En yakın arkadaşım ve Eşim

Bu olayın aynısını burada okumuştum farklı üye miydi hatırlamıyorum belki de yine sizdiniz.

atesle barut yan yana durmaz,kocaya gidip sorulur mu yapar misin bisey diye hangi koca acik acik " senin arkadas da guzel be hani fena olmazdi"der ki...o kizla bi bahane bulup kocanin iletisimi kes ,bak bak cuma mubabbetiymsi bi de iyi bulmuslar kilifi daa

Şu aman ne kıymetli kocalarıniz var diyip, küçümser gibi konuşan şahıslar hiç haber izleyip okumuyorlar heralde.. Arkadaş kendince dert olarak düşündüğü bir olayı sizlerle paylaşmış ve bu konuda akıl danısıyor. Sizde laf koyma yarısına gireceginize, kendisine bir yol göstermeyi deneyebilirsiniz. Konu sahibi arkadaş sana gelince; sen daha iyi görüyorsun bazı şeyleri, o gördüklerinden seni bu şüpheye düşürecek dikkatini çeken biseler varsa, evet mesafeni koymalısın bencede... olmaz die bise yok. Neler neler duyup izliyoruz. Allah kimseyi tanıdıklarıyla sınamasın.. Bu zamanda babana bile guvenmeyeceksin sözü bence boşuna söylenmemiş.. En güzel kazıklar,en güvendiklerimizden gelir genelde.....

Ilk hissettiginde uzaklastirman gerekirdi ama yol yakinken sonucta senin arkadasin esinin degil kizla bir daha konusma engelle vs sil her yerden esinin telefonundan da sil engelle esin sorarsa da benim arkadasim konusmak istemiyorum der kestirip atarsin benzer bi sey benim de basima geldi kestirip attim oyle bi kuskuyla yasamaktansa zaten arkadasina guvenmiyosun sizin arkadasliginiz bitmis tamamen konusmayi bitir o kadar

Allah aşkına bu kadar pasif kalmayın ya !
Ortada mesaj siliniyor durduk yere sürprizler yapılıyor her defasında eşiniz ortak ediliyor
Millet konuşuyor onu geçtim siz bakışma görüyorsunuz SİZ
Ve hala kuruntumu yapıyorum diyosunuz ya bu ben bile geriliyorum naısl bu kadar sakin ve önlemsiz kalabiliyorsunuz
Bi kadın olarak ortalığı yıkardım yapamıyorsanız hiç bulaşmayın derim .

Neden numaralari var birbirlerinde hadi var diyelim neden mesajlasirlar ki çok saçma eşimle ben aynı yerde çalışıyorduk evlenmeden önce o zaman iş arkadaşlarıyla numaraları yoktu mecburiyetten bazılarında vardı ama evli değilken bile mesaj atsalar bana söylerdi sen söyle derdi aynı birimdeydik sana niye yazmıyorlar bana yazıyorlar derdi hep anlamıyorum bende milletin eşinden ne istiyorlar başka adam mı yok ya Su an eşim çalıştığı yerde kiz mesai arkadaşları da var numaraları var ama hiç bi zaman iş dışında konuştuğunu görmedim ben ve asla sildiğini ben de hiç istemiyorum numaraları olsun ama aynı ortamda çalışınca mecbur oluyor abartıp tartışma cikardigimda olmuştur ama kasten yapıyorum çokta baskı yapmak istemiyorum yani

Konudan ziyade tek bise soylemeye geldim ne yaparsaniz yapin ekmegini asini sevgisini sizinle paylasmis size deger veren insanlari kocaaammmmmm diye olup bitip gorgusuzluk yapip haksiz kirmayin kirinca o olup bitip basari gibi gordugunuz kocalardan kazik yiyip aldatilip magdur olup geri dondugunuzde basinizi yaslayacak dost omzunuzda kalmiyor yeri geliyor insana anasi acmiyor kapisini arkadasi aciyor o yuzden dengeyi iyi kurun

Dipnot:Burada kesin kocanda gozu var diye cok gazlarlar dikkat et hic oyle bir niyeti olmayabilirde

Eşinize söylemekle iyi yapmamışsınız. Hani bi deyim vardır ya, eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak diye öyle olmuş. Böyle bir durumda emin olmadan konuşmak sizin için iyi olmaz. Eşiniz sizin görüşünüzü yanlış değerlendirip hata yapabilir. Demek istediğim emin olmadığınız bi husustan eşinizi terk edemiyeceğinize göre oda bu durumdan farklı bi psikoloji oluşturabilir. Arkadaşınıza gelince ona olan güveniniz sarsılmış madem onuda hem kendinizden hem eşinizden uzaklaştırın bi şekilde.

Bir konu hakkında birden fazla uyarı alıyorsanız onda bir bit yeniği vardır... Belki hala bişey yoktur aralarında ama olması muhtemel de olabilir,bir kıvılcım bekliyor da olabilir... Bilemiyorum ben kimseye çok güvenemiyorum bu devirde...

Kuruntu yapsanız kendi kendinize kurardiniz .Etraftaki herkes hele hele ablan seni uyarmissa derhal o bayandan uzaklasmalisin .Ya sen uzaklasirsin ya esin ona yakinlasir.

Çağırsalar da dışarda buluşmayı teklif ediyorum.Dostlarım evime her zaman gelebilir ama arkadaşlarla dışarıda buluşmak daha mantıklı bence.Eşimi birinden sakladığımı söylemedim ayrıca.Bekarken de aynı şekildeydi.Yazmadığım şeyleri yazmışım gibi yansıtıp polemik yaratmak derdindesiniz galiba.

Ben olsam aksine sürekli bir araya getirir içlerinde böyle bi pislik barındırıyorlarsa bi an önce kendilerini ele versinler isterim..
Kimsenin beni aldatmasını 'önlemeye' çalışamam. İçinde olan kendini belli etsin. Olmayan zaten aldatmaz.

Boş bi insan olsam pek tabi polemik dediğiniz basit işlerle uğraşabilirdim evet:) Kendiniz belirttiniz arkadaşlarımı mahrem evime çağırmam diye neyi saptıracağım ne günlere kaldık.. Ben ancak şükrederim allah'ıma sizin gibi düşünen arkadaşlarım olmadığı için.. Zaten kimseninde zihniyetini değiştiremeyeceğime göre laf yetiştirmek istemiyorum size..

Eşime güvenirim fakat kız arkadaşlarımında eşimle gereksiz muhabbetlere girmesi ve eşiminde buna karşılık vermesi bana anormal gelir .
Düşünsenize ben eşimin arkadaşını mesaj yoluyla cumasını kutluyorum falan , normal mi ?
Evime gelen misafire arkadaşımda olsa hoşgeldin der bakar işine
Çay kahve sedvisinde vs kimsenin yüzüne dahi bakmaz yanlış anlar diye
Millet alışverişe çıkıp , mesajlaşıyor ve üstüne siliyor ..
Siz direk mesajı neden sildin demeliydiniz
Yanlış anlarsın diye bir sebep gösterırsede demek ki normal olmadığını odabiliyor .
Ve ayrıca ne saçma benım arkadaşımın numarasının kocamda olması.

Arkadaşlarımla evimde görüşmüyorum dedim eşimi arkadaşlarımdan sakınıyorum demedim.Bir önceki alıntıladığınız mesajımda eşimi arkadaşlarımdan sakındığımı söylediniz , öyle bir şey yazmadığım halde.Ayrıca siz isteseniz de benim gibi arkadaşlarınız olamaz zaten.Okuduğunuzu anlamakta güçlük çektiğinizi düşünüyorum çünkü.Uğraşıcak başka üyeler bulun kendinize.

Mune
Açıkça yazdığım hâlde yorumlarım başka yöne çekiliyor.

Başka birşeyi bahane et ve mesafe koy arkadaşınla arana..
eşine bundan bahsetme eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…