En Yakın Arkadaşımın Tuhaf Davranışları

kedililos

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2023
315
200
18
Arkadaşlar merhaba.Azcık uzun olacak şimdiden özür dilerim.

Benim 12-13 yıllık yakın bir arkadaşım var.Hep benim arayıp sormamla görüşürüz.Üniversitelere gidince ben de aramayınca hepten koptuk.
Memlekete tatile gelince bugün dışarı çıkalım bir yere gidelim desem param yok derdi.
Bu arada ben harcamak istemediğini bildiğim için ben öderim gel dedim her seferinde,ailesinin durumu benimkinden iyi bu arada.

Neyse okullar bitti eve döndük,ben işe başladım hemen.
Yine dışarı çıkalım diyorum ama yok,başkalarıyla yine gezmeye devam ediyor tabiki.Neyse dedim ben kalbimi karartmayayım özellikle yapmıyordur dedim.Zamanla evdeki görüşmeler de azaldı çünkü ben arayıp sormadan aramadığını fark ettim.Ben de aramıza mesafe koydum hiç görüşmedik aylarca.

Neyse eskisi gibi olmasak da devam ettik.
Bir ay sonra benim doğum günümdü.Biz ailemle kutladık falan akşam saat 11 gibi elinde pasta falan yoktu öyle geldi,ailen almıştır diye düşündük zaten dedi iyi yapmışsınız dedim.Yedik içtik gitti sonra,çöp bile almamıştı.Çalışmadığı için zaten beklemedim ama bozuldum yani.Çünkü benden çok tatile gitti benim o kadar param yok öyle diyim,hatta bunun üzerine bile tatile gitti birkaç hafta.
Ben de dayanamadım mesaj attım,doğum gününde onun için birçok şey yaptığımı,parası olmasa bile en azından pasta olsun yapabileceğini söyledim.İçimde sustuğum her şeyi yüzüne söyledim.Mesele para meselesi değil,parasını benimle harcamayı tercih etmemesiydi.Artık kendisiyle görüşmek istemediğimi söyledim.Kendisi de benimle görüşmek istemediğini,para istiyorsam iban gönderebileceğimi söyledi.Ben de ihtiyacım olmadığını söyleyip engelledim.

Lafa gelince çok değer verdiğini söyleyen insanlar neden böyle yapar anlamıyorum,neden değer vermiş gibi yaparlar ?

Son düzenleme:
Haddinden fazla deger ve şans verilince boyle oluyor malesef.
Iban gonder demesi bile ayri saygisizlik, parasi neyse vereyim de sus demek gibi
Yine aglayip gelirse bu sefer ne yapacagini biliyorsun en azindan.

Haddinden fazla deger ve şans verilince boyle oluyor malesef.
Iban gonder demesi bile ayri saygisizlik, parasi neyse vereyim de sus demek gibi
Yine aglayip gelirse bu sefer ne yapacagini biliyorsun en azindan.
Çalışmadığım için bir şey alamadım diyor.Ama birkaç gün önce tatilden dönmüştü,benim aklımdaydı seni yemeğe götürecektim haftaya diyor,doğum günümün üzerinden 3 ay geçti ama

Ya belki sizi sizin o kadar yakın görmüyor o kadar eğlenmiyor o yüzden başkalarıyla randevulaşıyor?
Aramak istemeyen görüşmek istemeyen birine neden baskı yaptığınızı anlamadım

Gereğinden fazla değer vermişsin ondan olmuş

Ya belki sizi sizin o kadar yakın görmüyor o kadar eğlenmiyor o yüzden başkalarıyla randevulaşıyor?
Aramak istemeyen görüşmek istemeyen birine neden baskı yaptığınızı anlamadım
Haklısınız.

Kafasına silah da dayadım aslında illa benimle görüşeceksin dedim ama yok dedi
Abla dalga mı geçiyorsun,defalarca gelip ağladı özür diledi öyle davrandığı için,platonik mi yaşayacağım tövbe ya

siz sanki suç işlemiş gibi ilişkinize belirli kurallar koyup o kurallara uymasını bekleyip onu hep eleştirmişsiniz o da kendini belli ki kusurlu görüp özür dilemiş. Sizden başka arkadaşlarıyla parasını harcamayı tercih etmiş sevgili gibi darlamışsınız hep

Oo müthiş tespit.
Psikolog değilseniz böyle tespitlerde bulunmayın lütfen

Oo müthiş tespit.
Psikolog değilseniz böyle tespitlerde bulunmayın lütfen
tamam devam edin aynı ilişkinize. Ben sizin gibi arkadaşlar seçmeyi tercih etmem. Beni de aramayan sormayan olursa niye aramadın tüüü sana demem. Hak verelim diye mi açtınız konuyu yoksa:)

Daha 1 sayfa anca oldu ne bu acele :)
Eleştirildin diye nereye gidiyorsun
Hep olumlu yorumlar olacak değil ya..
Yaptıklarını yüze vurmak dışında haklısın ama görünen o ki aynı değeri vermemiş..

Daha 1 sayfa anca oldu ne bu acele :)
Eleştirildin diye nereye gidiyorsun
Hep olumlu yorumlar olacak değil ya..
Yaptıklarını yüze vurmak dışında haklısın ama görünen o ki aynı değeri vermemiş..
Eleştirilecek bir şey yok çünkü.
Gerçekten üzüldüğüm bir durum ama bazı insanlar çok kötü niyetliler.
Yaptıklarımı da yüzüne vurmadım amacım bu değildi,sadece ben bunları yaparken onun neden umursamadığını sormuştum,en yakın arkadaşım sensin diyen insan kendisi çünkü.

Davranışları "en yakın" arkadaş gibi değilmiş. Hayat hep tecrübe bizler için. Bugün bir söz okudum; "Arkadaş kaybetmezsin, gizli düşmanları kaybedersin. Gerçek arkadaşlar asla kaybolmaz"
Arkadaşlığı siz bitirmişsiniz gerçi ama devam ettirmek için de bişey yapmamış O..
Kısaca varlığı fayda etmeyenin yokluğu da zarar vermez.

Kendisi pek arayıp sormazdı ben de ite kaka ilişki sürdürmek istemediğim için defalarca görüşmemeye çalıştım,ama annemi aradı kardeşimi aradı ben de görüşmedi olmasın diye devam ettim.
Huyum kurusun karşıdan bir şey görmesem de mutlu etmeye çalışırım.

Evde en ufak bir şey yapsak çağırırdık gelsin yesin diye.

Bir gün evlerine gittim pizza yapmışlardı gördüm,buram buram kokuyordu zaten.Pizza mı yaptınızz ne güzel kokuyor dedim,üst komşu yapmış yaa bizim ev de koktu,dedi

Hep görüşmek isterdi ama hiç aramazdı benden beklerdi.

Bir kere kuzenimle tanıştırmıştım hemen sosyal medyadan eklemiş,doğum gününde çiçek isteyip adresini vermiş.Beni ailesinden başka kimseyle tanıştırmadı,anlayamadığım bir ilişkiydi yani

Yani boyle yazanlari anlamiyorum ee gormussun iste bitirsene arkadasligi ? Kocamdan ayrilamiyorum diyenleri anliyorum aile baskisi var cocuk var maddi ozgurluk yok hayatimda hicbir arkadasim bana bu yazdiklarinin yuzde birini yapmadi aninda iletisimi keserim kizi kotuluyorsun ama surekli gorusmek icin cabalayan diger arkadaslari ile para harciyor diye takipte olan senmissin neden o zaman ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…