En yakın arkadaşımla evlendim :))

mavigibi

Oğluşununcinkeki :))
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
687
27
98
41
İzmir
Öğle yemeği arasında nette gazete okurken Tanem'in röportajını okudum. En büyük hayalim en yakın arkadaşımla evlenmek demiş... Öyle boş boş okurken dank dedi. Evet, bende en yakın arkadaşımla evlendim. Bana herşeyim olur musun dediğinde dünya başıma yıkılmıştı. Aynı şirkette çalışıyor olmamıza rağmen selam bile vermedim bir haftaya yakın. Tüm aramalarına, çabalarına rağmen kayıtsız kaldım. Sonrasında hayatımdaki yokluğunun ne kadar derin olduğunu fark ettim. Onsuz bir çok şey anlamını yitirmişti. Tamam dedim hemen sonra evlenmeye karar verdik. Ve şimdi beş yıl evlilik toplam yedi yıllık ilişkimize iyi ki en yakın arkadaşımla evlenmişim... Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda çok merak ettim. Paylaşırsanız sevinirim...

Son düzenleme:
Öğle yemeği arasında nette gazete okurken Tanem'in röportajını okudum. En büyük hayalim en yakın arkadaşımla evlenmek demiş... Öyle boş boş okurken dank dedi. Evet, bende en yakın arkadaşımla evlendim. Bana herşeyim olur musun dediğinde dünya başıma yıkılmıştı. Aynı şirkette çalışıyor olmamıza rağmen selam bile vermedim bir haftaya yakın. Tüm aramalarına, çabalarına rağmen kayıtsız kaldım. Sonrasında hayatımdaki yokluğunun ne kadar derin olduğunu fark ettim. Onsuz bir çok şey anlamını yitirmişti. Tamam dedim İki hafta sonra evlenmeye karar verdik. Ve şimdi beş yıl evlilik toplam yedi yıllık ilişkimize iyi ki en yakın arkadaşımla evlenmişim... Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda çok merak ettim. Paylaşırsanız sevinirim...

kesinlikle katiliyorum sana canim ben askimla bir yillik bir tanisma icerisinde kanka olmustum resmen hic birseyimiz ayri gitmezdi bana asik oldugunu sölylediginde ne yapacagimi sasirmistim korkmustum böyle bir arkadasi kaybetmekten sonucta sevgililik ayri birsey:53:

ama iyikide onu sevmeye calismisim bendeki ask sonradan olustu zamanla ama suan maasallah 5 yillik bir iliskimiz var ve seneye hayirlsiyla evlenicez:21:

Ben de en yakın arkadaşımla beraberim şuan.Çocukluktan beri biliriz birbirimizi.Aynı sıralarda büyüdük.Hatta başlarken ona karşı duygusal anlamda bir şey hissetmiyordum.Sadece ona güvendiğim için evet demiştim ama daha sonra zamanla gelişti her şey.Bence bu olmayacak bir şey değil hatta avantajları var.Çünkü o kişi senin arkadaşın olmuşsa ortak bişeyleri paylaşabiliyorsunuz demektir öyleyse sevgili de olunabilir.Tabi bazı özel duygular hissediliyorsa.
Şu şarkı aklıma geldi bu başlığı görünce: Lucky i'm in love with my best friend...:24::1::64:

Son düzenleme:
kesinlikle katiliyorum sana canim ben askimla bir yillik bir tanisma icerisinde kanka olmustum resmen hic birseyimiz ayri gitmezdi bana asik oldugunu sölylediginde ne yapacagimi sasirmistim korkmustum böyle bir arkadasi kaybetmekten sonucta sevgililik ayri birsey:53:

ama iyikide onu sevmeye calismisim bendeki ask sonradan olustu zamanla ama suan maasallah 5 yillik bir iliskimiz var ve seneye hayirlsiyla evlenicez:21:

Cidden bu bambaşka birşey canım ya gözlerine baktığında biliyorsun aklından geçenleri. Neler hissettiğini. Herşey güven temeline dayalı olduğu içinde ilişkilerde sorun çıkarabilecek bir çok kıskançlık krizi, ego tatminsizlikleri gibi konular kendiliğinden yok oluyor.
Allah tamamına erdirsin inşallah cnm.İnşallah hep çok mutlu olursunuz senin adına çok sevindim...

Sevgili Sobrenatural kesinlikle katılıyorum sana yani bazı özel duygular hissedilebiliyorsa... Yani sadece kafa uyumu değil;ruh uyumu ve ten uyumu da gerekli tabi. Ama eğer o bana bir adım atmamış olsaydı ona karşı birşeyler hissedebileceğim (yada zaten hissettiğim) asla aklıma gelmezdi.

Canım bende kankamla yaklaşık 5 senedir birlikteyim :27: :66: 1-2 sene içerisinde de evleneceğiz Allah izin verirse, güzel ya insanın en yakın arkadaşıyla evlenmesi :66: zaten platonik aşkların da çoğu bu kanka muhabbetinden değil mi? :97: Birde bir söz var küfür olarak algılamayın arkadaşlar, kanka ayağı g.t ayağı diye ne bilim ya ben hiç normal bir erkek kız kankalığına rast gelmedim ya çıkıyorlar sonrasında ya da platonik oluyor.. :61:

Son düzenleme:
canlarım beni,m bende 1 sene aynı işyerinde çalıştığım iş arkadaşım la evlendim
demekki bizde ters tepti biz arkadaşken okadar iyi anlaşıyoduk gerçekten tam kankiydik okadr sohbetler gezmeler neyse
bana seninle ci,ddi düşünüyorum benimle evlenirmisin dediğinde şok olmuştum
sonra kıskançlıkmı desem paylaşama mı desm birden değişti dedim biz arkadaş kalalım daha iyi
anlaşan biz anlaşamamaya başlamıştık
ve ben onun istediği kızın başkasıyla evlendiği gün üzüntüsünü sinirini de paylaşmıştım hatta arkadaşlarla plan yapıp düğününe gidecektik kızın neden arkadaşımızı yüz üstü bıraktığının aklımızca hesabını sormaya
kısmette evlilik varmış
2006 haziranda evlendik şimdi 5 seneyi bitiriyoruz

Canım bende kankamla yaklaşık 5 senedir birlikteyim :27: :66: 1-2 sene içerisinde de evleneceğiz Allah izin verirse, güzel ya insanın en yakın arkadaşıyla evlenmesi :66: zaten platonik aşkların da çoğu bu kanka muhabbetinden değil mi? :97: Birde bir söz var küfür olarak algılamayın arkadaşlar, kanka ayağı g.t ayağı diye ne bilim ya ben hiç normal bir erkek kız kankalığına rast gelmedim ya çıkıyorlar sonrasında ya da platonik oluyor.. :61:

Genelleme böyle cnm ama benim lise yıllarından beri görüştüğüm, artık kardeşlerim dediğim 3 erkek 3 kız kankam daha var. Neler paylaştık onlarla. Şimdi de eşler falan hep beraber görüşüyoruz. Hiç öyle birşey beslemedik birbirimize. Ne platonik ne karşılıklı :)

Back
X