en yakin arkadasimla sevgili sanildim

Hanımlar,
belki analık damarım kabardı ama lise çağında bir kız nihayetinde, dersleriyle ilgilensin diyeceksiniz de, tam bende bireyim dediği zamanlar, kendini anlatamadıkça agresifleşiyor, bazen biz büyüklerin büyüklüğünü göstermesi gerekiyor, ki konu da zaten uygun bölüme taşındı.
yo kendimi anlatmakla ilgili sıkıntım yok burdakilerin anlamamakla ve hatalarini kabul etmemekte buyuukkkkk sıkintilari var

Ergenlerin yeni olayı koreli pop grupları. Aşırı derecede takıntılılar bu konuya. Korelilere benziyor olmak da bir statü sembolü oluyor böyle olunca.
korelilerden nefret ederim ayrica bu suçdami benim oldu Allah oyle yaratmis ben napabilirim cok kiricisiniz

Koreli benzemek yada benzemek istemek ayıp değil günah değil kime ne? Bir çok kişi kim kardashian a benzemek için estetik yapıyor. Ayrıca benziyor olabilir kızcağız gitmeyelim bu kadar üstüne.

Ablalarim bir sey demek istiyorum koreliye benziyordum kismina cogunuz dalga gecerek yazmişsiniz bu benim elimde olan bir sey degil Yuce Rabbim emretmis bana da boyun egmek duser inanin elimde olsa benzemek istemezdim cunku goz kapaklarim cok kucuk ve hic bir sey yakismiyo makyaj namina buyuk goz isterdim cok tatli duruyo bence

Ablalarim bir sey demek istiyorum koreliye benziyordum kismina cogunuz dalga gecerek yazmişsiniz bu benim elimde olan bir sey degil Yuce Rabbim emretmis bana da boyun egmek duser inanin elimde olsa benzemek istemezdim cunku goz kapaklarim cok kucuk ve hic bir sey yakismiyo makyaj namina buyuk goz isterdim cok tatli duruyo bence
Hiçte öyle düşünme allah nasıl yaratıyorsa öyle güzeldir insan. Ben çok beğeniyorum çekik gözlü kadınları

Korelisin diye kimse birşey demiyor ayrıca koreliye benzemeye çalışan cok var ona takılma ;)
Sorun bi sene önceki mezvuyu açman herkes daha dünmüş sandı olayı

Korelisin diye kimse birşey demiyor ayrıca koreliye benzemeye çalışan cok var ona takılma :KK66:
Sorun bi sene önceki mezvuyu açman herkes daha dünmüş sandı olayı
evet orasi da var orayi aciklamayi unutmusum ama napayim o benim dostum ve boyle bir sey bana cok ters aklima takildi ve sordum

konuyu silmişsin ama 7. sayfadan okudum arkadaşının karakteri boyle olabilir hayatim illa senden hoslandigini gostermez bu ama sen yine de onu arkadasin olarak gormeye devam et hala devam ederse onu karsina al ve guzelce konus

Back
X