en yakın arkadaşım

chaeunsang

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2015
8
1
26
Çok sevdiğim bir arkadaşım var fakat her sene sürekli okulun son günleri küseriz daha doğrusu o küser sonra gelir barışır bu yıl aynı okula gitmeyi planlıyorduk okulu ben burslu kazandım arkadasım yarı burslu kazandı ve beraber gitmemeye karar verdik sonraki gün arkadasım bizimle buluşmaya gelemedı yarım saat sonraa beni aradı meğerse okula tam burslu kayıt yaptırmış ben şok oldum . geçenlerde de bir dersahane sınavına giricektik bende girmek istiyordum ama sınava herkes giremiyordu arkadışıma beraber girelim birlikte yaparız dedim olmaz ben yaparım dedi. sonra nbenden habersiz sınava girmiş ve her yıl biriyle küser o küsnce bende küserim sonra bir anda barışır arada ben kalırım yalnızda bırakmak istemiyorum sizce ne yapmalııym ç

Çok sevdiğim bir arkadaşım var fakat her sene sürekli okulun son günleri küseriz daha doğrusu o küser sonra gelir barışır bu yıl aynı okula gitmeyi planlıyorduk okulu ben burslu kazandım arkadasım yarı burslu kazandı ve beraber gitmemeye karar verdik sonraki gün arkadasım bizimle buluşmaya gelemedı yarım saat sonraa beni aradı meğerse okula tam burslu kayıt yaptırmış ben şok oldum . geçenlerde de bir dersahane sınavına giricektik bende girmek istiyordum ama sınava herkes giremiyordu arkadışıma beraber girelim birlikte yaparız dedim olmaz ben yaparım dedi. sonra nbenden habersiz sınava girmiş ve her yıl biriyle küser o küsnce bende küserim sonra bir anda barışır arada ben kalırım yalnızda bırakmak istemiyorum sizce ne yapmalııym ç
daha çok yakın arkadaşın olacak hepsini çok seveceksin sonra hepsiyle küseceksin ve başka arkadaşlıklar edineceksin yani kimse için birşey yapma kendin için yap hayati kararlarına arkadaşlarını karıştırma sakın

Ergen işi kıskançlık çekememezlik esintileri bunlar. Arkadaşınız hep sizden önde olmak istiyor. Daha sağlam arkadaşlıklar edinin.

Ayy sinsii. Dusunsene bi okul ilk uc kisiye tam burs veriyo. 4.kisi yuzde 75 burslu. Sen 3.sun o 4. Burslu girmek icin sana kaydolmayalim der kendi kaydolup senin yerini kapar. Sen acikta kalirsin. Bu arkadas boyle arkadas. Cikari varsa senle iyi. İhtiyaci bitince kotu oluyo. Ben olsam herryerden siler asla konusmazdim. Asla ona guvenip bi is yapmazdim. Konusma mecburiyetinde kalirsaniz eger o sana nasil davraniyosa sen de ona oyle davran. Yapmiycam dedigini yap mal olsun

Fesadindan çatlamış o haberi yok. Normal arkadasligina devam et ama hangi sinava girecegine gelecekle ilgili planlarina ortak etme

Salın gitsin o arkadaşı sinsiii :KK70: gerçekten değil yakın arkadaş,normal arkadaş bile olmaz.Boşverin gitsin,yalnız kalın böyle arkadaştan daha iyidir

Sakın ama sakın arkadaş diye güvenip geleceğini ona göre ayarlama sakin ! Üniversiteye kaydoldun sanırım bilmiyorum ama lütfen kimse için en doğru seçenekten vazgeçme. Arkadaş dost ayaklarını geç. Hepsi fasa fiso.

arkadaş falan değil bence bu, sende güvenipte ona göre çizme hayatını.
eğlencelik takıl, gez toz ama sınırını bil. dost olunacak biri değil belli ki.

Nasıl bir arkadaşlığınız var sana ne dediyse tersini yapmış. Bence sende ona fazla kulak asma okul yani bu sonuçta birlikte gitmeseniz de olur. Bu yüzden arkadaşlığınız bitecek değil ya. Birlikte hareket etmek zorunda değilsiniz.:KK12:

Ben en yakin arkadaş görmedim kararlar ini onunla paylaşma bence arkadasin çok sinsi kararlarini bile sana söylemiyor EE nasil bi arkadaşlık yapiyorsun ondan vazgeçmek de istemiyorsun ama ilerde çok üzüntü yasiycaksin boşver başka arkadaş mi kalmadi ama küsme de normal arkadaş olarak devam et de Fazlada güvenme takilma.. Ünv de neler bulcaksin bi o mu kaldi cnm