Arkadaşlar hepiniz birden o kadar yüklenmişsiniz ki suçlusun affetmicektin oh olmuş sana hak etmişsin diye kızın da size Karşılık vermesi normal.allah aşkına bu konuyu açan bir genç kız ve sizin gibi düşünmesini bekleyemezsiniz şuan onun için bu durum en büyük sorunlardan biri sizin için olmayabilir ama bu konuyu küçümsemek ona hak etmişsin demek çok ayıp.kız size çemkirince edepsiz demişsiniz de sizin yaptığınız çok mu edebli genç bir kıza yol göstermek yerine hatAlarını yüzüne vurmak çok mu doğru kız zaten anlamış hatasını ve üzgün olması çok normal.ona aynı ithamda bulunmuşsunuz ama asıl sizin gözünüz kendi dertlerinizden Başkasını Görmüyor kendinizinkini en büyük sandığınız için onun derdini küçümsüyorsunuz.hemcinsinizi bu kadar eleştirmek yerine belki de onun yerine kendinizi koymalısınız.her insan aşık olur ve yapmaması gereken şeyler yapabilir bundan gerekli dersi alması asıl önemli olan şeydir.empati kurmayı denemelisiniz.bir insanın Canını yakmak için tecavüz etmek onu dövmek gibi eylemlerde bulunmak gerekmez duygusal anlamda da onun Canını yakabilirsiniz ve karşı taraf elinde olmadan sinirden onun ölmesini bile isteyebilir canı yandığı için bu insanlık halidir ve gayet normaldir.tıpta psikiyatri üzerine uzmanlığını yapan biri olarak söylüyorum bunu,boş yere yorum Yapmıyorum.kız ölmelerini istiyorum dedi diye bu kadar sorun yapmanıza gerek yok zaten onun istemesiyle o insanlar ölmeyecek kız sadece burada içini döküp rahatlamak istemiş siz de mantık çerçevesinde cevap vermelisiniz.bu konuyu mahalle kavgasına çevirmemelisiniz yaşını başını almış insanlarsınız biraz Hoşgörü lütfen hepimiz genç olduk.