- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
tek o zaman degil virgul koymamisim cumle soyle olacakti aciktim o zamanlar,koreliye benziyordum"O zamanlar korelilere benziyordum" ne yahu asfaghajajajah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tek o zaman degil virgul koymamisim cumle soyle olacakti aciktim o zamanlar,koreliye benziyordum"O zamanlar korelilere benziyordum" ne yahu asfaghajajajah
yo kendimi anlatmakla ilgili sıkıntım yok burdakilerin anlamamakla ve hatalarini kabul etmemekte buyuukkkkk sıkintilari varHanımlar,
belki analık damarım kabardı ama lise çağında bir kız nihayetinde, dersleriyle ilgilensin diyeceksiniz de, tam bende bireyim dediği zamanlar, kendini anlatamadıkça agresifleşiyor, bazen biz büyüklerin büyüklüğünü göstermesi gerekiyor, ki konu da zaten uygun bölüme taşındı.
korelilerden nefret ederim ayrica bu suçdami benim oldu Allah oyle yaratmis ben napabilirim cok kiricisinizErgenlerin yeni olayı koreli pop grupları. Aşırı derecede takıntılılar bu konuya. Korelilere benziyor olmak da bir statü sembolü oluyor böyle olunca.
Banın açılmış hayırlı olsunPeki beni yeterince ciddiye alanlar var siz almasaniz bir sey kaybetmem![]()
pekiiBanın açılmış hayırlı olsunkoşup gelmişsin hemen tekrar banlanmaya
tek o zaman degil virgul koymamisim cumle soyle olacakti aciktim o zamanlar,koreliye benziyorum
tesekkur ederimmKoreli benzemek yada benzemek istemek ayıp değil günah değil kime ne? Bir çok kişi kim kardashian a benzemek için estetik yapıyor. Ayrıca benziyor olabilir kızcağız gitmeyelim bu kadar üstüne.
Hiçte öyle düşünme allah nasıl yaratıyorsa öyle güzeldir insan. Ben çok beğeniyorum çekik gözlü kadınlarıAblalarim bir sey demek istiyorum koreliye benziyordum kismina cogunuz dalga gecerek yazmişsiniz bu benim elimde olan bir sey degil Yuce Rabbim emretmis bana da boyun egmek duser inanin elimde olsa benzemek istemezdim cunku goz kapaklarim cok kucuk ve hic bir sey yakismiyo makyaj namina buyuk goz isterdim cok tatli duruyo bence
Korelisin diye kimse birşey demiyor ayrıca koreliye benzemeye çalışan cok var ona takılmaAblalarim bir sey demek istiyorum koreliye benziyordum kismina cogunuz dalga gecerek yazmişsiniz bu benim elimde olan bir sey degil Yuce Rabbim emretmis bana da boyun egmek duser inanin elimde olsa benzemek istemezdim cunku goz kapaklarim cok kucuk ve hic bir sey yakismiyo makyaj namina buyuk goz isterdim cok tatli duruyo bence
evet orasi da var orayi aciklamayi unutmusum ama napayim o benim dostum ve boyle bir sey bana cok ters aklima takildi ve sordumKorelisin diye kimse birşey demiyor ayrıca koreliye benzemeye çalışan cok var ona takılma
Sorun bi sene önceki mezvuyu açman herkes daha dünmüş sandı olayı
ne yazdiginizi anlamadim