Zaten çocuk onu daha önce aldatmıştıBence senlik bişey yok canım arkadasin da toksik bı ilişkide bana göre yani sevgilisi için seni bırakması onun ayıbı kafana takma derim senin bana göre hiçbir suçun yok
Bence bı daha o arkadaşınla görüşme sevgilisi için seni bırakabiliyorsa iki gün sonra arkandan da ne işler çevirir emin ol.. belki de sevgilisine seni kotuledigi için çocuk senle görüşmesini istemedi öyle de olmuş olabilir çünkü durduk yere senle görüşmesini istemememesi garip geldi banaZaten çocuk onu daha önce aldatmıştıaçıkçası cok kirildim nasil davransam bilemiyorum
Kuzeni beni istiyor bunu fark ettigim için sormuştum aslinda gidip kuzenine sorsun diye değil aramızda öyle esprisine sakalasmak içindi sorum. Bence asıl olay elanin sevgilisinin önceden benimle sevgili olmak istemesiKendi adıma asla yapmayacağım bir şeyi yapmışsınız. Buna bazıları özgüven der, bazıları kolay lokma olmak der. Bu göreceli bir kavram. Ama ben kuzenin benimle ilişki ister mi diye sormam. Asla. Sormadım da.
Diğer yandan elanın sevgilisinin elanin mesajlarını okuması tam bir fiyasko.
Ela sevgilisine karşı ezik bir arkadaş. Bunu da ona söz geciremeyip size aramasından ve isteyerek demedim demesinden anlıyoruz. Böyle ezik bir tiple bugün olmasa yarın bi sakatlık çıkardı aranızda zaten. Sevgilisi üzerine vazife olmayan şeylere karışıyor , ela da etkisiz eleman gibi tribünlerde tezahürat yapıyor.
Ben olsam ne kuzenini ne de elayi istemem. Herkes kendi yoluna.
Siz de arkadaşlarınıza kuzenleri için böyle şeyler yazmayın derim. Eger bir erkek sizi isterse kendisi bunu belirtir. Belirtmiyorsa istemiyor demektir..nettir
Takintili sekilde asik olduğu için kabul etmek zorunda kaldigini soylediSevgilisi manyak mı? Kavga çıkarmaya bahane mi arıyormuş. Ela da silik bir tip herhalde ,diyemiyor mu sanane diye.
Evet zaten kendisi benim eski iliskimde erkek arkadaşımla beraber oldugumu sevgilisine anlatmıştı.Ela'yla arkadaşlık yapma zaten bence. Olur da bir sırrını söylersin, özel bir şeyin olur bu sevgilisine söyler hemen. Sırrını söylemesen bile kendi aklı olmayan, sevgilisinin bir sözüyle arkadaşına bu kadar kırıcı davranan bir kızı ne yapacaksın?
Oha yani. O zaten senin arkadaşın değil. Uzaklaş bence böyle biriyle arkadas olmaktansa yalnız olmak daha iyidir.Evet zaten kendisi benim eski iliskimde erkek arkadaşımla beraber oldugumu sevgilisine anlatmıştı.
Bende duydugumda çok şaşırmış ve kizmistim bunu neden anlattın diye ama gecistirmisti bir de cok affedersiniz ama erkekleri neler tatmin eder diye sormus ve ben merak edip sordurmusum gibi gostermis sevgilisine. Sanırım sevgilisinin bana kinlenme sebebi de buOha yani. O zaten senin arkadaşın değil. Uzaklaş bence böyle biriyle arkadas olmaktansa yalnız olmak daha iyidir.
HaydaaaaaaaaaaaaKuzeni beni istiyor bunu fark ettigim için sormuştum aslinda gidip kuzenine sorsun diye değil aramızda öyle esprisine sakalasmak içindi sorum. Bence asıl olay elanin sevgilisinin önceden benimle sevgili olmak istemesielayla sevgili degillerken tanistik ve benimle olmak istedi reddettim. Daha sonra elayla oldu.aslinda bizim arkadaşlığımız da pek iyi değilmiş anlatınca fark ediyorum. Sanırım onu reddettim diye olsa gerek benimle gorusmesini istememis üzerine mesajlarımızı okuyunca elaya ne kadar pis ağızlı bir kiz demis kufur dahi yokta mesajda. Ki bunu diyen kisi de elayi aldatan biri...
Çok yakın arkadaşınmış tüh yazık oldu böyle bir arkadaş asla bulamazsınEvet zaten kendisi benim eski iliskimde erkek arkadaşımla beraber oldugumu sevgilisine anlatmıştı.
:'(Haydaaaaaaaaaaaa
Tabiki yaptığı hiç iyi bir şey değil ama bin doğrusu olan bir insan 10 tane yanlış yapınca göremiyorsunuz o anÇok yakın arkadaşınmış tüh yazık oldu böyle bir arkadaş asla bulamazsın
Bin doğrusu olsa ne ya sevgilisine benimle ilgili özelimi anlatıyor ise bitmiştir benim içinTabiki yaptığı hiç iyi bir şey değil ama bin doğrusu olan bir insan 10 tane yanlış yapınca göremiyorsunuz o an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?