En yakın arkadaşım ve Eşim

Ama ben sana bi koyarim diyeydin
Terbiyesiz ya
İyiki bir kocanız var muhabbetlerinden epey etkilendiğim ve paranoyak kıskanç kadın gibi görünmek istemediğim için epey sabrettim, belki yanlış anlıyorumdur falan diye düşünmeye çalıştım sonra buraya konu açtım, yazanların hepsi ortak fikirde olunca hayatımdan çıkardım attım.

Evet bende diğer yakın dostlarıma anlatırken utanıyordum onlarda hakkımda bunun da ne kıymetli kocası var diyip, eşimle konuşmaya çekinirlerse, benden şüphe duyarlarsa diye ama onlar bile fark etmiş arkadaşımın eşime olan düşkünlüğünü benimki de hep kendi kocasını kötüleyip benimkini överdi, ay maşallah ne yakışıklı derdi, yine de umursamadım ne yalan söyleyeyim. Ama iş ara bozmaya kadar gidince kestim arkadaşlığımı. Ama hala diğer kadınların özellikle arkadaşlarımın eşimle samimi olmasından rahatsız olmuyorum. Niyetini anlarım zatem herkesin.

Yani bis yere insan arkadasindan esini kiskanmaz diye düşünüyorum. Benim de yillardir olan arkadasim var ve asla aklima bile gelmez cunku suphelenecegim hicbir durum olmadi olmaz da ins.

Samimi arkadaşım yok , biriyle buluşucaksam evde mahrem ortamımda değil , dışarıda buluşurum.En iyi arkadaşım eşim.Bu yüzden bu gibi dertlerim de yok.Kafalar pırıl pırıl.Bu konularda ailemden başka kimseye güvenmem.Arkadaşlara asla güvenmiyorum hem de hiçbir konuda.20 yıllık arkadaşından kazık yiyen insanlar gördüm.Anlarım , fark ederim demekle olmaz , anlayamazsınız.Her şey olabilir.Dikkatli olun.

Mesajlasmalari ve mesajlari esinizin silmesi asil iskillenmeniz gereken durum.
Mesajlari silmese size okutsa belki bi nebze.
Ama ben olsam esimle yanyana getirmezdim.

aynen adam aldatmasın diye önlem alarak aldatılmamayı sağlamaya çalışmak komik . benim adamı ondan bundan sakınıp arkadaşlarımla görüştürmemem yerine beni helede arkadaşımla aldatmayacak karakterde adamla evlenmiş olmam lazım. insan arkadaşıyla bile kendini aldatabileceğini öngördüğü biriyle aynı evi aynı yatağı paylaşıp nasıl kocam diyebilir aklım almıyor.

Buna benzer bir olay abimin eşinin başına geldi , o kız da sürekli abimi övüyormuş ama böyle abartılı övgüler vs.Aynı sizin gibi abime bakışını yakalamış abimin eşi o arkadaşının.Abim de saftriktir , anlamamıştır bile.Abimin eşi anneme anlatmış n'apsam diye , eğer öyle hissediyorsan görüşme demiş annem de.Kız öyle bişey hissetmiyor ve düşünmüyorsa bile o saatten sonra o arkadaşlıktan hayır gelmez.

evet öyle sense sıradan bir kadınsın ve sıradan bir adamla evlisin ne yapıcan hayat üzülme deseydin keşke..

ya bir çok konuda gördük ki, bir çok kadın, erkeklerin tamamı eğer fırsatları olursa aldatır diye düşünüyor.
işte böyle konularda da fırsat vermemek için yapılanlar anlatılıyor.

erkeğin fıtratında varmış canım

hımm karaktersizlik mi varmış fıtratlarında?
yoksa nefs kadınlarda da var yani

Aynı olay başıma geldi. Çok ama çok samimi arkadaşım vardı evime girip çıkardı.esimle sohbeti de iyidi hiç aklıma gelmezdi bisey olacağı.sonra birgün o unlu kahveci var ya arabayla giderken eşim durdu.inip kahve alacaktı arkadaşım da bende iniyim dedi.birlikte gittiler kahve aldılar.bu sırada yolda arkadaşım kahvelerin resmini çekmek istemiş.kendi elinde bir kahve olmasına rağmen eşimin elinde 2 kahve var.esime demişki tut kahveyi çekicem tam eşim elini uzatırken aynı kahvede bulunan iki eli çekiyor yani sanki sevgili gibi.bir kahveyi iki kişi tutuyor givi çıkıyor foto.sevgili sanar gören yani...ondan sonra anladım ki kimseye güven olmazzz

Umarım arkadaşlarınızda sizin zihniyette insanlardır Eşlerini sizden saklayıp, evini mahrem görüp sizi evlerine sokmuyorlardır. Yani karşı tarafa nasıl davranıyorsanız siz umarım karşı tarafta size öyle muamele eder :)

sonuç?

benim en yakın 2 tane kız arkadaşım eski manken ve görseniz Adriana Lima'ya benzerler, göğüsler, dudaklar silikon öyle dikkat çekicidirler ki bir bakan bir daha dönüp bakar ben bu arkadaşlarımı evimde ağırlarım, eşim ben, onlar ve nişanlıları birlikte tatillere gideriz- ki bende çok kıskancımdır ve eşime değil kimseye güvenmem- bu arkadaşlarım da çok sadık insanlardır diyemem ama hiçbir zaman tüm bunlara rağmen sizin gibi düşünmedim, bence bu kadar kötüyü çekmeyin şayet böyle düşünüyorsanız da bu şekilde düşündüğünüz insanla görüşmeyin -NET!

Sonuç şu ki ben kahvenin resmini araba da çekmeye çalıştım bana uğraşma ben çektim dedi.ve resmî gönderdi.ikisinin eli bir.kahvede.sonra konuştum neden böyle bir resim çektin dedim.beni mı kıskanıyorsun dedi.amacim sadece nedenini öğrenmekti ama o beni mı kıskanıyorsun diyerek niyetini zaten belli etmişti.o günden beri konuşmuyoruz

en mantıklısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…