- 11 Şubat 2023
- 11.051
- En iyi cevaplar
- 2
- 25.887
- 528
3-5 yıl sonra hatırlayınca gülme tenezzulünde bile bulunmayacagın üniversite anıları olarak kabul et ve geç.İyi geceler kızlar öncelikle çok canım sıkıldı bir şey anlatmak istiyorum benim 2 yıllık bir ara ailem diye anlattığım bir arkadaşım var bu kızla biz geçen sene aşırı samimiydik yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi sonra bir gün isimleri sallayacağım tamamen Melisa diye bir arkadaşım beni ondan bağımsız dışarı davet etti bu arkadaşımız bizim ortak yakın arkadaşımız neyse bu kızın adıda Ayşe olsun Melisa beni Ayşeden bağımsız dışarı davet ediyor ben bu sevinci Ayşe ile paylaşıyorum Ayşe diyor ki siz nasıl yaparsınız melisa ile bensiz çıktınız soğudum senden felan diyor biz büyük kavga ediyoruz bu olaylar 2023 ün Eylül ayında oldu biz o sıra barıştık ama aramıza soğukluk girdi neyse çok uzatmaya gerek yok asıl olan olay Ayşe hastaneye memleketine gitti bende o sıra domuz gribi oldum telefonu elime alamadım ayşeyi öğrenir öğrenmez aradım Ayşe açmadı 1 hafta her gün aradım açmadı bende saldım bi gün yine şansımı denedim ve 3.aramada açtı biz büyük kavga ettik bana demesin mi senin her şeyinde yanındaydım şok arkadaşlar asıl ben öyleydim bu kıza sevgilisinden çok hediye aldım gece rahatsızlandı acile ben götürdüm dertlerini ben dinledim bu laf beni çok kötü yaptı kapadım telefonu biz yine arayı yaptık ondan sonra bugün ben yemekhaneye indim bunlar oturuyordu çardakta yanlarına oturdum bir arkadaşımız geldi onada Sevim diyelim sevim dedi ki aa Ayşe nasıl oldun dönüp demesin mi sevim sende x gibi yıllar sonra soruyorsun abi nasıl bozuldum yaptığı nankörlükler bencillikler burama kadar geldi ha bu arada hiçbir şey yokken bize odaca hikayesini gizlemişti biraz uzun oldu ama okuyanlara teşekkür ederim ben napmalıyım şimdi
Hayır bu kız sürekli götle don gibi üçümüz gidelim diyen biri öyle olsun istemiyoruz bizYani diger olaylar zaten saçma ama siz kiza nispet yapar gibi arayıp niye onu cagirmayip sizi çağırdığını söylüyorsunuz ki? Kiz size burada inceden uyuz olmus, sonraki olaylar da bunun devami bence.
Gercekten Ayse'yi arayip kendisi davet edilmemisken "Melisa beni davet etti" diye kiza haber veriyorsunuz? Bu cok sacma.
Çünkü melisa benle o kadar samimi değildi o zaman hoşuma gitti o hareketiSiz niye melisa sizi çağırdı diye sevindirik oluyorsunuz ki o kadar da içiniz içinize sığmıyor?
Tamam da siz kiza gidip onun cagrilmadigini sizin cagrildiginizi soylediniz mi soylemediniz mi?Hayır bu kız sürekli götle don gibi üçümüz gidelim diyen biri öyle olsun istemiyoruz biz
Hadi ben haksızım diyelim tamam melisayla bana kıl olup hikayesini gizlesin peki diğer 8 aydır tanıdığı oda arkadaşlarımın ne suçu var dıdısının dıdısı arkadaşlarıma dahi gizlemiş ne mana?Z kusaginin entube olmadigi surece telefonu eline almadigina ben ikna olmadim.
Bu 3.sahis davet edince 2.kisinin haberdar edilmesinide hic anlayamadim, ne mana yani, kiskandirmak istedigini dusunmesini normal buldum.
Bu sebeplerden oturu karşı tarafin bilerek kiskandirilmaya calisildigini dusunuyorum ancak pasif agresif cikislar yapmak yerine dan dan yuzune konusup mesafe koymalıydı, o sebeple karsi tarafı haksiz buldum.
Konu sahibi suclusun bana kalirsa.
E siz ogrenmeyin diye? Size gizleyip oda arkadaslariniza acik biraksa duyabilirsiniz.Hadi ben haksızım diyelim tamam melisayla bana kıl olup hikayesini gizlesin peki diğer 8 aydır tanıdığı oda arkadaşlarımın ne suçu var dıdısının dıdısı arkadaşlarıma dahi gizlemiş ne mana?
Söyledim evet ama bu soğuyacak bir sebep olamaz bana göre saçma saçma hareketler her yere beraber mi gidicez ayrıca sevinerek söylemedim ki laf arasında Ayşe melisa beni şuraya davet etti dedim bunda ne var böyle büyütülüp araya tavır alcak? Ayrıca bu kız ortada sebep yokken yalan söylemişti bize sonra yalanı çıkınca mağdur rolüne girdiTamam da siz kiza gidip onun cagrilmadigini sizin cagrildiginizi soylediniz mi soylemediniz mi?
Ediyorum zatende kahve hikayesinin neyini gizleyeceksin ben koşa koşa gelip kahve mi içeceğim onla hareketlerini 2 yaşındaki çocuk yapmaz onunE siz ogrenmeyin diye? Size gizleyip oda arkadaslariniza acik biraksa duyabilirsiniz.
Birine story gizlemenin sebebi haberinin olmasını istememesidir, dolayisiyla kisi salak degilse ortak arkadaslara da gizler. Bu kadar basit bir mantik yani, gercekten elinde telefonla dogan bir nesle mensup olup bunu akıl edemiyor musunuz?
Sizin önceki konudaki akıl yurutmeleriniz de cok garipti. Sosyal anlamda bir garipliginiz var yani.Söyledim evet ama bu soğuyacak bir sebep olamaz bana göre saçma saçma hareketler her yere beraber mi gidicez ayrıca sevinerek söylemedim ki laf arasında Ayşe melisa beni şuraya davet etti dedim bunda ne var böyle büyütülüp araya tavır alcak? Ayrıca bu kız ortada sebep yokken yalan söylemişti bize sonra yalanı çıkınca mağdur rolüne girdi
Asperger sendromum var her şeye düz mantık bakıyorum erkekler gibiSizin önceki konudaki akıl yurutmeleriniz de cok garipti. Sosyal anlamda bir garipliginiz var yani.
Iki kisi, ucuncu kisiyi bilerek disarida birakarak plan yapiyorsaniz kalkip bunu soylemezsiniz. Hele ki bu arkadasinizin beraber takılmak istedigini biliyorsaniz. Ozel olarak gizlemezsiniz tabii ki ama gidip yetistirmezsiniz de.
Her yere beraber gitmek zorunda degilsiniz tabii ki ama "bu sevinci paylasmazsiniz".
E kiz istememis sizin gormenizi. Kendi icinde vardir sebebi, belki size tavirlidir şudur budur. Belki cocukca davraniyordur ama sizin de "oda arkadaslarima niye gizledi" demeniz cocukca. Size gizlediyse onlara da gizler tabii ki.Ediyorum zatende kahve hikayesinin neyini gizleyeceksin ben koşa koşa gelip kahve mi içeceğim onla hareketlerini 2 yaşındaki çocuk yapmaz onun
Asperger sendromum var her şeye düzSizin önceki konudaki akıl yurutmeleriniz de cok garipti. Sosyal anlamda bir garipliginiz var yani.
Iki kisi, ucuncu kisiyi bilerek disarida birakarak plan yapiyorsaniz kalkip bunu soylemezsiniz. Hele ki bu arkadasinizin beraber takılmak istedigini biliyorsaniz. Ozel olarak gizlemezsiniz tabii ki ama gidip yetistirmezsiniz de.
Her yere beraber gitmek zorunda degilsiniz tabii ki ama "bu sevinci paylasmazsiniz".
Ama şöyle bir şey var bu kız onu storide görse huzursuz ederdi hareketleri ile o yüzden söyledim bi neviSizin önceki konudaki akıl yurutmeleriniz de cok garipti. Sosyal anlamda bir garipliginiz var yani.
Bunu anlatmaya çalışıyorum melisada diyor ki ne var yani seni çağırdıysam gönlünü hoş etmek istedimBaşka arkadaşımla buluştuğum için tavır alıp hesap sorduğunda bitmişti benim için. Devamı da zaten fiyasko. Sadece 1 defa yaşıyoruz, ne gerek var yorucu insanlarla arkadaşlık kurmaya. Salın gitsin amaaaan.
E bu kadar sorunlu, rahatsiz edici bir kizsa arkadaslik etmeyin o zaman. Yani kiza tamamen hak vermiyorum, her yere cagrilmak istemek, cagrilmadigini gordugunde huzursuz etmek de normal degil. Ama sizin de israrla arkadas olmaniz saglikli degil.Asperger sendromum var her şeye düz
Ama şöyle bir şey var bu kız onu storide görse huzursuz ederdi hareketleri ile o yüzden söyledim bi nevi
Bilmiyorlar oda arkadaşlarım biliyor sadeceE bu kadar sorunlu, rahatsiz edici bir kizsa arkadaslik etmeyin o zaman. Yani kiza tamamen hak vermiyorum, her yere cagrilmak istemek, cagrilmadigini gordugunde huzursuz etmek de normal degil. Ama sizin de israrla arkadas olmaniz saglikli degil.
Arkadas dediginiz sey hayatinizi guzellestirip paylasmak icin var. Sizi huzursuz eden, geren, devamli tartistiginiz insanlari israrla hayatinizda tutmaya gerek yok.
Ha diğer bir nokta da arkadaslariniz aspergerli oldugunuzu biliyorsa onlar da ona gore hareket etmeli ama hepinizin yaslari cok genc.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?