- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynisini bende yasadim malesef berbat bir duygu, hicbir arkadsima guvenmem. Ki kardesim dedigim insan bana bunu yapti, bizimde yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi ve be kadar sevdigimi bilirdi. Allahtan benmki yuz vermemis kizin mesajlarini yakaladim. Kendilerine saygisi olmayan, ozguvensiz insanlarin yapacagi seyler. Rezil bir durumarkadaşlar başımdan geçenleri anlatıyorum size. Benim bi ilişkim vardı 2 senelik çocuğa da gerçekten değer veriyordum bir de 8 yıllık arkadaşım vardı yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez varımı yoğumu bilirdi sonra. Sonra bu çocukla ayrıldık biz ama hala konuşuyorduk flörtleşme tarzıydı benim en yakın arkadaşım bunu ayarttı bunlar herkese arkadaşım ayağına yatarak yıllarca çıkmışlar neyse aradan zaman geçti her şey öğrenildi bu çocuk benim ayaklarıma kapanarak af diledi ben de affettim ve geçenlerdw ayrıldık bu çocuk yine o kıza döndü sinirden çıldırıcam bu sene önemli bi sınavım var odaklanamoyprum bu kadar bencil insanların mutlu olmasına dayanamıyorum nolur bana dua edin onlar için de allahtan bunlarını söyleyin
Gerçekten halinize acıyorum bayanlar. Siz erkek egemenliği altında ezilip büzülmüş birey olmak yerine erkeklere yaranmak için sürekli hemcinsinde suç bulan zavallılarsınız. Zaten hatalı olduğumu kabul ediyorum bunu yüz kere yazdım. Ama sadece suç kızlarda diyecek kadar da ezik olmayın iyi ki okumayı seçmişim. Yaşım küçük ama emin olun seviye olarak sizden kat kat üstünüm siz bu kafayla bu yaşa gelmişsiniz böyle. Sözüm herkese değil. Olgunluk yaşta olan bir şey değil bunu anladım teşekkür ederim size
ben şu ana kadar her zaman büyüklerime saygılı oldum inanın sizin gibi yorum yapsalar yine bir şey demezdim yaptığım hatayı kabul ettiğimi de söyledim ben şu an fen lisesinde okuyorum derslerimin ne kadar öndmli olduğunu biliyorum ama aklıma takılan bi konuyu size açmsk istedim hata yapmışsın diyr geçiştirilmek fçdeğilTek yapman gereken onlari yok sayıp derslerine odaklanman. Görme onları düşünme de. Ikisiyle de herhangi bi muhattapligin kalmasın. Bu konuna olan yorumdu.
Sen şu an ben büyüğüm gayet mantıklı olgun düşünebiliyorum diyebilirsin kendince. Hepimiz o yaşlardan geçtik nasıl olduğunu iyi biliyoruz. Keşke o zamanlar bana denileni yapsaydim diyorum çoğu zaman. Buradaki bayanlar senden yaşça büyük ve olaya objektif bakıp işine gelmese de doğru olan yorumları yapıyorlar. Buna saygı duymalisin. Ayrıca kimseyi böyle çirkin bi şekilde kucumseyemezsin. Hem tanimiyosun hem küçüksün güzelim. Senin yaşında kardeşim var benim malesef kabul etmesenizde yanlışlarınız var bırakın da büyükler düzeltmeye çalışsın iyiliğiniz için. Buda buradaki bayanlara karşı tavrına olan yorum.
Tartıştığımızı hatırlamıyorum.Daha doğrusu bir konuda ters düştüğüm üyeleri sonradan hatırlamıyorum.O an o konuda veya başka bir konuda aynı fikre sahip olamayabilirim.Yine de teşekkürler.gözardı ettiğim bir üyesin anlaşamıyorum seninle ama bu yorumunun önünde eğiliyorum
![]()
ben şu ana kadar her zaman büyüklerime saygılı oldum inanın sizin gibi yorum yapsalar yine bir şey demezdim yaptığım hatayı kabul ettiğimi de söyledim ben şu an fen lisesinde okuyorum derslerimin ne kadar öndmli olduğunu biliyorum ama aklıma takılan bi konuyu size açmsk istedim hata yapmışsın diyr geçiştirilmek fçdeğil
Gerçekten halinize acıyorum bayanlar. Siz erkek egemenliği altında ezilip büzülmüş birey olmak yerine erkeklere yaranmak için sürekli hemcinsinde suç bulan zavallılarsınız. Zaten hatalı olduğumu kabul ediyorum bunu yüz kere yazdım. Ama sadece suç kızlarda diyecek kadar da ezik olmayın iyi ki okumayı seçmişim. Yaşım küçük ama emin olun seviye olarak sizden kat kat üstünüm siz bu kafayla bu yaşa gelmişsiniz böyle. Sözüm herkese değil. Olgunluk yaşta olan bir şey değil bunu anladım teşekkür ederim size
Canım senden űstün oldugumu burdaki yorumlardan anladim :)Farkında değilsin ama hatadan öte kişilik bozukluğun var küçük kızım
İnsan arkadaşına el sürmüş adamla birlikte olmaz, kendine bazı kurallar edin
Ve haddini aşma, tanımadığın insanlar için olasılıksız yorumlarda bulunma
Şahsım adıma hayatımın hiç bir döneminde erkek hükümranlığı altında olmadım
Bizden üstünsen ne diye konu açıp akıl danışıyorsun
Bu kafa ile büyüsen de bir şey değişmeyecek emin ol, çocuğu da çok haksız bulmadım ben, senin kişiliğinde biri ile geçim zor...
Hata içinde hata ederek buna ortak olmuşsun.arkadaşlar başımdan geçenleri anlatıyorum size. Benim bi ilişkim vardı 2 senelik çocuğa da gerçekten değer veriyordum bir de 8 yıllık arkadaşım vardı yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez varımı yoğumu bilirdi sonra. Sonra bu çocukla ayrıldık biz ama hala konuşuyorduk flörtleşme tarzıydı benim en yakın arkadaşım bunu ayarttı bunlar herkese arkadaşım ayağına yatarak yıllarca çıkmışlar neyse aradan zaman geçti her şey öğrenildi bu çocuk benim ayaklarıma kapanarak af diledi ben de affettim ve geçenlerdw ayrıldık bu çocuk yine o kıza döndü sinirden çıldırıcam bu sene önemli bi sınavım var odaklanamoyprum bu kadar bencil insanların mutlu olmasına dayanamıyorum nolur bana dua edin onlar için de allahtan bunlarını söyleyin