en yakın arkadaşım ve sevgilim !!!! Yardım edin

Yuuuh yani arkadaşınla sevgili oluyor ama sen yine de affediyorsun Mideniz bu kadar geniş olmamalı... Affetmeyecektiniz.

Yaşın benden küçük mü bilemiiiciiğiimm yaş kaç bu arada senin??
Suç kızlarda evet suç hepinizde erkek arkadaşın suçlu seni en yakın arkadaşınla aldatmış
e en yakın arkadaşının vaziyeti aynı oda erkek arkadaşınla(aşk- memnu bölüm 1 part 2 )
amma ve lakin zavallılar falan ayıp oluyor.
Büyüdüğünde öğrenmen gereken en asli bilgi kadınlık gururu olucak
ki bu erdemi olan bi kadın da böle bir haksızlığı affedip tekrar o kişiye şans vermez.
Okumakla da ne alim ne zengin olunur.
Bunlarda benden sana tavsiye.

Kendi düşen ağlamaz canım hiç kusura bakma. Seni bırakıp en yakın arkadaşınla beraber olan bir adamı (!) tekrar hayatına almak nasıl bir akıl tutulmasıdır?

Sen önce otur kendine acı.Bizi boşver.Biz biryerlere gelmiş,ayakları yere basan insanlarız.Çocuğun seni niye terk ettiğide ortada.Kafan bomboş.Ancak küçücük yaşınla,sana gerçekleri söyleyen insanlara ezik cümleler kurabilecek kapasitedesin.Konuyu hemcins olayına da nasıl bağladın.Sen git herifin biriyle çık.Herif seni en yakın arkadaşınla aldatsın.Sen gurur yapacağın yerde geri kabul et.Bir de kız aayarttı diye kendi hemcinisini suçla.
Sonra çocuk seni tekrar bırakınca yok ah ettik yok ölsün.Biz sana çocuk suçsuz dedik mi.Okumayı seçtin de ne oldu.Sadece seçmekle kalmışsın.17 yaşında erkek derdine düşlerek mi okuyorsun.Hadi küçük kız asabını bozma kimsenin.

bu üye daha önce evde oturan kadınlara b*k atan çikolata kız değilse gelin beni öldürün ahanda yazıyorum..
fazla hadsiz saygısız kibleyin gitsin
kibtir git kızım kibtir git.

seviyeni yerim -220 IQ mu

Konu sahibi benzer bir durum başıma gelmişti. Sevgilim ve çok yakın bir arkadaşım biz hala sevgiliyken 2-3 hafta birlikte olmuşlar. Ben de ikisine birden kapıyı gösterdim. Sevgilim çok yalvardı yakardı yazık etme bize dedi ama hiç affetmeyi düşünmedim bile senin gibi geniş olmadığım için.

O yüzden nerdeyse aynı şeyleri yaşamış biri olarak asıl ben sana acıyorum. Buradaki kadınlara acımak yerine bence sen dön bi kendine bak.

aman salla gitsin suç sende ne varda kabul ediyorsun tekrardan biten bitmiş işte takılıp kalınıyor geçmişe önüne bak okuyorsan bıtır okulunu calısıyorsan işine odaklan. yakın arkadasınıda eskı sevgılınıde sıl gıtsın hayatından.

Hep arkaplandaki en iyi arkadaştır zaten dimi suçlu olan. Ayartmışmış. Erkek arkadaşınızın gönlü olmasaydı en baştan öyle işlere girişmezdi. Arkadaşınız da suçlu ama olayda asıl suçlu varsa o da eski sevgilinizdir.

Okulda edep öğretilmiyor sanırım..
Zira öğretiliyo olsaydı veya öğretildiği derse siz gidiyo olsaydınız burda abla, anne, teyze kategorisinde bir sürü insana ezilmiş büzülmüş bıdı bıdı bıdı demezdin..
Edep YA huu!! Edep.. !!!

Olgunluk yaşta değil evet..
Baştada o başta her bireyde yok ne yazık ki o baş her bireyde olsaydı burda acımak- erkek egemenliği- ezilip büzülmüş birey gibi tabirler kullanmazdın..

Bak sana yemin ediyorum gelip burda adam akıllı bişeyler yazıcaktım.
Bende önceden aldatıldım çünkü seni iyi anlarım..
Ama seni anlıcağım tek nokta ayrılık acın yani sadece kalbinde hisettiğin acı ama kişiliğini edebini ben anlayamam..

Bu arada bende okuyorum haa !!
Kocam yok, bi tane öğrenci sevgilim var onunda parasını yemem zaten..
Okumaya çalışıyorum :)
Sen ne okuyosun merak ediyorum..

Önemli sınav dediysen lise diye düşündüm valla

Fen lisesi
Oku oku okuda adam ol :)

Ay ay !
Gelecegini gorebiliyorum senin.
Fen lisesine gidiyorsun diye bile burnun 5 metre havada. Alti ustu fen lisesi abartma istersen.
Amanin kazara universiteye falan gidersen makam mevki budalasi biri olup cikacaksin maalesef
Evet canim dunya uzerinde fen lisesine giden tek ergen sensin , tebrikler

Burada okuduğum konularda bir kadın evli nişanlı veya sevgilisi olduğu halde baskasını seviyorsa onu sucluyorsunuz aldatıyorsun ahlaksızın diyorsunuz sonra aldatılan kandırılan biri buraya yazınca da onu suçluyorsunuz affetmeseydin saf mısın salak mısın dıye valla anlamıyorum buradakı kadınları aldatsan suc aldatılan olsan suc en iyisi erkek olmak burada bile basımızın üstünde tasıyoruz

Canım benim hic takma kafana yillar önce lise dönemimde bu yaşadigin seyin aynisini yasadim ozamanlar kendimi paralamiştim üzüntüden simdiyse sadece gülüyorum benden sana bi abla tavsiyesi sadece derslerine odaklan ve o kizida sevgilinide tafana takma insan yerine bile koyma naparlarsa yapsinlar unutma kimsenin yaptigi kimsenin yanina kalmaz ALLAH büyük sen ALLAHA havale et onlari ve kendi yoluna bak senin yasin kac daha önüne ne insanlar cikar daha senin degerini bilen düzgün insanlar o yüzden gül geç lafini yapmaya bile deymez..ben hatirliyorum gidip dövmüştüm bile kiz arkadasimi kendi basima geldiginde simdi nasil gülüyorum bi bilsen ::)

Ayaklarina kapanmis sende affetmesin...
Kin besleyen bir insan degilim diyorsunda , boyle bir durumda kin besliceksin .
Aldatilmissin varmi otesi ..

Yani simdi her aldatani afetsek oo ortalik sere.siz kaynar...

Arkadaşlar hepiniz birden o kadar yüklenmişsiniz ki suçlusun affetmicektin oh olmuş sana hak etmişsin diye kızın da size Karşılık vermesi normal.allah aşkına bu konuyu açan bir genç kız ve sizin gibi düşünmesini bekleyemezsiniz şuan onun için bu durum en büyük sorunlardan biri sizin için olmayabilir ama bu konuyu küçümsemek ona hak etmişsin demek çok ayıp.kız size çemkirince edepsiz demişsiniz de sizin yaptığınız çok mu edebli genç bir kıza yol göstermek yerine hatAlarını yüzüne vurmak çok mu doğru kız zaten anlamış hatasını ve üzgün olması çok normal.ona aynı ithamda bulunmuşsunuz ama asıl sizin gözünüz kendi dertlerinizden Başkasını Görmüyor kendinizinkini en büyük sandığınız için onun derdini küçümsüyorsunuz.hemcinsinizi bu kadar eleştirmek yerine belki de onun yerine kendinizi koymalısınız.her insan aşık olur ve yapmaması gereken şeyler yapabilir bundan gerekli dersi alması asıl önemli olan şeydir.empati kurmayı denemelisiniz.bir insanın Canını yakmak için tecavüz etmek onu dövmek gibi eylemlerde bulunmak gerekmez duygusal anlamda da onun Canını yakabilirsiniz ve karşı taraf elinde olmadan sinirden onun ölmesini bile isteyebilir canı yandığı için bu insanlık halidir ve gayet normaldir.tıpta psikiyatri üzerine uzmanlığını yapan biri olarak söylüyorum bunu,boş yere yorum Yapmıyorum.kız ölmelerini istiyorum dedi diye bu kadar sorun yapmanıza gerek yok zaten onun istemesiyle o insanlar ölmeyecek kız sadece burada içini döküp rahatlamak istemiş siz de mantık çerçevesinde cevap vermelisiniz.bu konuyu mahalle kavgasına çevirmemelisiniz yaşını başını almış insanlarsınız biraz Hoşgörü lütfen hepimiz genç olduk.

Hanımefendi karşınızdaki bir genç kız Duyguları uç noktalarda yaşıyor ergenliğin getirdiği mutsuzluk ve kabullenememe olması normal sizin gibi düşünmesini bekleyemezsiniz.olgun olduğunuzu düşünüyorsanız çocukla çocuk olup onun söylediklerini üstünüze alınmak yerine mantık çerçevesinde yorumlar yapmalısınız.ayrıca Kişilik bozukluğu teşhisi koymuşsunuz ama bu konuda bilginiz olmadığı belli benim bilgim olduğu için yazıyorum bu durum Kişilik bozukluğu değil hormonların getirdiği bir durum.yaşı Kaynaklı hormonları çok aktif ve mantığını gölgeliyor.siz de lütfen daha doğru yorumlarda bulunun.

keşke affetmeseydiniz. neyse olan oldu. ne kadar karektersiz olduklarını gördünüz. ikisiylede işiniz olmasın bu saatten sonra. kendinize yeni bir hayat kurun ve o haytta mutlu olmayı planlayın. diyecek başka söz yok hemde inadına inadına mutlu olun. sizi dimdik görsünler umursamayın ki beter olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…