıyla ve geleceğini kaybetmişliğin acısıyla yasamaya devam eder.Söylemiyim söylemiyim dedim..Söylicem.
Bak benimde bir arkadaşım vardı böyle anası babası kendi havasında olan.
Oda evli bir erkekle beraber oldu.
Sanırım özellikle aile yönünden arkasında kimse olmayan kişileri seçiyorlar..
Ben ne yaptım?
Ben elimden geldiği kadar engellemeye çalıştım..
Anlatsam tek başına roman olur bu konu..
Ki bu kız öyle böyle değil..
Benim kardeşim gibiydi.yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi..
Yaşamayan için atıp tutmak kolay..
Ben yaşadımbiliyorum sen onu asla vazgeçiremezsin..
O vazgeçmek istemiyor çünkü
Zannediyormusun o bilmiyor o adamın onu kullandığını?
Biliyor..bal gibi biliyor.. ama işine gelmiyor bunu ona buna söylemek..
Elinden geleni yptığına inanıyorsan eğer
Bırak..! İlgilenme kendini boşu boşun vizdan azabı çekmek zorunda bırakma..
Yarın öbür gün sen kötü olursun..
Onu destekliyor olursun...
Ben gidip adamın karısına söyledim kızın dünyadan bir haber kendi havasnda annesinede söyledim.BABASI ORTADA YOKTU dayısına söyledim..
Ne ben nede ailesi hiçkimse vazgeçiremedi.
Adamın eşine söyleyince..evde kıyamet kopmuşş..
Tabi bu güya mecnun varya...
Bir anda kesti görüşmeyi kızla..
Oda senin arkadaşının olucağı gibi elinde mendiliyle kaldı
Şimdi hala evlenemedi..Ve her sevgilisi oldugunda ben ne dicem diyor
Hiçbir ilişkisi ciddiye gitmiyor bu yapığı hatanın bedleini çok ağır ödüyor..
2 defa sözlendi attı..Anlatabiliyormuyum
yaptım onu da yaptım faceden tehditler savurdum agzıma geleni söyledm ama bana mısın demedi.. Ah bi çalıştıgı yeri falan bilsem neler yapacamda bilmiyorum ne yazık ki saklıyorlar benden
evet ya bulcam karısını gidip bide kendi gözümle görüyüm bilip bilmediğim.. eger karısı da biliyorsa zaten bırakıveririm bu işin ucunuHayır..
Sen o adamı hedef alırsan eğer..
Dahada kötü olur..
Arkadaşın dahada bağlanır ona..
Arkadaşımı kurtarmak istiyorum diyorsun ama tamamen kaybedersin.
Senin adamla işin yok...
Öğren bir şekilde git karısıa söyle..
Zaten haberi vamrışya hanii görmüş olursun varmı yokmu
Baklım bu mecnun karısı öğrendiğidede böyle evlilik hayaller kurucakmı..
Adam bulmuş bir saf kullanıyor başka açıklaması yok..
Biraz gerçekci olmak lazım..
evet evet çok ii anlattınız.. bunların hepsini bende söyledm ona ama dinlemiyor. Ve adamın karısı omadığında bunlar adamın evine gidiyorlar anlamadığım nokta midesi nasıl kabul ediyor nasıl kabullenebiliyor o kadının yattıgı yataga yatmaya.. bunların yuzunden uyku uyuyamaz oldum gecelerimi rüyama giriyorlar.. offf inşş bi an önce bırakır gider adam bunu o da ağladıgıyla yalnız kaldığıyla ve geleceğini kaybetmişliğin acısıyla yasamaya devam eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?