Bende öyle düşünüyorum ama biraz vakit geçirelim diye suan eşim işe gitmiyor
Anladım. O zaman ben yerinizde olsam günübirlik uçakla gidip gelirim. Sonuçta eşiniz daha fazla zaman yaratmaya çalışıyor birlikte zaman geçirmek için.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyle düşünüyorum ama biraz vakit geçirelim diye suan eşim işe gitmiyor
Basınız sağolsun. Babanızın mekanı cennet olsunTebrik ederim ne güzel arkadaşsınız. Benimki babamın öldüğü tarihte nikah yapmıştı, bir başsağlığı bile dilememişti.
Daha evleneli 1 hafta olmadı diye çekiniyordum eşime söyledim pazartesi beraber gidicez 1 gece kalıp dönücezEs olmussunuz neden paylasmaya cekiniyorsunuz ki ? Onu da anladığınızı ama durumu etraflıca değerlendirdiğinizde gitmeyi düşündüğünüzü söyleyin, en fazla olumlu ya da olumsuz bir fikir belirtir. Çekinmeyin bence. Ortak Bi çözüm illa ki bulunur ..
Çok iyi yapmışsınız. Arkadaşınız başı sağolsun, size de mutluluklar dilerim.Daha evleneli 1 hafta olmadı diye çekiniyordum eşime söyledim pazartesi beraber gidicez 1 gece kalıp dönücez
Gideceklermiş anlaşmışlar eşiyle birlikteeşiniz işe başlayınca gidin.
Teşekkürler ederim canımRabbim daim mutlu etsin sizi yâr ve yardımcınız olsun amin inşallah
teşekkür ederim canımÇok iyi yapmışsınız. Arkadaşınız başı sağolsun, size de mutluluklar dilerim.
Söyledim beraber gidicez evleneli 1 hafta olmadı bu yüzden çekinmiştimKardesiniz gibiymiş eşinize neden söylemekten cekiniyorsunuz ?
İlk mesajınıza güncelleme girin derimSöyledim beraber gidicez evleneli 1 hafta olmadı bu yüzden çekinmiştim
Yeni evlendim balayımız bugün bitti. Şuan evindeyim. Arkadasımda düğünüme gelicekti. O sırada babası kalp krizi geçirdi babasını kaybetti. Düğünüme gelemedi. Çok kötü hissediyor kendini biz farklı şehirlerdeyiz. Dostluğumuz çok özeldir. Kardeşim gibi gördüğüm biri. Yanında olamıyorum ne yazıkki sürekli aradım. Yanına gitmek istiyorum aynı durumda o olsa gelirdi. Eşime söylemek istiyorum en azından 2 günlüğüne olsa uçakla gidip gelsem diye. Bir yandanda çekiniyorum yeni evlendik yalnız bırakmam yanlış olur diye. Kafamda hep arkadasımda.