Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten halinize acıyorum bayanlar. Siz erkek egemenliği altında ezilip büzülmüş birey olmak yerine erkeklere yaranmak için sürekli hemcinsinde suç bulan zavallılarsınız. Zaten hatalı olduğumu kabul ediyorum bunu yüz kere yazdım. Ama sadece suç kızlarda diyecek kadar da ezik olmayın iyi ki okumayı seçmişim. Yaşım küçük ama emin olun seviye olarak sizden kat kat üstünüm siz bu kafayla bu yaşa gelmişsiniz böyle. Sözüm herkese değil. Olgunluk yaşta olan bir şey değil bunu anladım teşekkür ederim size
Sen önce otur kendine acı.Bizi boşver.Biz biryerlere gelmiş,ayakları yere basan insanlarız.Çocuğun seni niye terk ettiğide ortada.Kafan bomboş.Ancak küçücük yaşınla,sana gerçekleri söyleyen insanlara ezik cümleler kurabilecek kapasitedesin.Konuyu hemcins olayına da nasıl bağladın.Sen git herifin biriyle çık.Herif seni en yakın arkadaşınla aldatsın.Sen gurur yapacağın yerde geri kabul et.Bir de kız aayarttı diye kendi hemcinisini suçla.Gerçekten halinize acıyorum bayanlar. Siz erkek egemenliği altında ezilip büzülmüş birey olmak yerine erkeklere yaranmak için sürekli hemcinsinde suç bulan zavallılarsınız. Zaten hatalı olduğumu kabul ediyorum bunu yüz kere yazdım. Ama sadece suç kızlarda diyecek kadar da ezik olmayın iyi ki okumayı seçmişim. Yaşım küçük ama emin olun seviye olarak sizden kat kat üstünüm siz bu kafayla bu yaşa gelmişsiniz böyle. Sözüm herkese değil. Olgunluk yaşta olan bir şey değil bunu anladım teşekkür ederim size
seviyeni yerim -220 IQ muGerçekten halinize acıyorum bayanlar. Siz erkek egemenliği altında ezilip büzülmüş birey olmak yerine erkeklere yaranmak için sürekli hemcinsinde suç bulan zavallılarsınız. Zaten hatalı olduğumu kabul ediyorum bunu yüz kere yazdım. Ama sadece suç kızlarda diyecek kadar da ezik olmayın iyi ki okumayı seçmişim. Yaşım küçük ama emin olun seviye olarak sizden kat kat üstünüm siz bu kafayla bu yaşa gelmişsiniz böyle. Sözüm herkese değil. Olgunluk yaşta olan bir şey değil bunu anladım teşekkür ederim size
Gerçekten halinize acıyorum bayanlar. Siz erkek egemenliği altında ezilip büzülmüş birey olmak yerine erkeklere yaranmak için sürekli hemcinsinde suç bulan zavallılarsınız. Zaten hatalı olduğumu kabul ediyorum bunu yüz kere yazdım. Ama sadece suç kızlarda diyecek kadar da ezik olmayın iyi ki okumayı seçmişim. Yaşım küçük ama emin olun seviye olarak sizden kat kat üstünüm siz bu kafayla bu yaşa gelmişsiniz böyle. Sözüm herkese değil. Olgunluk yaşta olan bir şey değil bunu anladım teşekkür ederim size
ben şu ana kadar her zaman büyüklerime saygılı oldum inanın sizin gibi yorum yapsalar yine bir şey demezdim yaptığım hatayı kabul ettiğimi de söyledim ben şu an fen lisesinde okuyorum derslerimin ne kadar öndmli olduğunu biliyorum ama aklıma takılan bi konuyu size açmsk istedim hata yapmışsın diyr geçiştirilmek fçdeğil
Gerçekten halinize acıyorum bayanlar. Siz erkek egemenliği altında ezilip büzülmüş birey olmak
Canım benim hic takma kafana yillar önce lise dönemimde bu yaşadigin seyin aynisini yasadim ozamanlar kendimi paralamiştim üzüntüden simdiyse sadece gülüyorum benden sana bi abla tavsiyesi sadece derslerine odaklan ve o kizida sevgilinide tafana takma insan yerine bile koyma naparlarsa yapsinlar unutma kimsenin yaptigi kimsenin yanina kalmaz ALLAH büyük sen ALLAHA havale et onlari ve kendi yoluna bak senin yasin kac daha önüne ne insanlar cikar daha senin degerini bilen düzgün insanlar o yüzden gül geç lafini yapmaya bile deymez..ben hatirliyorum gidip dövmüştüm bile kiz arkadasimi kendi basima geldiginde simdi nasil gülüyorum bi bilsen ::)arkadaşlar başımdan geçenleri anlatıyorum size. Benim bi ilişkim vardı 2 senelik çocuğa da gerçekten değer veriyordum bir de 8 yıllık arkadaşım vardı yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez varımı yoğumu bilirdi sonra. Sonra bu çocukla ayrıldık biz ama hala konuşuyorduk flörtleşme tarzıydı benim en yakın arkadaşım bunu ayarttı bunlar herkese arkadaşım ayağına yatarak yıllarca çıkmışlar neyse aradan zaman geçti her şey öğrenildi bu çocuk benim ayaklarıma kapanarak af diledi ben de affettim ve geçenlerdw ayrıldık bu çocuk yine o kıza döndü sinirden çıldırıcam bu sene önemli bi sınavım var odaklanamoyprum bu kadar bencil insanların mutlu olmasına dayanamıyorum nolur bana dua edin onlar için de allahtan bunlarını söyleyin
Hanımefendi karşınızdaki bir genç kız Duyguları uç noktalarda yaşıyor ergenliğin getirdiği mutsuzluk ve kabullenememe olması normal sizin gibi düşünmesini bekleyemezsiniz.olgun olduğunuzu düşünüyorsanız çocukla çocuk olup onun söylediklerini üstünüze alınmak yerine mantık çerçevesinde yorumlar yapmalısınız.ayrıca Kişilik bozukluğu teşhisi koymuşsunuz ama bu konuda bilginiz olmadığı belli benim bilgim olduğu için yazıyorum bu durum Kişilik bozukluğu değil hormonların getirdiği bir durum.yaşı Kaynaklı hormonları çok aktif ve mantığını gölgeliyor.siz de lütfen daha doğru yorumlarda bulunun.Farkında değilsin ama hatadan öte kişilik bozukluğun var küçük kızım
İnsan arkadaşına el sürmüş adamla birlikte olmaz, kendine bazı kurallar edin
Ve haddini aşma, tanımadığın insanlar için olasılıksız yorumlarda bulunma
Şahsım adıma hayatımın hiç bir döneminde erkek hükümranlığı altında olmadım
Bizden üstünsen ne diye konu açıp akıl danışıyorsun
Bu kafa ile büyüsen de bir şey değişmeyecek emin ol, çocuğu da çok haksız bulmadım ben, senin kişiliğinde biri ile geçim zor...