En yakın arkadaşımın yaptığı nankörlük

3-5 yıl sonra hatırlayınca gülme tenezzulünde bile bulunmayacagın üniversite anıları olarak kabul et ve geç.

Başka arkadaşımla buluştuğum için tavır alıp hesap sorduğunda bitmişti benim için. Devamı da zaten fiyasko. Sadece 1 defa yaşıyoruz, ne gerek var yorucu insanlarla arkadaşlık kurmaya. Salın gitsin amaaaan.

Hayır bu kız sürekli götle don gibi üçümüz gidelim diyen biri öyle olsun istemiyoruz biz

Hadi ben haksızım diyelim tamam melisayla bana kıl olup hikayesini gizlesin peki diğer 8 aydır tanıdığı oda arkadaşlarımın ne suçu var dıdısının dıdısı arkadaşlarıma dahi gizlemiş ne mana?

E siz ogrenmeyin diye? Size gizleyip oda arkadaslariniza acik biraksa duyabilirsiniz.
Birine story gizlemenin sebebi haberinin olmasını istememesidir, dolayisiyla kisi salak degilse ortak arkadaslara da gizler. Bu kadar basit bir mantik yani, gercekten elinde telefonla dogan bir nesle mensup olup bunu akıl edemiyor musunuz?

Tamam da siz kiza gidip onun cagrilmadigini sizin cagrildiginizi soylediniz mi soylemediniz mi?
Söyledim evet ama bu soğuyacak bir sebep olamaz bana göre saçma saçma hareketler her yere beraber mi gidicez ayrıca sevinerek söylemedim ki laf arasında Ayşe melisa beni şuraya davet etti dedim bunda ne var böyle büyütülüp araya tavır alcak? Ayrıca bu kız ortada sebep yokken yalan söylemişti bize sonra yalanı çıkınca mağdur rolüne girdi

Ediyorum zatende kahve hikayesinin neyini gizleyeceksin ben koşa koşa gelip kahve mi içeceğim onla hareketlerini 2 yaşındaki çocuk yapmaz onun

Sizin önceki konudaki akıl yurutmeleriniz de cok garipti. Sosyal anlamda bir garipliginiz var yani.

Iki kisi, ucuncu kisiyi bilerek disarida birakarak plan yapiyorsaniz kalkip bunu soylemezsiniz. Hele ki bu arkadasinizin beraber takılmak istedigini biliyorsaniz. Ozel olarak gizlemezsiniz tabii ki ama gidip yetistirmezsiniz de.

Her yere beraber gitmek zorunda degilsiniz tabii ki ama "bu sevinci paylasmazsiniz".

Asperger sendromum var her şeye düz mantık bakıyorum erkekler gibi

Ediyorum zatende kahve hikayesinin neyini gizleyeceksin ben koşa koşa gelip kahve mi içeceğim onla hareketlerini 2 yaşındaki çocuk yapmaz onun
E kiz istememis sizin gormenizi. Kendi icinde vardir sebebi, belki size tavirlidir şudur budur. Belki cocukca davraniyordur ama sizin de "oda arkadaslarima niye gizledi" demeniz cocukca. Size gizlediyse onlara da gizler tabii ki.

Asperger sendromum var her şeye düz
Ama şöyle bir şey var bu kız onu storide görse huzursuz ederdi hareketleri ile o yüzden söyledim bi nevi

Bunu anlatmaya çalışıyorum melisada diyor ki ne var yani seni çağırdıysam gönlünü hoş etmek istedim

Asperger sendromum var her şeye düz

Ama şöyle bir şey var bu kız onu storide görse huzursuz ederdi hareketleri ile o yüzden söyledim bi nevi
E bu kadar sorunlu, rahatsiz edici bir kizsa arkadaslik etmeyin o zaman. Yani kiza tamamen hak vermiyorum, her yere cagrilmak istemek, cagrilmadigini gordugunde huzursuz etmek de normal degil. Ama sizin de israrla arkadas olmaniz saglikli degil.

Arkadas dediginiz sey hayatinizi guzellestirip paylasmak icin var. Sizi huzursuz eden, geren, devamli tartistiginiz insanlari israrla hayatinizda tutmaya gerek yok.

Ha diğer bir nokta da arkadaslariniz aspergerli oldugunuzu biliyorsa onlar da ona gore hareket etmeli ama hepinizin yaslari cok genc.

Bilmiyorlar oda arkadaşlarım biliyor sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…