En yakın arkadaşım sevgilisi istemiyor diye benimle görüşmeyi kesti?

zayzay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2022
23
-2
1
29
Benim 8 yıllık çok çok yakın bir arkadaşım vardı.Adı Ela,Elanın da benimle yaşıt hoşlandığım bir kuzeni var. Ben mesajda elaya kuzenin sevgilisi var mı,acaba benimle bir iliski ister mi,yakışıklı bir çocuk demistim. Sevgilisi bunlari okumuş ve görüşmeyi kes yoksa ayrilirim senden demis. Kiz da beni aradi ve seninle daha fazla konuşmak istemiyorum bana yazma dedi?Daha sonra tekrar aradı ve isteyerek söylemediğini mecbur kaldigini anlatti ama ben sogudum ve cok kirildim sizce hatali miyim kızlar yazdığım şey kötü bir sey mi cidden?

Bence senlik bişey yok canım arkadasin da toksik bı ilişkide bana göre yani sevgilisi için seni bırakması onun ayıbı kafana takma derim senin bana göre hiçbir suçun yok
Zaten çocuk onu daha önce aldatmıştı açıkçası cok kirildim nasil davransam bilemiyorum

Kendi adıma asla yapmayacağım bir şeyi yapmışsınız. Buna bazıları özgüven der, bazıları kolay lokma olmak der. Bu göreceli bir kavram. Ama ben kuzenin benimle ilişki ister mi diye sormam. Asla. Sormadım da.

Diğer yandan elanın sevgilisinin elanin mesajlarını okuması tam bir fiyasko.

Ela sevgilisine karşı ezik bir arkadaş. Bunu da ona söz geciremeyip size aramasından ve isteyerek demedim demesinden anlıyoruz. Böyle ezik bir tiple bugün olmasa yarın bi sakatlık çıkardı aranızda zaten. Sevgilisi üzerine vazife olmayan şeylere karışıyor , ela da etkisiz eleman gibi tribünlerde tezahürat yapıyor.

Ben olsam ne kuzenini ne de elayi istemem. Herkes kendi yoluna.

Siz de arkadaşlarınıza kuzenleri için böyle şeyler yazmayın derim. Eger bir erkek sizi isterse kendisi bunu belirtir. Belirtmiyorsa istemiyor demektir..nettir

Sevgilisi manyak mı? Kavga çıkarmaya bahane mi arıyormuş. Ela da silik bir tip herhalde ,diyemiyor mu sanane diye.

Zaten çocuk onu daha önce aldatmıştı açıkçası cok kirildim nasil davransam bilemiyorum
Bence bı daha o arkadaşınla görüşme sevgilisi için seni bırakabiliyorsa iki gün sonra arkandan da ne işler çevirir emin ol.. belki de sevgilisine seni kotuledigi için çocuk senle görüşmesini istemedi öyle de olmuş olabilir çünkü durduk yere senle görüşmesini istemememesi garip geldi bana

Kuzeni beni istiyor bunu fark ettigim için sormuştum aslinda gidip kuzenine sorsun diye değil aramızda öyle esprisine sakalasmak içindi sorum. Bence asıl olay elanin sevgilisinin önceden benimle sevgili olmak istemesi elayla sevgili degillerken tanistik ve benimle olmak istedi reddettim. Daha sonra elayla oldu.aslinda bizim arkadaşlığımız da pek iyi değilmiş anlatınca fark ediyorum. Sanırım onu reddettim diye olsa gerek benimle gorusmesini istememis üzerine mesajlarımızı okuyunca elaya ne kadar pis ağızlı bir kiz demis kufur dahi yokta mesajda. Ki bunu diyen kisi de elayi aldatan biri...

Ela'yla arkadaşlık yapma zaten bence. Olur da bir sırrını söylersin, özel bir şeyin olur bu sevgilisine söyler hemen. Sırrını söylemesen bile kendi aklı olmayan, sevgilisinin bir sözüyle arkadaşına bu kadar kırıcı davranan bir kızı ne yapacaksın?

Evet zaten kendisi benim eski iliskimde erkek arkadaşımla beraber oldugumu sevgilisine anlatmıştı.

Evet zaten kendisi benim eski iliskimde erkek arkadaşımla beraber oldugumu sevgilisine anlatmıştı.
Oha yani. O zaten senin arkadaşın değil. Uzaklaş bence böyle biriyle arkadas olmaktansa yalnız olmak daha iyidir.

Oha yani. O zaten senin arkadaşın değil. Uzaklaş bence böyle biriyle arkadas olmaktansa yalnız olmak daha iyidir.
Bende duydugumda çok şaşırmış ve kizmistim bunu neden anlattın diye ama gecistirmisti bir de cok affedersiniz ama erkekleri neler tatmin eder diye sormus ve ben merak edip sordurmusum gibi gostermis sevgilisine. Sanırım sevgilisinin bana kinlenme sebebi de bu

Haydaaaaaaaaaaaa

Arkadasligim biter. Benim de bir arkadasim vardi. Erkek arkadasi ile arasini ben yapmistim üstelik. Birden her gün benimle beraber olan kiz ortadan kayboldu. Bende arkadasligimi bitirdim. Bazen arkadasliklarin ömrü bu kadar oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…