İyi geceler kızlar öncelikle çok canım sıkıldı bir şey anlatmak istiyorum benim 2 yıllık bir ara ailem diye anlattığım bir arkadaşım var bu kızla biz geçen sene aşırı samimiydik yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi sonra bir gün isimleri sallayacağım tamamen Melisa diye bir arkadaşım beni ondan bağımsız dışarı davet etti bu arkadaşımız bizim ortak yakın arkadaşımız neyse bu kızın adıda Ayşe olsun Melisa beni Ayşeden bağımsız dışarı davet ediyor ben bu sevinci Ayşe ile paylaşıyorum Ayşe diyor ki siz nasıl yaparsınız melisa ile bensiz çıktınız soğudum senden felan diyor biz büyük kavga ediyoruz bu olaylar 2023 ün Eylül ayında oldu biz o sıra barıştık ama aramıza soğukluk girdi neyse çok uzatmaya gerek yok asıl olan olay Ayşe hastaneye memleketine gitti bende o sıra domuz gribi oldum telefonu elime alamadım ayşeyi öğrenir öğrenmez aradım Ayşe açmadı 1 hafta her gün aradım açmadı bende saldım bi gün yine şansımı denedim ve 3.aramada açtı biz büyük kavga ettik bana demesin mi senin her şeyinde yanındaydım şok arkadaşlar asıl ben öyleydim bu kıza sevgilisinden çok hediye aldım gece rahatsızlandı acile ben götürdüm dertlerini ben dinledim bu laf beni çok kötü yaptı kapadım telefonu biz yine arayı yaptık ondan sonra bugün ben yemekhaneye indim bunlar oturuyordu çardakta yanlarına oturdum bir arkadaşımız geldi onada Sevim diyelim sevim dedi ki aa Ayşe nasıl oldun dönüp demesin mi sevim sende x gibi yıllar sonra soruyorsun abi nasıl bozuldum yaptığı nankörlükler bencillikler burama kadar geldi ha bu arada hiçbir şey yokken bize odaca hikayesini gizlemişti biraz uzun oldu ama okuyanlara teşekkür ederim ben napmalıyım şimdi