en yakın arkadaşınız ve eşiniz?

Saruboceq

İki Kız Annesi :)
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
12.358
218
208
İsviçre
Sıfır Noktası diye bir film var..Yeni gösterime girecek sanırım.Konusu;en yakın arkadaşınız sıfır noktasında donmak üzere..Ve tek çare eşinizle sevişerek kan dolaşımını hızlandırmak..
Ahlaki değerler her koşulda aynı mı olmalı?
Hangi koşullarda ahlaki değerlerde esneklik olabilir?
Yaşam için ahlaki değerlerden ödün verilebilir mi?

Çok ilgimi çekti..Düşüncelerinizi bekliyorum...Tek şart samimi olmak..
(konuda lütfen birbirimize karşı saygısız olmayalım hemen modlara bildireceğim çünkü)

ahlaki değerler bence değişmez, üzgünüm ama böyle bir durumda olsaydım bile arkadaşımın donmasını tercih ederdim =(

......................................................................

Son düzenleme:
Böcüğüm,evet ben de bu filmle ilgili bir şeyler gördüm bir haber sitesinde. Ama inan başlığından bile hoşlanmadığım için devamını okuyamadım.. Şimdi sen yazınca bilgi sahibi oldum yani..fisfisfis
Yaşamadan ahkam kesmek öyle zor ki..
Böyle bir şeye izin verecek bile olsam bir daha ne en yakın arkadaşımın ne de kocamın yüzüne bakamam ben...:1closedeyes:
Ama bir çaresi olmalı,arkadaşımın sevgilisine ulaşmalıyım hemen.O da şu anki erkek arkadaşını hayal edecek olursam,adam yine iş gezisinde olursa vay halime:dilcikar:

ahlaki değerler konunun ne olduğuna göre değişir böyle bir durumda ben asla kabul etmezdim heralde.eşimi bir kerede olsa böyle bir durumda başkasıyla paylaşamam lütfen banada kızmayın

en yakın arkadaşım 16 yıllık canım benim..
ben doktor gibi düşünürdüm eşimi..
jinekolog düşünün bizlere farklı bir gözle bakıyor mu?
sanırım ben vazgeçerdim..
vicdanım ve arkadaşıma olan vefa borcum sanırım baskın olurdu ahlaki değerimden..
şimdi böyle diyorum ama bilmiyorum lalişimin dediği gibi insanın başına gelmeden bişe diyemez.bilemiyorum..
:1no2:

Simdi evet izin verirdim diyorum en yakin arkadasim olmasada bir baskasida olsa da evet diye dusunuyorum...

Ama o ani yasamayinca insanin gercek cevabi verebilmesi mumkun degil..

Acaba orda donan kisi erkek olsaydi ve esimin arkadasi olsaydi ne olurdu hehehe :)

ahlaksız teklifin 5 kuruşsuz olanı yani
:hooray:canım benım sağlıksal olarak dr gittim diebilirsin bu yadırganmaz ama gecen sene arkadaşım doncaktı kocamla seviştiler çok şükür sağlıklılar derseniz size deli derler, ayrıca hepimiz ordaysak kocam benle sevişsin arkadaş bana ne arkadaşsa arkadaş o utanc duymuycakmı enişte kardeş gözüyle baktığı adamla ... töbe yaa neler aşılmaya başladılar, ahlaki durum her yerde eşit olmalı o kadar uc noktalara gidiliyorsa ikili ilişkilerden deilde soru şöyle sorulsaydı yanınızda eşinizin babası var siz donmayın die napardınız asıl cesaret isteyen onu sorabilmektir, .. böyle yavaştan yavaştan tribune oynar gibi arkadaşının bilmem nesi denmes... o yönetmeni bi bulursam sen karını verir miydin yada herkes erkek olsaydı sen ısınırmıydın veya kaynananla yatar mıydım yönetmen efendi derim.. ahlak ahlaktır...
insan gibi sokulun birbirinize hasta etmeyin adamı

Son düzenleme:
kesinlikle hayır, en yakın arkadasım da olsa, ömru bu kadarmıs derdim herhalde

kabul edeceğimi düşünmüyorum. kan dolaşımını hızlandırmak için başka yollar arardım....şart mı sevişmeleri. aklımda bulunsun ilk yardım dersi alacağım...donan insanın kan dolaşımı nasıl hızlandırılır...
son çare olursa
coyness e katılıyorum. ilahi takdir, ömrü bu kadarmış derim....

Eşim olacak insanda bunu yapmak itemeyecektir bence.Böyle bir olay benim için çok zor olur çünkü ben pek paylaşımcı değilimdir zaten.Hele kocamı hiç paylaşamzdım

valla kötü bir durum bilmiyorum şimdi düşününce arkadaşımı kaybedemem diyorum ama o an ne yaparım bilmem
ama arkadaşım gerçekten arkadaşımsadostumsa daha ötesi ölmeyi tercih eder benim sevdiğim kişiyle birlikte olmaktansa

gözümde bir an canlandirdim daaa aman yarabbim düşüncesi bile kötü...
arkadaşımı kaybetmeyi tercih ederim....başka yolu yokmu bunun yaaaaa???

yok izin vermezdim..en yakın arkadaşım da olsa böyle birşeyi kaldıramazdım ben içim almazdı yani..başka bi şekilde yardımcı olmaya çalışırdım neden illa eşimle o işi yapması gerekecek ki ayrıca eşimin orda ne işi var tatlicadiarzu

kan dolasimini hizlandirmanin baska yolunu arardim mesela ben cok sinirlendigimde kan dolasimim felaket hizlaniyo tavan yapiyor hatta beynime sicriyo ates basiyo:) boyle bir yol denesek mesela:1rolleyes:

ya cok zor bı durum bı durum bu bı insanın hayatı bana bağlıysa kabul ederım gıbı gelıyo ama bıde kocam olacak adamı duşununce edemem dıyomm.:uhm:karar veremedım..bıde bırbırlerınden etkıenıp bunun devaamını getırırlerse ozaman o arkaşımı ben oldurum vallaKötü Kazen aklıma bı fıkır geldı ama ben kocamla beraber olsam acaba onun kandolaşımı hızlanırmıkiii:1hug:

Bugün o filmle alakalı yazılar okudum ve çok dikkatimi çekti açıkçası.Böyle bi durum benim başıma gelse arkadaşım içim yapabileceğim herşeyi yaparım ama eşimle sevişmesi bunu yapamam.

bana göre ahlaki kurallar heryerde aynidir..böyle birşeyi kabul etmem..hem vucut isisini arttirmanin tek yolunun o oldugunu sanmam muhakkak baska yolu vardir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…