en yakın arkadasım

sl_12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2017
2.028
2.288
83
Yeni evlendim balayımız bugün bitti. Şuan evindeyim. Arkadasımda düğünüme gelicekti. O sırada babası kalp krizi geçirdi babasını kaybetti. Düğünüme gelemedi. Çok kötü hissediyor kendini biz farklı şehirlerdeyiz. Dostluğumuz çok özeldir. Kardeşim gibi gördüğüm biri. Yanında olamıyorum ne yazıkki sürekli aradım. Yanına gitmek istiyorum aynı durumda o olsa gelirdi. Eşime söylemek istiyorum en azından 2 günlüğüne olsa uçakla gidip gelsem diye. Bir yandanda çekiniyorum yeni evlendik yalnız bırakmam yanlış olur diye. Kafamda hep arkadasımda.

Son düzenleme:
Geçen pazar evlendim balayımız bugün bitti. Şuan evindeyim. Arkadasımda düğünüme gelicekti. O sırada babası kalp krizi geçirdi babasını kaybetti. Düğünüme gelemedi. Çok kötü hissediyor kendini biz farklı şehirlerdeyiz. Dostluğumuz çok özeldir. Kardeşim gibi gördüğüm biri. Yanında olamıyorum ne yazıkki sürekli aradım. Yanına gitmek istiyorum aynı durumda o olsa gelirdi. Eşime söylemek istiyorum en azından 2 günlüğüne olsa uçakla gidip gelsem diye. Bir yandanda çekiniyorum yeni evlendik yalnız bırakmam yanlış olur diye. Kafamda hep arkadasımda.

Arkadaşınızın çalışmadığı bir gün sabah ilk uçakla gidip, gece son uçakla dönebilirsiniz. Sonra ilk fırsatta yine gidebilirsiniz. Ama 2 gün giymeyi de istiyorsanız eşinizle paylaşın tabii.

Geçen pazar evlendim balayımız bugün bitti. Şuan evindeyim. Arkadasımda düğünüme gelicekti. O sırada babası kalp krizi geçirdi babasını kaybetti. Düğünüme gelemedi. Çok kötü hissediyor kendini biz farklı şehirlerdeyiz. Dostluğumuz çok özeldir. Kardeşim gibi gördüğüm biri. Yanında olamıyorum ne yazıkki sürekli aradım. Yanına gitmek istiyorum aynı durumda o olsa gelirdi. Eşime söylemek istiyorum en azından 2 günlüğüne olsa uçakla gidip gelsem diye. Bir yandanda çekiniyorum yeni evlendik yalnız bırakmam yanlış olur diye. Kafamda hep arkadasımda.
Eşinize beraber gitmeyi teklif edin.

gelmek isteyecegini sanmıyorum
Bence bir manisi yoksa esler boyle konularda birbirine eslik etmeli. Yani sizinle cenaze evine gelip hungur hungur aglamayacak sonucta. Gelsiz sizle bi otele yerlesin. Siz arkadasinizin yanina gidin gunduz o takilsin sonra aksam birlikte oluraunuz. İnsan en cok bu zamanlarda ariyor sevdiklerini. Dugune bayrama herkes gelir gobek atmaya.bence esinizle konusun bu konuyu ya da gunu birlik gidin gelin siz. Hayatta her sey insan icin. Napalim insanlarin evlendigi gun anasi babasi ölüyor. Onlar napsin?
Esinizin biraz anlayisli olmasi lazim.

Bende öyle düşünüyorum ama biraz vakit geçirelim diye suan eşim işe gitmiyor
Ömür boyu berabersiniz artık evlisiniz
Yeni evliyiz başbaşa kalalım yok yalnız bırakmamalıyım gibi şeyleri aşırı abartı buluyorum.
2 günlüğüne gitmek evliliğinizi sarsmaz diye düşünüyorum.
Eşle özel anlar bekleyebilir.
Arkadaşa destek olmak moral vermek için geç kalınmamalı.

Eşinizle her zaman gezersiniz ama madem o denli yakın arkadaş gidin bence..insan en zor gününde destek bekliyor. Arkadaşınız su an yeni evli olduğunuz için beklentisi yoktur ama yanına gidince,gitmeniz ona iyi gelecektir..

Bence bir manisi yoksa esler boyle konularda birbirine eslik etmeli. Yani sizinle cenaze evine gelip hungur hungur aglamayacak sonucta. Gelsiz sizle bi otele yerlesin. Siz arkadasinizin yanina gidin gunduz o takilsin sonra aksam birlikte oluraunuz. İnsan en cok bu zamanlarda ariyor sevdiklerini. Dugune bayrama herkes gelir gobek atmaya.bence esinizle konusun bu konuyu ya da gunu birlik gidin gelin siz. Hayatta her sey insan icin. Napalim insanlarin evlendigi gun anasi babasi ölüyor. Onlar napsin?
Esinizin biraz anlayisli olmasi lazim.
Çok güzel yazmışsınız. Konuşucam çünkü içim içimi yiyor aynı durumda ben olsam koşa koşa gelirdi.

eşime söylemeye çekinmesem giderim oda biraz gezelim istiyor. Çok yoğun çalışıyor. Olmadı eşim işe baslayınca giderim.
Yahu paylaşmaktan neden çekiniyorsunuz? İlk günler ve bu günlerde nasıl anlaşmaya başlarsanız öyle devam eder.
Fikirlerinizi rahatça anlatın şu an oluru yoksa başka zaman için ayarlarsınız. Konuşarak halledin.

Bana göre evlilikte insan eşine bir şey söylemeye çekinmemeli. İsteğinizi belirtip sence nasıl yapayım diyerek orta yolu bulabilirsiniz

Back
X