- 25 Ekim 2017
- 1.091
- 768
- 43
- 35
- Konu Sahibi bayanniles
-
Aynı üye :)Bu olayın aynısını burada okumuştum farklı üye miydi hatırlamıyorum belki de yine sizdiniz.
arkadaşlar merhaba. İlkokuldan beri görüştüğüm sevdiğim bir arkadaşım var gayet güzel alımlı da bir kız. Eşimle sevgililik zamanlarımızda buluşup bana sürpriz hazırladılar beraber bir yerlere gidip hediye almışlardı ben söylemedim o zaman ama hiç haz etmemiştim. Neyse bir süre sonra ablam biraz arkadaşımdan uzaklaşmamı söylemişti eşine bakışlarını hiç beğenmiyorum demişti içime kuşku girdi ya zaten iyice işkillendim. Bütün ailem ve çevrem bile bunu bana zamanla tekrarlamaya başladı. Evlendik arkadaşım bir gün bana geldi eşime derin bakışını gördüm. Eşimle cuma mesajı olarak mesajlaşmışlar eşim bunu silmiş bana arkadaşım söylemişti konuştuklarını. Geçenlerde bana sürpriz yapmak için evime geldi, eşimle konuşmuş müsait mi sürpriz yapacağım diye, hediye falan almış. Eşimde gitme akşam biz bırakırız seni gibisine konuşmuş. Kfam çok karışıyor ben mi kuruntu yapıyorum yoksa ihmalkarlık mı yapıyorum bilmiyorum. Sizce ben ne yapmalıyım? Ayrıca eşime bazı seyleri söylediğimde hayır öyle bişey olamaz gibisi konuşuyor.
merhabalar kesinlikle çevrenizden uzak tutmalısınız bu anlamda tecrübeli biri olarak söylüyorum sonunda çok pişman olabilirsinarkadaşlar merhaba. İlkokuldan beri görüştüğüm sevdiğim bir arkadaşım var gayet güzel alımlı da bir kız. Eşimle sevgililik zamanlarımızda buluşup bana sürpriz hazırladılar beraber bir yerlere gidip hediye almışlardı ben söylemedim o zaman ama hiç haz etmemiştim. Neyse bir süre sonra ablam biraz arkadaşımdan uzaklaşmamı söylemişti eşine bakışlarını hiç beğenmiyorum demişti içime kuşku girdi ya zaten iyice işkillendim. Bütün ailem ve çevrem bile bunu bana zamanla tekrarlamaya başladı. Evlendik arkadaşım bir gün bana geldi eşime derin bakışını gördüm. Eşimle cuma mesajı olarak mesajlaşmışlar eşim bunu silmiş bana arkadaşım söylemişti konuştuklarını. Geçenlerde bana sürpriz yapmak için evime geldi, eşimle konuşmuş müsait mi sürpriz yapacağım diye, hediye falan almış. Eşimde gitme akşam biz bırakırız seni gibisine konuşmuş. Kfam çok karışıyor ben mi kuruntu yapıyorum yoksa ihmalkarlık mı yapıyorum bilmiyorum. Sizce ben ne yapmalıyım? Ayrıca eşime bazı seyleri söylediğimde hayır öyle bişey olamaz gibisi konuşuyor.
Bana bir arkadaşım eşimin ideal bir erkek olduğunu söylese öküz altında buzağı ararım. Kız senden daha güzel ve alimliysa çok yaklastirmasaydin eşine. Kararında kıskançlık iyidir. Ama sen sevgiliyken dışarıda buluşup bana hediye aldılar diyorsun. Eğer rahat bir karaktere sahip degilsen başkalarının da rahat davranmasına izin vermeEŞimin ideal bi erkek olduğunu söyler her seferinde mesela. Böyle söyleyince beğendiğini düşünüyorum
Derin bakis yakalamak nasil oluyor yahu :)arkadaşlar merhaba. İlkokuldan beri görüştüğüm sevdiğim bir arkadaşım var gayet güzel alımlı da bir kız. Eşimle sevgililik zamanlarımızda buluşup bana sürpriz hazırladılar beraber bir yerlere gidip hediye almışlardı ben söylemedim o zaman ama hiç haz etmemiştim. Neyse bir süre sonra ablam biraz arkadaşımdan uzaklaşmamı söylemişti eşine bakışlarını hiç beğenmiyorum demişti içime kuşku girdi ya zaten iyice işkillendim. Bütün ailem ve çevrem bile bunu bana zamanla tekrarlamaya başladı. Evlendik arkadaşım bir gün bana geldi eşime derin bakışını gördüm. Eşimle cuma mesajı olarak mesajlaşmışlar eşim bunu silmiş bana arkadaşım söylemişti konuştuklarını. Geçenlerde bana sürpriz yapmak için evime geldi, eşimle konuşmuş müsait mi sürpriz yapacağım diye, hediye falan almış. Eşimde gitme akşam biz bırakırız seni gibisine konuşmuş. Kfam çok karışıyor ben mi kuruntu yapıyorum yoksa ihmalkarlık mı yapıyorum bilmiyorum. Sizce ben ne yapmalıyım? Ayrıca eşime bazı seyleri söylediğimde hayır öyle bişey olamaz gibisi konuşuyor.
arkadaşlar merhaba. İlkokuldan beri görüştüğüm sevdiğim bir arkadaşım var gayet güzel alımlı da bir kız. Eşimle sevgililik zamanlarımızda buluşup bana sürpriz hazırladılar beraber bir yerlere gidip hediye almışlardı ben söylemedim o zaman ama hiç haz etmemiştim. Neyse bir süre sonra ablam biraz arkadaşımdan uzaklaşmamı söylemişti eşine bakışlarını hiç beğenmiyorum demişti içime kuşku girdi ya zaten iyice işkillendim. Bütün ailem ve çevrem bile bunu bana zamanla tekrarlamaya başladı. Evlendik arkadaşım bir gün bana geldi eşime derin bakışını gördüm. Eşimle cuma mesajı olarak mesajlaşmışlar eşim bunu silmiş bana arkadaşım söylemişti konuştuklarını. Geçenlerde bana sürpriz yapmak için evime geldi, eşimle konuşmuş müsait mi sürpriz yapacağım diye, hediye falan almış. Eşimde gitme akşam biz bırakırız seni gibisine konuşmuş. Kfam çok karışıyor ben mi kuruntu yapıyorum yoksa ihmalkarlık mı yapıyorum bilmiyorum. Sizce ben ne yapmalıyım? Ayrıca eşime bazı seyleri söylediğimde hayır öyle bişey olamaz gibisi konuşuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?