- 18 Mart 2011
- 8.486
- 26.807
- 748
- Konu Sahibi Red Phoenix
-
Çok şükür aramızda bir problem olmadı nişanlımla ama dediğiniz gibi kendisi 10 yıllık bir dostu kaybetti. Benden habersiz olması durumunu da hala yedirebilmiş değilim.arkadasınıza ıyı demıssınız
tek akıllı kendısı sankı
2500 tl den fazlasını arkadasını kaybettı
bu durum nısanlınızla aranızı acmasın degmez ... bırdaha da sızden habersız bırsey yapmaz bu sayede
Öğrendiğimden beri sinirim geçmiyor, geçemiyor inanın ki.Insanlarin bu yüzsüzlügü beni deli ediyorrr
Kızmaz mıyım hiç? Ona da attım fırçayı zaten, yardım etmek için bile olsa bana söylenmesi gerekiyorduSiz ilk önce nişanlınıza kızın,sizden gizli saklı iş yaptığı için,öyle arkadaş da düşman başına...
Ah o kadar haklısınız ki.. Tanıştırma olayı bitmiştir benim için artık, arkadaş kuzenle sözlenince aileye de girmiş gibi oldu biraz öyle sık sık görüşüldü işte. Yüzsüzlüğün daniskası hem deMillet kafayı sıyırmış ya vallahi!
Burdan öğrendiğim 2. Bir olay ise nişanlın dahil hic kimseyle tanıştırıp yakin olmasını sağlamayacaksın. Yüzsüzlük pess..
Dediklerinize katılıyorum, kimse tam olarak masum değil ama bakıldığında en azından nişanlım iyi niyetli. Bütçe yapmaktan kasıt hani 2500 tl gibi bir paranın nereye gittiğini açıkçası evlilik arefesi sorgularım çünkü aileden yardım almadan eşyaları biz alıyoruz ev için. Başımızın gözümüzün sadakası olsun dedim ama kızgınım işte.Valla yapılması gereken herşeyi yapmışsınız. O açgözlü arkadaşınızla bağı kesmişsiniz kuzene iki yetişkinin borç işlerine karışma da demişsiniz. Bence nişanlınıza hırslanmayın iyi niyetle borç vermiş işte. Alacağını alamayınca çirkinlik de yapmamış bunlar hep artı puan. Beraber bütçe yapma konusunda bana kalırsa yüz göz olmayın nikah koyulana kadar ikinizin de kesesi para yönetimi ayrı siz ona karışamazsınız o da size.
Öğrendiğimden beri sinirim geçmiyor, geçemiyor inanın ki.
Kimsenin parası bende kalmaz diye duygu sömürüsü yapıyor ama kuzenime unutsun o parayı demiş.Arkadaşınız vermiyeceğini mi söylüyor şuan parayı?
Ben öyle demek istemedim, bir anda ağzımdan çıktı falan hiçbir şey diyemiyor haliyle öğrenip karşısına dikilmem şok etkisi yarattı. Açıkçası evlilik arefesindeyiz, evin eşyalarını biz alıyoruz aileden yardım talep etmeden. Bizim için çok iyi para. Hani hakikaten bir sağlık sıkıntısına falan gitse içim yanmayacak, altın nedir yahu?Borcunuzu geri ödediginizi söylediginizde cevabi ne oldu? Bu durumda size alinan telefonun ucretini 2 kere ödemis oluyorsunuz. Gaza getirmek istemiyorum ama 2500 az buz para degil kanirta kanirta odetirdim o borcu. Arti faiz. Asla geri adim atmayin ve ödetin.
Ne kadar sinirli olduğunuzu anlıyorum. Sizin yerinizde olsam aynı durumda olurdum. Ama hep böyle oluyor bu kazıklar toplanıp toplanıp akıl oluyor. İyice oturun nişanlınızla bu pişmanlığı konuşun güzel kelimelerle. Üstünü kapatmayın ki unutup aynı hatayı bir daha yapmayın. Bu konuda sakın nişanlınızı suçlamayın sadece ders mahiyetinde bak başımıza böylede bişey geldi bidahada gelmesin artık diye dertleşin.Öğrendiğimden beri sinirim geçmiyor, geçemiyor inanın ki.
Kimsenin parası bende kalmaz diye duygu sömürüsü yapıyor ama kuzenime unutsun o parayı demiş.
Yüzsüzzz..Bence araya seti çek birdaha da görüşme diyecem ama aileye de girmiş,uzak durmak faydanıza olur ,yarın birgün nişanlınla da aranı bozmaya çalışır böylesiKimsenin parası bende kalmaz diye duygu sömürüsü yapıyor ama kuzenime unutsun o parayı demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?