• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En yakın arkadaşının samimiyetine inanıyor musun ?

sallagitsinbe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2011
960
2
96
Bartın
arkadaşlar en yakın dediğimiz arkadaşımız vardır mutlaka.peki bu arkadaşına inanıyormusun samimiyetine güveniyormusun hal ve hareket davranışları seni rahatsız ediyormu sen yanında destekken o yapdığığını seni beğenmeyen ne olursa olsun vazgeçemediğiniz arkadaşınız varmıııı:80:

ben 12 yıllık arkadaşıma dostuma güvendim.çekti gitti...3,5 yıldır arkadaşım var.ona o kadar çok güveniyorum ki.Allah herkese öyle dost nasip etsin...:54:

Kimseye güvenmem,kimseyi de dost bilmem

Çünkü herkes ona söylenen sırrını bana anlatır,bana anlatan benden de alır,anlatır diye

düşünüyorum...

Nedense böyle bir güven hiç duymadım kimseye

Kimseye güvenmem,kimseyi de dost bilmem

Çünkü herkes ona söylenen sırrını bana anlatır,bana anlatan benden de alır,anlatır diye

düşünüyorum...

Nedense böyle bir güven hiç duymadım kimseye

peki böyle düşünmeniz için bi güvensizlik mi oldu yoksa hiç böyle bi samimiyetliğin içine girmedinizmi valla arkadaşlar ben girdim senelerdir bi arkadaşım var ama adını koyamıorum gerçekden arkadaşım mı yoksa bi yabancımı anlayamadım bi tuhaf gelmeye başladı biraz beni bunalıma sokuyor sanki artık

Yani lise zamanında fark etmiştim..Ondan sonra da böyle bir tavır aldım

Bu halimden de memnunum..Kimse canımı sıkamıyor...

Şu an yakın arkadaşım bile yok :26:

Ama olduğu zamandan söyleyeyim samimiyetine güvendim tabi, beni hayal kırıklığına uğratacak bir şey yaşatmadı.

sevindim sizlerin adınıza ya ne güzel şuan arkadaşımla hala görüşüyorum ama kendimi inanılmaz derecede yalnız hissediyorum inanın psikolojim sıfır

Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen..
Bu sebeple konunuz "Arkadas Cevresi" başlığına taşınmıştır.
Bilginize. :34:

Back
X