En Yakın Arkadaşım...

Senin suçun esine cevabini verememek.dahasi esine kabul ettiremiyorsun bir istegini.arkadasini hice sayiyorsun olur mu boyle birsry. Esin sana saygi duymuyor yasak getirebiliyor.sen cocuk musun .cok sinir bozucu.
Evet ama o zamanlar bunları düşünemiyordum. Sanki koca kaçıyor gibi ne dediyse yapıyordum. Sanki bi daha koca bulamayacağım, dünyada tek erkek oymuş gibi. Şimdi çok pişmanım; ama iş işten geçti. Tavır koyuyorum ama bu yeni halime alışması da zaman alacak gibi.

önce eşinize bu kız beni biriyle tanıştırmak istedi demişsiniz sonra da görüşme demiş görüşmemişsiniz. En korktuğum arkadaş tipidir yazık arkadaşınıza.

eşinle aran iyiyse görüşme , eşin hayatını geçireceğin insan neden huzurunu bozacaksın ki arkadaş için . Hayır eşinle inatlaşsan arkadaşsın kıymetini bilecekmi . Boşver.

Olan olmus artik üzülme. .

Diyelimki eşinle konuştun tekrar arkadaş oldun , ben eşimin olumsuz konuştuklarıyla görüştüklerimden hep hayırsızlık gördüm . Kesinlikle değmiyor cnm . Arkadaş için malesef değmiyor . En vefalı arkadaş eş . Gerisi yalan .

Ekleseniz ne olacak ki?
Sevgilinken dinlediniz arkadaşlığınızdan vazgeçtiniz.
Eşinizi ezip arkadaşlığınıza sahip mi çıkacaksınız?

Hiç ellemeyin bence. Bazı insanlar için arkadaşlık kavramı değersiz.
Boşa üzmeyin insanları bari..

Kusura bakmayin ama burda konusu acilmisken ofkemi kusmak istedim

Sevgili bulunca "kardesim" dedigi insanlari satanlardan nefret ediyorum !! Gorgusuzlukten nankorlukten baska bisey degil bu,

Beni de bi arkadasim sevgili bulunca satmisti ve asla asla asla bi daha boyle bi insanla muhabbet kurmam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…