- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
- Konu Sahibi bayanniles
-
Bu olayın aynısını burada okumuştum farklı üye miydi hatırlamıyorum belki de yine sizdiniz.Aynı olay başıma geldi. Çok ama çok samimi arkadaşım vardı evime girip çıkardı.esimle sohbeti de iyidi hiç aklıma gelmezdi bisey olacağı.sonra birgün o unlu kahveci var ya arabayla giderken eşim durdu.inip kahve alacaktı arkadaşım da bende iniyim dedi.birlikte gittiler kahve aldılar.bu sırada yolda arkadaşım kahvelerin resmini çekmek istemiş.kendi elinde bir kahve olmasına rağmen eşimin elinde 2 kahve var.esime demişki tut kahveyi çekicem tam eşim elini uzatırken aynı kahvede bulunan iki eli çekiyor yani sanki sevgili gibi.bir kahveyi iki kişi tutuyor givi çıkıyor foto.sevgili sanar gören yani...ondan sonra anladım ki kimseye güven olmazzz
Ilk hissettiginde uzaklastirman gerekirdi ama yol yakinken sonucta senin arkadasin esinin degil kizla bir daha konusma engelle vs sil her yerden esinin telefonundan da sil engelle esin sorarsa da benim arkadasim konusmak istemiyorum der kestirip atarsin benzer bi sey benim de basima geldi kestirip attim oyle bi kuskuyla yasamaktansa zaten arkadasina guvenmiyosun sizin arkadasliginiz bitmis tamamen konusmayi bitir o kadararkadaşlar merhaba. İlkokuldan beri görüştüğüm sevdiğim bir arkadaşım var gayet güzel alımlı da bir kız. Eşimle sevgililik zamanlarımızda buluşup bana sürpriz hazırladılar beraber bir yerlere gidip hediye almışlardı ben söylemedim o zaman ama hiç haz etmemiştim. Neyse bir süre sonra ablam biraz arkadaşımdan uzaklaşmamı söylemişti eşine bakışlarını hiç beğenmiyorum demişti içime kuşku girdi ya zaten iyice işkillendim. Bütün ailem ve çevrem bile bunu bana zamanla tekrarlamaya başladı. Evlendik arkadaşım bir gün bana geldi eşime derin bakışını gördüm. Eşimle cuma mesajı olarak mesajlaşmışlar eşim bunu silmiş bana arkadaşım söylemişti konuştuklarını. Geçenlerde bana sürpriz yapmak için evime geldi, eşimle konuşmuş müsait mi sürpriz yapacağım diye, hediye falan almış. Eşimde gitme akşam biz bırakırız seni gibisine konuşmuş. Kfam çok karışıyor ben mi kuruntu yapıyorum yoksa ihmalkarlık mı yapıyorum bilmiyorum. Sizce ben ne yapmalıyım? Ayrıca eşime bazı seyleri söylediğimde hayır öyle bişey olamaz gibisi konuşuyor.
İlginç. Yani ne bilim arkadaşlarımı eşime bakarlar aman aman deyip etrafımdan uzaklaştırmam yani.Goruldugu gibi sorun olabiliyor en azindan kafam rahat
Çağırsalar da dışarda buluşmayı teklif ediyorum.Dostlarım evime her zaman gelebilir ama arkadaşlarla dışarıda buluşmak daha mantıklı bence.Eşimi birinden sakladığımı söylemedim ayrıca.Bekarken de aynı şekildeydi.Yazmadığım şeyleri yazmışım gibi yansıtıp polemik yaratmak derdindesiniz galiba.Umarım arkadaşlarınızda sizin zihniyette insanlardır Eşlerini sizden saklayıp, evini mahrem görüp sizi evlerine sokmuyorlardır. Yani karşı tarafa nasıl davranıyorsanız siz umarım karşı tarafta size öyle muamele eder :)
Çağırsalar da dışarda buluşmayı teklif ediyorum.Dostlarım evime her zaman gelebilir ama arkadaşlarla dışarıda buluşmak daha mantıklı bence.Eşimi birinden sakladığımı söylemedim ayrıca.Bekarken de aynı şekildeydi.Yazmadığım şeyleri yazmışım gibi yansıtıp polemik yaratmak derdindesiniz galiba.
Herkesin bakis acisi farkli tabi saygi duyarimİlginç. Yani ne bilim arkadaşlarımı eşime bakarlar aman aman deyip etrafımdan uzaklaştırmam yani.
Arkadaşlarımla evimde görüşmüyorum dedim eşimi arkadaşlarımdan sakınıyorum demedim.Bir önceki alıntıladığınız mesajımda eşimi arkadaşlarımdan sakındığımı söylediniz , öyle bir şey yazmadığım halde.Ayrıca siz isteseniz de benim gibi arkadaşlarınız olamaz zaten.Okuduğunuzu anlamakta güçlük çektiğinizi düşünüyorum çünkü.Uğraşıcak başka üyeler bulun kendinize.Boş bi insan olsam pek tabi polemik dediğiniz basit işlerle uğraşabilirdim evet:) Kendiniz belirttiniz arkadaşlarımı mahrem evime çağırmam diye neyi saptıracağım ne günlere kaldık.. Ben ancak şükrederim allah'ıma sizin gibi düşünen arkadaşlarım olmadığı için.. Zaten kimseninde zihniyetini değiştiremeyeceğime göre laf yetiştirmek istemiyorum size..
Boş bi insan olsam pek tabi polemik dediğiniz basit işlerle uğraşabilirdim evet:) Kendiniz belirttiniz arkadaşlarımı mahrem evime çağırmam diye neyi saptıracağım ne günlere kaldık.. Ben ancak şükrederim allah'ıma sizin gibi düşünen arkadaşlarım olmadığı için.. Zaten kimseninde zihniyetini değiştiremeyeceğime göre laf yetiştirmek istemiyorum size..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?