- 20 Ağustos 2014
- 3.409
- 9.373
- 358
- Konu Sahibi bayanniles
-
İyiki bir kocanız var muhabbetlerinden epey etkilendiğim ve paranoyak kıskanç kadın gibi görünmek istemediğim için epey sabrettim, belki yanlış anlıyorumdur falan diye düşünmeye çalıştım sonra buraya konu açtım, yazanların hepsi ortak fikirde olunca hayatımdan çıkardım attım.Ama ben sana bi koyarim diyeydin
Terbiyesiz ya
İyiki bir kocanız var muhabbetlerinden epey etkilendiğim ve paranoyak kıskanç kadın gibi görünmek istemediğim için epey sabrettim, belki yanlış anlıyorumdur falan diye düşünmeye çalıştım sonra buraya konu açtım, yazanların hepsi ortak fikirde olunca hayatımdan çıkardım attım.
Evet onlara göre eskiden yoktu bu devirde oldu böyle çarpıklıklar.
Ayrıca, eşleri asla o karakterde ve potansiyelde değildir. Tüm suç o kadındadır.
Görüştürmezseniz erkek yapmaz. Halbuki aldatacak erkek fanusa koysanız da aldatır.
Bu arada benim kız arkadaşlarımın eşimde telefonu vardır, eşiminde onlarda. Oldu da ters bir şey oldu arar görüşürler. Keza eşiminde erkek arkadaşlarının telefonlarına sahibim onlarda benim. Böylece birine bir şey olunca arkadaşlara kadar uzanabiliyoruz.
Kişinin fıtratı kötüyse, ne yaparsanız yapın nafile. Yani aldatılıyor olabilirsiniz ama ruhunuz duymuyordur. Tedbirler asla işe yaramaz. Düzgün insan olacak karşınızdaki. Yoksa gerisi fasa fiso.
beş altı ay önce kk'ye açmış olduğum konu sonrasında ben de bir arkadaşımla tüm yollarımı ayırdım. Hatta daha önce yapmadığım için de kendimi aptal gibi hissettim.Bence gönlünüz rahat değilse siz de ayırın yollarınızı, bu şüpheyla zaten sağlıklı bir arkadaşlık kuramazsınız. Benim arkadaşım son noktaya getirmişti gerçi olayı. Eşin karşı konulması zor bir erkek demişti.
aynen adam aldatmasın diye önlem alarak aldatılmamayı sağlamaya çalışmak komik . benim adamı ondan bundan sakınıp arkadaşlarımla görüştürmemem yerine beni helede arkadaşımla aldatmayacak karakterde adamla evlenmiş olmam lazım. insan arkadaşıyla bile kendini aldatabileceğini öngördüğü biriyle aynı evi aynı yatağı paylaşıp nasıl kocam diyebilir aklım almıyor.
ya bir çok konuda gördük ki, bir çok kadın, erkeklerin tamamı eğer fırsatları olursa aldatır diye düşünüyor.
işte böyle konularda da fırsat vermemek için yapılanlar anlatılıyor.
erkeğin fıtratında varmış canım
Samimi arkadaşım yok , biriyle buluşucaksam evde mahrem ortamımda değil , dışarıda buluşurum.En iyi arkadaşım eşim.Bu yüzden bu gibi dertlerim de yok.Kafalar pırıl pırıl.Bu konularda ailemden başka kimseye güvenmem.Arkadaşlara asla güvenmiyorum hem de hiçbir konuda.20 yıllık arkadaşından kazık yiyen insanlar gördüm.Anlarım , fark ederim demekle olmaz , anlayamazsınız.Her şey olabilir.Dikkatli olun.
sonuç?Aynı olay başıma geldi. Çok ama çok samimi arkadaşım vardı evime girip çıkardı.esimle sohbeti de iyidi hiç aklıma gelmezdi bisey olacağı.sonra birgün o unlu kahveci var ya arabayla giderken eşim durdu.inip kahve alacaktı arkadaşım da bende iniyim dedi.birlikte gittiler kahve aldılar.bu sırada yolda arkadaşım kahvelerin resmini çekmek istemiş.kendi elinde bir kahve olmasına rağmen eşimin elinde 2 kahve var.esime demişki tut kahveyi çekicem tam eşim elini uzatırken aynı kahvede bulunan iki eli çekiyor yani sanki sevgili gibi.bir kahveyi iki kişi tutuyor givi çıkıyor foto.sevgili sanar gören yani...ondan sonra anladım ki kimseye güven olmazzz
Sonuç şu ki ben kahvenin resmini araba da çekmeye çalıştım bana uğraşma ben çektim dedi.ve resmî gönderdi.ikisinin eli bir.kahvede.sonra konuştum neden böyle bir resim çektin dedim.beni mı kıskanıyorsun dedi.amacim sadece nedenini öğrenmekti ama o beni mı kıskanıyorsun diyerek niyetini zaten belli etmişti.o günden beri konuşmuyoruzsonuç?
en mantıklısı..Sonuç şu ki ben kahvenin resmini araba da çekmeye çalıştım bana uğraşma ben çektim dedi.ve resmî gönderdi.ikisinin eli bir.kahvede.sonra konuştum neden böyle bir resim çektin dedim.beni mı kıskanıyorsun dedi.amacim sadece nedenini öğrenmekti ama o beni mı kıskanıyorsun diyerek niyetini zaten belli etmişti.o günden beri konuşmuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?