en yakın arkadaşım ve sevgilim !!!! Yardım edin

Kız hosgorulecek bir şey de yapmamış garibim. Zaten canı yanıyor bir de üstüne üstlük burada yok saygısız yok bilmem ne. Ben de kız yerinde olsam bunlara saygı duymam. Biride fen lisesinde okuyosun doye hava atma demis ne alakaysa.Ablacim hiç kafana takma geçecek bunlar.sen demek ki zeki bir kizsin fen lisesi kazanmissin üstesinden geleceğine inanıyorum

Konunun üstünden bir ay geçti ve keskindemir dediğiniz gibi aynı şeyleri yaptım yıkılmadım ayaktayım havalarında karşılarında dimdik durdum evet hala sinirli ve nefret doluyum ama en azından şimdi daha mutluyum. Beni allah kurtardı böyle insanlardan diyebiliyorum artık

Toparlanman iyi olmuş. Ama böyle yapacağı en başından belliymiş lades olmuşsun. Merak etme, onun daha çook sevgilileri vardır. Pisliklerden kurtulmuşsun.

En yakın arkadaşınızla çıkan birini affetmeye devam edin görün bakalım aynı olayı kaç kere daha yaşıyorsunuz.

canım bırak Allah'ından bulsunlar ya.
benimde başıma aynı şey geldi. bütün hayatımı mahvetti kardeşim dediğim insan.
sonrada gitti kendisine güzel olacağını düşündüğü bir hayat kurdu ama sonuç: PİŞMAN !
Allah çıkarır ondan bunu sen hiç merak etme. beddua etme kötü söz söyleme. Rabbim zaten seni duyar.

Kişilik bozukluğu orada mecazdır hanımefendi, yumuşatmak için, kullanmayı düşündüğüm sözcüğün yerine onu yazdım
Nasıl yorum yapacağımı da kimseye sormam, tabi ki herkes benim gibi düşünemez, bende onlar gibi düşünemem.
Yorumumu zamanında konu sahibine yaptım ve bitti, kimseyi alakadar etmez, burası hakaret içermedikçe her yoruma açık bir forum. Yapılan yorumlar da konu sahibine yöneliktir, sizin daha iyi bir fikriniz var ise kendisine iletirsiniz. Ne kadar bilgili olduğunuz da sizin yazdıklarınızdan gayet açık. Yoruma yorum boştur, bir fikriniz var ise danışan konu sahibine verin, herkes haddinde kalsın yorumlarda, hayırlı akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…