En yakın arkadaşım ve Eşim

Burda kendini parçalayıp heba eden üyelere çok aciyorum.Bu konu sahibini hatırlıyorum.Ne eşine ne arkadaşına güvenmiyor.Hakli sebepleri de var.Belliki esi guvenilir bir tip degil arkadasi da oyle. Ama bir arpa boyu yol almamış burda gelmiş akıl istiyor. Bulacak olsaydi bu kadar kişinin yazdığına karşılık zaten bir çözüm bulurdu.Bu konuya cevap yazılması bile gereksiz.Sadece yazan insanlara yazık.

Yapacak adam ne kadar sakınsanız da yapar.
Ya da yapacak bir kadın.
İnsanın içinde olmaması gerekiyor bu tip şeylerin.
O sebeple rahat olun ve rahat görünerek sadece gözlemleyin illa ki dediğiniz gibi bir şey varsa, kokusu çıkar zaten.
Siz de gereğini yaparsınız.

merhabalar kesinlikle çevrenizden uzak tutmalısınız bu anlamda tecrübeli biri olarak söylüyorum sonunda çok pişman olabilirsin(((

Kız resmen evli erkek fantezisi yapıyor. Kesin ve net rahatsızlığınızı arkadaşınıza söyleyin.

Yanlış da düşünüyı olabilirsin.yada etraftakilerin söylediklerinden etkilenmişde.en iyisini sen bilirsin haraketlerinden felan ama egerki içine bi şüphe girdiyse eşinle aynı ortama sokma.eşine bunu dile getirme çünkü eşşeğin aklna karpuz kabugu düşürme yanı bi anlamda:))

Benim 10 yillik arkadasim var evleneli daha 3 ay oldu bekarken bize gelirdi bi gram suphe duymzdim
Cunki o arkadasima da esimede guvenirim,
Qma siz birseylerden suphe duyuyorsaniz bi yerde eksik var,, bilemedim

Bence bulusup birlikte hediye almalari cok ama cok tehlikeli ne alaka ya ne münasebet cok sacma gercekten ..hem arkadasiniza da guvenmiyorsunuz kimbilir esinle gezerken nasil tavirlarda bulundu bence uzaklastirin

EŞimin ideal bi erkek olduğunu söyler her seferinde mesela. Böyle söyleyince beğendiğini düşünüyorum
Bana bir arkadaşım eşimin ideal bir erkek olduğunu söylese öküz altında buzağı ararım. Kız senden daha güzel ve alimliysa çok yaklastirmasaydin eşine. Kararında kıskançlık iyidir. Ama sen sevgiliyken dışarıda buluşup bana hediye aldılar diyorsun. Eğer rahat bir karaktere sahip degilsen başkalarının da rahat davranmasına izin verme

Bana gore yanlis bir durum . Esime benim hic bir arkadasim mesaj atamaz. Hic bir arkadasimda da esimin numarasi yoktur. Kirmadan uzaklasmayi deneyin arkadasinizdan. Ne kadar iyi niyetli olursa olsun sizi evinizde huzursuz etmeyi basarmis. Ve sizi ve ailenizi huzursuz eden herseyden uzak durun.

Benim başıma böyle kötü bir olay geldi. benim tanıştırdığım en yakın arkadaşım ile sevgilim sonradan birlikte oldular. üstelik bu arkadaşım o dönem bizi barıştırmaya çalışıyordu. meğerse kendine yapıyormuş :)
ama ben hala akıllanmadım,hiç öyle kız arkadaşlarımla görüştürmem insanlarından olamadım.hatta en yakın arkadaşlarımda vs telefonları olur hep. aşırı içli dışlı yaparım,konuşsunlar isterim. ben de samimi olurum onun arkadaşlarıyla vs. insanların bu kadar kötü olabileceği aklıma gelmiyor çünkü. bir de böyle bir şey olacaksa da olsun modundayım insanları tanımak için güzel bir filtre çünkü.
yine de evlilik başka bir kurum. ama bir yandan da ilkokuldan beri tanıdığın arkadaşın. zor seçim

Genelde erkek yada kadınlar eşinin en yakın arkadaşı ile aldatiyorlar o yüzden eşim evdeyken arkadaşımı kabul etmem oda eve asla arkadaşını getirmez annem hep derdi ki bacısının kırığını abisi karısının kırığını kocası getirir yani buna benzer birşey işte yani uzak dur arayı boz bir bahane bul esine de msj attirme

Derin bakis yakalamak nasil oluyor yahu :)

Sizi bilmem ama ben bazen en büyük zararların en yakınlardan geldiğini düsünüyorum. Ablanız da uyarmış ki siz de hissetmişsiniz. Bence bu şüoheyle yaşamak yerine arkadaşınızdan bir an önce uzaklaşın aksi takdirde kendinizi yipratırsınız düsüne dusüne.

Ya bak Ablan da farketmiş sen de hissetmişsin. Kadınlar boşuna hissetmezler böyle şeyleri. Uzaklaştır o kızı. Eşinin telinden de sil numarasını.
Eşin sorarsa da görüşmüyoruz dersin bi bahane uydurup.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…