- 5 Temmuz 2015
- 2.245
- 5.854
- 158
- Konu Sahibi Bademli_Magnum
Ben de yanlış okumuşum öyleyseSorumu yanlış anlamışsınız. Altın yerine ev hediyesi alsam olur mu diye sormuştum.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de yanlış okumuşum öyleyseSorumu yanlış anlamışsınız. Altın yerine ev hediyesi alsam olur mu diye sormuştum.![]()
Yorumlara bakıyorum da genelde herkes davetlilere bir yer ayarlamış. Ama şimdi kalkıpta bunun hesabını ona soramam. Onlar da kısıtlı bütçeyle bu düğünü yapıyorlar.Benim düğünüme arkadaşlarım hep gelmişti şehir dışından o kadar çok mutlu olmuştum ki.
Altın takmadılar evime kullanacağım küçük hediyeler aldılar ki yakın olduğumuz için sordular hep ihtiyaca binaen aldılar.
Kalacak yer olarak arkadaşlarımın öğrenci evi vardı orayı ayarladık, eğer olmasaydı bir şekilde biz de kalacaklardı.
Düğünde takı şart. Çeyrek olmuyorsa gram altın takabilirsiniz. Oteller pahalıysa öğretmen evlerini arayıp müsaitlik durumunu öğrenebilirsiniz.Kızlar iyi akşamlar,
En yakın arkadaşım eylül ayında evlenecek. Fakat düğünü şehir dışında olacak. İstanbul'da olsa hiç sorun değil ama düğün şehir dışında olunca işler değişiyor.
Düğünde giyecek elbise, uçak bileti, otelde konaklama, düğün hediyesi/altın derken bu düğün bana oldukça pahalıya patlayacak.
Gitmesem de ayıp olacak. Bazı ortak arkadaşlarımız pandemiden dolayı gelmeyi kabul etmemiş. Yani geçerli bir sebep tabiki ama gitmekte istiyorum bir yandan.
Masrafı düşürmek için altın yerine evine bir hediye alsam olur mu acaba? Altın malum aldı başını gidiyor. Ne önerirsiniz hanımlar?
Yorumlara bakıyorum da genelde herkes davetlilere bir yer ayarlamış. Ama şimdi kalkıpta bunun hesabını ona soramam. Onlar da kısıtlı bütçeyle bu düğünü yapıyorlar.![]()
Onunla ilgili ben daha birşey demeden evin dolu olduğunu söyledi. Şehir dışından dayısı, teyzesi gelecekmiş. Ben de birşey diyemedim haliyle.“En yakın” arkadaşsanız direkt onun evinde misafir olmanız lazım değil mi? Ben öyle oldum, en yakın arkadaşıma da öyle yaptım. Birlikte hazırlandık, kuaföre, dış çekime gittik. Hep birbirimizin yanındaydık.
Onunla ilgili ben daha birşey demeden evin dolu olduğunu söyledi. Şehir dışından dayısı, teyzesi gelecekmiş. Ben de birşey diyemedim haliyle.
Onlardan birini diğer akrabalarının yanına gönderip size yer açması lazım işte. En yakın olsaydı böyle bir cümle bile kurmazdı.Onunla ilgili ben daha birşey demeden evin dolu olduğunu söyledi. Şehir dışından dayısı, teyzesi gelecekmiş. Ben de birşey diyemedim haliyle.
Para takabilirsiniz. Ben yakın arkadaşımın konaklama masraflarını karşılamıştım o da belki öyle bir şey düşünüyordur. Gideceğiniz şehirdeki öğretmenevine bakın artık online rezervasyon yapılıyor. Fiyatları da çok uygun.Kızlar iyi akşamlar,
En yakın arkadaşım eylül ayında evlenecek. Fakat düğünü şehir dışında olacak. İstanbul'da olsa hiç sorun değil ama düğün şehir dışında olunca işler değişiyor.
Düğünde giyecek elbise, uçak bileti, otelde konaklama, düğün hediyesi/altın derken bu düğün bana oldukça pahalıya patlayacak.
Gitmesem de ayıp olacak. Bazı ortak arkadaşlarımız pandemiden dolayı gelmeyi kabul etmemiş. Yani geçerli bir sebep tabiki ama gitmekte istiyorum bir yandan.
Masrafı düşürmek için altın yerine evine bir hediye alsam olur mu acaba? Altın malum aldı başını gidiyor. Ne önerirsiniz hanımlar?
Ben olsam gitmem. Belki biraz bencilce gelicek ama kimse için fedakarlık yapmaya değmiyo hayat bana onu öğretti. Siz bugün gidersiniz, çabalarsınız, her şeyinde yanında olur masraf edersiniz ama yarın sizin böyle gününüzde o size şey der mesela "aa canım biz önceden tatil rezervasyonu yapmıştık iptal de edemeyiz şimdi maalesef ben gelemicem sana mutluluklar." Belki çok pesimistim ama maalesef insan ilişkileri hep böyle. Tabi karar sizin, eğer gerçekten orda olmak sizi mutlu edicekse ve ilerde olsun ben oraya kendim mutlu olacağım için gittim diyebilecekseniz gidin tabi. Ama size külfet olacaksa ve sırf arkadaşınıza ayıp olmasın diyeyse ben olsam gitmem.Kızlar iyi akşamlar,
En yakin arkadaşım nerede evlenirse giderim. Konaklamaniza yardimci olur zaten. Gr altin alma durumunuz varsa onu alin..Kızlar iyi akşamlar,
Sorumu yanlış anlamışsınız. Altın yerine ev hediyesi alsam olur mu diye sormuştum.![]()
En yakın arkadaşınız en azından kalacağınız yeri vs ayarlayabilir bir şekilde otelde falan kalmanıza müsaade etmez.Kızlar iyi akşamlar,