• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en yakın arkadaşım ve sevgilim !!!! Yardım edin

Arkadaşlar hepiniz birden o kadar yüklenmişsiniz ki suçlusun affetmicektin oh olmuş sana hak etmişsin diye kızın da size Karşılık vermesi normal.allah aşkına bu konuyu açan bir genç kız ve sizin gibi düşünmesini bekleyemezsiniz şuan onun için bu durum en büyük sorunlardan biri sizin için olmayabilir ama bu konuyu küçümsemek ona hak etmişsin demek çok ayıp.kız size çemkirince edepsiz demişsiniz de sizin yaptığınız çok mu edebli genç bir kıza yol göstermek yerine hatAlarını yüzüne vurmak çok mu doğru kız zaten anlamış hatasını ve üzgün olması çok normal.ona aynı ithamda bulunmuşsunuz ama asıl sizin gözünüz kendi dertlerinizden Başkasını Görmüyor kendinizinkini en büyük sandığınız için onun derdini küçümsüyorsunuz.hemcinsinizi bu kadar eleştirmek yerine belki de onun yerine kendinizi koymalısınız.her insan aşık olur ve yapmaması gereken şeyler yapabilir bundan gerekli dersi alması asıl önemli olan şeydir.empati kurmayı denemelisiniz.bir insanın Canını yakmak için tecavüz etmek onu dövmek gibi eylemlerde bulunmak gerekmez duygusal anlamda da onun Canını yakabilirsiniz ve karşı taraf elinde olmadan sinirden onun ölmesini bile isteyebilir canı yandığı için bu insanlık halidir ve gayet normaldir.tıpta psikiyatri üzerine uzmanlığını yapan biri olarak söylüyorum bunu,boş yere yorum Yapmıyorum.kız ölmelerini istiyorum dedi diye bu kadar sorun yapmanıza gerek yok zaten onun istemesiyle o insanlar ölmeyecek kız sadece burada içini döküp rahatlamak istemiş siz de mantık çerçevesinde cevap vermelisiniz.bu konuyu mahalle kavgasına çevirmemelisiniz yaşını başını almış insanlarsınız biraz Hoşgörü lütfen hepimiz genç olduk.
Kız hosgorulecek bir şey de yapmamış garibim. Zaten canı yanıyor bir de üstüne üstlük burada yok saygısız yok bilmem ne. Ben de kız yerinde olsam bunlara saygı duymam. Biride fen lisesinde okuyosun doye hava atma demis ne alakaysa.Ablacim hiç kafana takma geçecek bunlar.sen demek ki zeki bir kizsin fen lisesi kazanmissin üstesinden geleceğine inanıyorum

Konunun üstünden bir ay geçti ve keskindemir dediğiniz gibi aynı şeyleri yaptım yıkılmadım ayaktayım havalarında karşılarında dimdik durdum evet hala sinirli ve nefret doluyum ama en azından şimdi daha mutluyum. Beni allah kurtardı böyle insanlardan diyebiliyorum artık

Toparlanman iyi olmuş. Ama böyle yapacağı en başından belliymiş lades olmuşsun. Merak etme, onun daha çook sevgilileri vardır. Pisliklerden kurtulmuşsun.

En yakın arkadaşınızla çıkan birini affetmeye devam edin görün bakalım aynı olayı kaç kere daha yaşıyorsunuz.

arkadaşlar başımdan geçenleri anlatıyorum size. Benim bi ilişkim vardı 2 senelik çocuğa da gerçekten değer veriyordum bir de 8 yıllık arkadaşım vardı yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez varımı yoğumu bilirdi sonra. Sonra bu çocukla ayrıldık biz ama hala konuşuyorduk flörtleşme tarzıydı benim en yakın arkadaşım bunu ayarttı bunlar herkese arkadaşım ayağına yatarak yıllarca çıkmışlar neyse aradan zaman geçti her şey öğrenildi bu çocuk benim ayaklarıma kapanarak af diledi ben de affettim ve geçenlerdw ayrıldık bu çocuk yine o kıza döndü sinirden çıldırıcam bu sene önemli bi sınavım var odaklanamoyprum bu kadar bencil insanların mutlu olmasına dayanamıyorum nolur bana dua edin onlar için de allahtan bunlarını söyleyin
canım bırak Allah'ından bulsunlar ya.
benimde başıma aynı şey geldi. bütün hayatımı mahvetti kardeşim dediğim insan.
sonrada gitti kendisine güzel olacağını düşündüğü bir hayat kurdu ama sonuç: PİŞMAN !
Allah çıkarır ondan bunu sen hiç merak etme. beddua etme kötü söz söyleme. Rabbim zaten seni duyar.

Hanımefendi karşınızdaki bir genç kız Duyguları uç noktalarda yaşıyor ergenliğin getirdiği mutsuzluk ve kabullenememe olması normal sizin gibi düşünmesini bekleyemezsiniz.olgun olduğunuzu düşünüyorsanız çocukla çocuk olup onun söylediklerini üstünüze alınmak yerine mantık çerçevesinde yorumlar yapmalısınız.ayrıca Kişilik bozukluğu teşhisi koymuşsunuz ama bu konuda bilginiz olmadığı belli benim bilgim olduğu için yazıyorum bu durum Kişilik bozukluğu değil hormonların getirdiği bir durum.yaşı Kaynaklı hormonları çok aktif ve mantığını gölgeliyor.siz de lütfen daha doğru yorumlarda bulunun.

Kişilik bozukluğu orada mecazdır hanımefendi, yumuşatmak için, kullanmayı düşündüğüm sözcüğün yerine onu yazdım
Nasıl yorum yapacağımı da kimseye sormam, tabi ki herkes benim gibi düşünemez, bende onlar gibi düşünemem.
Yorumumu zamanında konu sahibine yaptım ve bitti, kimseyi alakadar etmez, burası hakaret içermedikçe her yoruma açık bir forum. Yapılan yorumlar da konu sahibine yöneliktir, sizin daha iyi bir fikriniz var ise kendisine iletirsiniz. Ne kadar bilgili olduğunuz da sizin yazdıklarınızdan gayet açık. Yoruma yorum boştur, bir fikriniz var ise danışan konu sahibine verin, herkes haddinde kalsın yorumlarda, hayırlı akşamlar

Back
X