en yakın arkadasım

Bende öyle düşünüyorum ama biraz vakit geçirelim diye suan eşim işe gitmiyor

Anladım. O zaman ben yerinizde olsam günübirlik uçakla gidip gelirim. Sonuçta eşiniz daha fazla zaman yaratmaya çalışıyor birlikte zaman geçirmek için.

Bence eşinizle beraber gidin arkadayınızı ziyaretçettikten sonra eşinizle zaman geçirir gezersiniz 2. Bir tatil gibi olur

Tebrik ederim ne güzel arkadaşsınız. Benimki babamın öldüğü tarihte nikah yapmıştı, bir başsağlığı bile dilememişti.

Es olmussunuz neden paylasmaya cekiniyorsunuz ki ? Onu da anladığınızı ama durumu etraflıca değerlendirdiğinizde gitmeyi düşündüğünüzü söyleyin, en fazla olumlu ya da olumsuz bir fikir belirtir. Çekinmeyin bence. Ortak Bi çözüm illa ki bulunur ..

Es olmussunuz neden paylasmaya cekiniyorsunuz ki ? Onu da anladığınızı ama durumu etraflıca değerlendirdiğinizde gitmeyi düşündüğünüzü söyleyin, en fazla olumlu ya da olumsuz bir fikir belirtir. Çekinmeyin bence. Ortak Bi çözüm illa ki bulunur ..
Daha evleneli 1 hafta olmadı diye çekiniyordum eşime söyledim pazartesi beraber gidicez 1 gece kalıp dönücez

Evet en iyisi beraber gitmek bence de iyi karar vermişsiniz. Yalnız gitseniz de eşiniz bir şey demezdi gerçi bence. Dostluğunuz çok özelse sonra üzülürsünüz arkadaşınızı göremediğiniz için. Destek olmuş olursunuz

Yeni evlendim balayımız bugün bitti. Şuan evindeyim. Arkadasımda düğünüme gelicekti. O sırada babası kalp krizi geçirdi babasını kaybetti. Düğünüme gelemedi. Çok kötü hissediyor kendini biz farklı şehirlerdeyiz. Dostluğumuz çok özeldir. Kardeşim gibi gördüğüm biri. Yanında olamıyorum ne yazıkki sürekli aradım. Yanına gitmek istiyorum aynı durumda o olsa gelirdi. Eşime söylemek istiyorum en azından 2 günlüğüne olsa uçakla gidip gelsem diye. Bir yandanda çekiniyorum yeni evlendik yalnız bırakmam yanlış olur diye. Kafamda hep arkadasımda.

Ne olmuş yeni evliyseniz. En zor zamanımda yanımda olmayan arkadaşı ben ne yapayım. Üstelik dostluğumuz çok özelmıs. Belli ne kadar özel olduğu

Kardeşim gibi demişsiniz, eşiniz bunu biliyorsa gitmenize zaten mani olmamalı.. çünkü çok özel bir durum, babasını kaybetmiş. Şuan sizn desteğinize ihtiyacı var.

İyi günde herkes birbirinin yanında olur, önemli olan kötü günde yalnız bırakmamak destek olmak.

Güzelce konuşun, dostunuzun yanında olmak istediğinizi söyleyin. Eşinizin bunu anlayabileceğini düşünüyorum.

Back
X