• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en yakın arkadaşım ve sevgilim !!!! Yardım edin

Haklısın zaten affetmemem gerekirdi. Ama seviyordum ve o an çok yalvardı şimdi elimde bir şey yok zaten tek güvencim eninde sonunda onların cezalarını çekeceklerini bilmem
Sen böyle bir şerefsizlik yapmış insanı neden affediyorsun ki.. En başında öğrendiğinde kendini çekip ne haliniz varsa görün benden de uzak durun moduna geçseydin yani affetmeseydin o vicdan azabıyla kavrulup dururlardı, bir daha birlikte de olamazlardı. Ama bu adamı affetmen, yapılan yanlışı affetmen olmuş, vicdanını temizlemiş, yeniden ona dönmüş.. Allah'a havale et, sana yapılan şerefsizlikleri de bir daha affetme, benden sana tavsiye..
a

Bu ne demek yani tabiki onlarla karşılaştırmıyorum ama herkesin derdi kendine büyüktür. Bu sene benim için de önemli bir sene. İnsan psikolojisi hakkında fikriniz yok herhalde. Yaşamadığınız için anlayamazsınız siz. İlla kötü bir şey olması için tecavüz mü olmalı
İnsan psikolojisinden anladığım için yazıyorum.Herkes öğrenmiş birşey, "herkesin derdi kendine büyüktür" Ne yani aşk acısı yşadın diye,hem de kendi hatan yüzünden,İNSANIN ÖLMESİ Mİ İSTENMELİ.
Yaşamadığım için anlamazmışım.Bak bak.Bu sene senin için önemliyse otur dersine çalış.Çocuk seni en yakın arkadaşınla aldattığı halde kabul etmişsin.Kızı sana kötülemesine izin vermişsin.Aynı çocuk seni tekrar terkedince ölsün öyle mi.
Küçük kız Allah sana akıl fikir versin.

İnsan psikolojisinden anladığım için yazıyorum.Herkes öğrenmiş birşey, "herkesin derdi kendine büyüktür" Ne yani aşk acısı yşadın diye,hem de kendi hatan yüzünden,İNSANIN ÖLMESİ Mİ İSTENMELİ.
Yaşamadığım için anlamazmışım.Bak bak.Bu sene senin için önemliyse otur dersine çalış.Çocuk seni en yakın arkadaşınla aldattığı halde kabul etmişsin.Kızı sana kötülemesine izin vermişsin.Aynı çocuk seni tekrar terkedince ölsün öyle mi.
Küçük kız Allah sana akıl fikir versin.
Yaşımla ne alakası var. Ego tatminini başka yerde yap. Ben de biliyorum hatalı olduğumu. Derdimi anlayışla dinleyip,tavsiye verecek insanlar için geldim. Madem bu kadar küçük olduğumu düşünüyosun dikkate almasaydın. Ben beni terketti diye bunları söylemiyorum. Onca fedakarlığın üstüne bunu yaptığı için kızıyrum. Tek derdi koca parası yemek olan insanlar geliyo burda beni küçümsüyor. Madem bu kadar olgunaun yaşca küçük insanların dertlerimi küçümsemezsin

arkadaşlar başımdan geçenleri anlatıyorum size. Benim bi ilişkim vardı 2 senelik çocuğa da gerçekten değer veriyordum bir de 8 yıllık arkadaşım vardı yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez varımı yoğumu bilirdi sonra. Sonra bu çocukla ayrıldık biz ama hala konuşuyorduk flörtleşme tarzıydı benim en yakın arkadaşım bunu ayarttı bunlar herkese arkadaşım ayağına yatarak yıllarca çıkmışlar neyse aradan zaman geçti her şey öğrenildi bu çocuk benim ayaklarıma kapanarak af diledi ben de affettim ve geçenlerdw ayrıldık bu çocuk yine o kıza döndü sinirden çıldırıcam bu sene önemli bi sınavım var odaklanamoyprum bu kadar bencil insanların mutlu olmasına dayanamıyorum nolur bana dua edin onlar için de allahtan bunlarını söyleyin

orta malı adamlarla uğraşmayın yazık

şu an ki ruh halini neler hissettiğni çok iyi anlıyorum böyle ihanetlerin insanda ne kadar derin yaralar açtığınıda çok iyi biliyorum herkesin söylediği gibi en başta affetmemeliydin ama olmuş artık boşver zaten onların bu yaptığı yanlarına kalmayacak aynısını belki daha da kötüsünü yaşayacaklar emin ol sen hiç umrunda değilmiş gibi davran asla kendini bırakma olmasan bile çok güçlü görün ve gerçekten düşünmemeye çalış bide baş sağlığına gitmişsin ne iyi kalpli bi kızsın allah kalbine göre versin canım ama kimseye bu kadar iyi niyetli davranma umarım bi daha böyle şerefsiz insanlarla karşılaşmazsın

Yaşımla ne alakası var. Ego tatminini başka yerde yap. Ben de biliyorum hatalı olduğumu. Derdimi anlayışla dinleyip,tavsiye verecek insanlar için geldim. Madem bu kadar küçük olduğumu düşünüyosun dikkate almasaydın. Ben beni terketti diye bunları söylemiyorum. Onca fedakarlığın üstüne bunu yaptığı için kızıyrum. Tek derdi koca parası yemek olan insanlar geliyo burda beni küçümsüyor. Madem bu kadar olgunaun yaşca küçük insanların dertlerimi küçümsemezsin
ooovvvv ego mego,kocası parası yemeği...... haytaı kendi inandıkların kafanda kurduklarından ibaret sanıyorsun.İnandığın şeyleri de gerçek kabul edip herkese ön yargıyla bakıyorsun.Mesela beni hiç tanımıyorsun ama sana göre,egosu olan,aşk acısı yaşamamış,tek derdim kocam param yemek:KK69:
Bak güzelim kimsenin derdini küçümsemiyorum.Biz sana nasihatımızı yaptık.Sen ne istiyorsun biliyor musun,Sana diyelim ki,sen haklısın,Allah onları beter etsin,ahını alcaklar perişan olacaklar.Çünkü sen kafadan konuyu açarken o psikolojide açmışsın.Çocuk seni 2 kez terketmiş,hala kız ayarttı diyorsun konuyu açarken.Yaşla çok alakası var bazı şeylerin.Benim sana tek kızdığım şey.Ölmesini istemek.Nedir ya.Bi çık dışarı gez insanları.Bir bak etrafına.Ölmek ne demek anlamını öğren.Sen hatalı olduğunu bilseydin gerçekten,konu bile etmez unutur giderdin.Büyüklerine de saygılı ol.Bak sana tavsiyede bulunuyoruz.Madem bu yıl önemli otur ders çalış.

Çok teşekkür ederim böyle cevap verdiğiniz için gerçekten ihtiyacım olan gerçekten buydu belki de . ben zaten kendime de kızıyorum ama ona kızmadan da edemiyorum insanların duygularıyla oynamakbu kadar basit olamaz. Çok benciller

küçük hanım boyundan büyük cümleler kurmamalısın yoksa biz burda edebi elden bırakırsak annenden beter azarı kaydırırız dikkatli ol...yardım da alsan burdaki insanların bir çoğu senden yaşça büyük..ve okumakla adam olunmuyor her okuyanda çalışamıyor bilgin olsun..yarın ağzını burnunu dağıtıp kapı dışarı çıkarmayan yüksek tahsilli bir kocaya denk gelirsin çok ararsın bu yorumları.

ooovvvv ego mego,kocası parası yemeği...... haytaı kendi inandıkların kafanda kurduklarından ibaret sanıyorsun.İnandığın şeyleri de gerçek kabul edip herkese ön yargıyla bakıyorsun.Mesela beni hiç tanımıyorsun ama sana göre,egosu olan,aşk acısı yaşamamış,tek derdim kocam param yemek:KK69:
Bak güzelim kimsenin derdini küçümsemiyorum.Biz sana nasihatımızı yaptık.Sen ne istiyorsun biliyor musun,Sana diyelim ki,sen haklısın,Allah onları beter etsin,ahını alcaklar perişan olacaklar.Çünkü sen kafadan konuyu açarken o psikolojide açmışsın.Çocuk seni 2 kez terketmiş,hala kız ayarttı diyorsun konuyu açarken.Yaşla çok alakası var bazı şeylerin.Benim sana tek kızdığım şey.Ölmesini istemek.Nedir ya.Bi çık dışarı gez insanları.Bir bak etrafına.Ölmek ne demek anlamını öğren.Sen hatalı olduğunu bilseydin gerçekten,konu bile etmez unutur giderdin.Büyüklerine de saygılı ol.Bak sana tavsiyede bulunuyoruz.Madem bu yıl önemli otur ders çalış.
gözardı ettiğim bir üyesin anlaşamıyorum seninle ama bu yorumunun önünde eğiliyorum
:KK52::KK9::KK9::KK9::KK9::KK52:

Suç sende de var ne diye ihanetini bile bile kabul ediyorsun ki?

al işte sonuç yine hayal kırıklığı üzüntü

Tek derdi koca parası yemek gibi bir tabiri kullanacak kadar kimi tanıyorsun burada sen? Hadsiz.

Back
X