çok onurlu bir davranışta bulunmuşsun canım tebrik ederim seni.gerçekten cesaret işi yaptığın ama iyi olmuş.peki sonra ne oldu arkadaşın öğrendimi kadın ne yaptı.
anlatsam roman olur cnm.
hatta konu açmıştım geçenlerde.
kadını kandırmışlar.
sırf o ş.siz adamın kariyeri riske girmesin diye kadın kendi rızasıyla ve kendi kusuru yüzünden boşanana kadar böyle yaşayacaklarmış.
o yüzden şöyle bi yalan uydurmuşlar:
sözde arkadaşım adama takıkmış; adamın evliliğini yıkmak için uğraşıyormuş;adamı iş yerinde de rahatsız ediyormuş; bi şekilde işten kovdurcakmış; adam o kadar sıkıntının içnide bi de bu meseleyle uğraşırken hala aldatılma ayağına üstüne gelmemeliymiş...
özetle sanki adam mağdur kadın onun yanında olmazsa suçlu.
ve şimdi hala beraberler.
kahroluyorum.
adamın hain planıysa hala devame diyor.
kadın ne yapsa bi kusur bulup kavga çıkarıyor.
benim salak arkadaşımla ...işmeye devam...
Bu konunun ne kadar tepki alacağını bilsem de yine de yazmak istiyorum çünkü tek başıma işin içinden çıkamadım arkadaşıma yardım etmek istiyorum onu bu kötü seçiminden kurtarmak istiyorum gerçi kendisinin de kurtulmak istediği söylenemezyanlış yolda yanlış bir ilişki de 2 çocuk sahibi bir kişiyle birlikte.. Bana bir akl verin ablalarım bunların arasını nasıl bozcam nasıl uzak tutacam birbirlerinden
Arkadaşın bu durumdan kurtulmak istemediğine ve o evli adam da eminim ki hayatından gayet memnun olduğuna göre..
Bu ilişki, adamın karısı olayı öğrenene ve arkadaşın totosuna tekmeyi yiyene kadar veya bilemedin adam hevesini alıp yeni bir macera bulana kadar devam eder..
Bazen insanlar ille de musibete ihtiyaç duyarlar, nasihatlar fayda etmez.
ne güzel arkadaşlığını kes ilişkini bitir bi daha konuşma uzaklaş diye şeyler söylemişsiniz arkadaş için
peki uzaklaşması asla mümkün olmıcak olanlar napıcak?
cidden soruyorum.laf olsun diye değil yani..
anlatsam roman olur cnm.
hatta konu açmıştım geçenlerde.
kadını kandırmışlar.
sırf o ş.siz adamın kariyeri riske girmesin diye kadın kendi rızasıyla ve kendi kusuru yüzünden boşanana kadar böyle yaşayacaklarmış.
o yüzden şöyle bi yalan uydurmuşlar:
sözde arkadaşım adama takıkmış; adamın evliliğini yıkmak için uğraşıyormuş;adamı iş yerinde de rahatsız ediyormuş; bi şekilde işten kovdurcakmış; adam o kadar sıkıntının içnide bi de bu meseleyle uğraşırken hala aldatılma ayağına üstüne gelmemeliymiş...
özetle sanki adam mağdur kadın onun yanında olmazsa suçlu.
ve şimdi hala beraberler.
kahroluyorum.
adamın hain planıysa hala devame diyor.
kadın ne yapsa bi kusur bulup kavga çıkarıyor.
benim salak arkadaşımla ...işmeye devam...
zor bi durum gerçekten keşke vazgeçirebilseniz.nasıl körü körüne bu kadar inanabilir insan sevmediği birinden zorla evlendirildiği birinden 2 tane çocuk yapar mı ya..çocuklarıda var yazık ya.bence uyarın uyarınızdan anlamıyormu tavır yapın konuşmayın kesin arkadaşlığnızı kafasına dank eder arkadaşım bile beni bıraktı sırtını döndü yaptığım çok yanlış der belkide.hiç bir aşk vazgeçilmez değildir.adamdan ayrılırsa dünyasımı kararcak hayatımı söncek hayır.bikaç gün üzülcek maksimum 1 yıl üzülcek.gerek yok yuva yıkmaya.evlenmeseymiş adam ozman zorla evlenmişmiş lafa bak ya..bence arkadaşınıza tepkinizi koyun görüşmeyin kimsenin arkasında olmadığını anlayarak vazgeçer belki.
evli erkeklerin söyledği klasik yalanlarYa neler söyledim ne kadar dil döktüm ama bir türlü vazgeçiremedm.. kendisi de vicdan azabı çekiyor bunu söylüyor ama vazgeçemiyorum falan da diyor.. Ve şunu da söyleyim benim babam da başka bir bayan yüzünden annemden ayrıldı ve bu arkadaşım bunu çok iyi biliyor neler yaşadığımızı annemin ne kadar aci cektiğini arada olanın çocuklara oldugunu vs hala bunu bildiği halde ve bunu dile getirdiği halde devam ediyorneymişte erkek eşini sevmiyomuş isteyerek evlenmemişler aileleler zorla evlendrmiş bu tarz bahanelerin arkasına sığınarak kendilerini haklı cıkarmaya çalışıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?