En yakın arkadaşım sevgilisi istemiyor diye benimle görüşmeyi kesti?

Öyle yakın arkadaş mı olur sevgilisi için sizi bırakmış. Sevgili terk edince yine kapınızı aşındırır. Baş ağrısından başka bir şey olmaz size. Arkadaşlığı kesin kafanız rahat etsin. Ama yok kuzenine tutuldum ondan arkadaşlığı kesmek istemiyorum diyorsanız o da sizin bileceğiniz iş.

Toksik ve erkek bağımlısı bir arkadaştan kurtulmuşsun şükret bence. Ne demek Ya sevgiliye mesajları okutmak

Arkadaşın tam bir "kezban". Sevgilisinin yaptığını ana babadan görse kazan kaldırır, elin iki günlük kekosu yapınca tatlı olmuş. Kuzeni de aynı modeldir, bırak başına iş mi alacaksın?

Sevgilisinden Ayrılırsa size döner merak etmeyin. Bence de engelleyin gitsin

Yok anladım ikisinin de erkek olduğunu, neden birbirlerinin ilgi alanı olmasınlar, belki de gaydir elinin sevgilisi ya da biseksueldir
Yok canım tabi ki normal bir sey ama yönelimleri farklı üstüne cocuk kuzeninden de nefret ediyor ve görüşmesini istemiyor elanin

Arkadaşın tam bir "kezban". Sevgilisinin yaptığını ana babadan görse kazan kaldırır, elin iki günlük kekosu yapınca tatlı olmuş. Kuzeni de aynı modeldir, bırak başına iş mi alacaksın?
Zaten ben oyle deli divane asik değildim cok basit bir hoslantiydi bu konuları hep esprili şekilde Konusurduk aramıza o sebepten sormustum alayli bir sekilde. Aman aman kendi de kuzeni de uzak dursun bu saatten sonra

Yok yok çok basit bir hoslantiydi bir daha görüşmeyi düşünmüyorum

Kuzenin benle ilişki ister mi diye sordunuz mu gerçekten?
Özgüvenize şapka çıkardım ama o kuzen sizin bu cümlelerinizi biliyor olsaydı zaten şişirdiğiniz egosu ile sizi ya kullanmaya çalışır, ya görmezden gelir, küçümseyip hafife alır ya da ezebilirdi.
Bence böyle riskli cümleler kurmayın, hele de kendi karakterini bile oturtamayıp sevgilisinin aklı ile hareket eden bir arkadaşınıza.

Tövbe ya sanki evli adamı ayartmışsın gibi tepki vermişler Hayır beğenmişsin sormuşsun normal. Ayrıca kızlada görüşme bence arkadaş değilmiş o şu kıytırık sevgili için arkadaşlarına yüz çeviren kızlara gerçekten ayar oluyorum.

Arkadaşınız değilmiş sahte insanlardan uzak durun zaten boşverin kafanız rahat olur

Bence çok elalaleelele bı konu olmaya başlamış olay

sizin gerçekten yakın arkadaşınız değilmiş. Kurtulduğunuza sevinmelisiniz.

Normalde milletin ağzına bakıp senelerce anılarınızı tek bi cümleyle bitiren bi insan için değmez direkt silin derdim. ancak basıma geldigi için bu kadar net değilim. ergenlik dönemlerinde çok normal. insan o yaşta saglıklı düşünemiyo. haa eğer yaşınız 25üstüyse onun karakteri öyle oturmuştur ömrü boyunca her erkeğin lafına tekmeyi koyar :))) yasınız küçükse bir şans verin derim. bu bahsettigim dostumla seneler sonra barıstık ve hiç pişman olmadım iyi ki barışmışız dedim. onca senenin hatrına değer

Yaş kaç? 12 mi?

Ikimiz de 20 yasindayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…