en yakın arkadaşınız ve eşiniz?

hadi len derim ben bu filmi yazana ,,, ardindanda ohaaa cuuuusssssssss,,, baska da yolu yokmusta tek care kocamin sevismesiymis,,,,, bu film kac yas beyinler icin cekilmis acaba diye sorarim ,,,coluk cocuk mu kandiriyorsunuz!!!

YUKARIDAKI DUSUNCEME EKLEME!!!
hadi len derim ben bu filmi yazana ,,, ardindanda ohaaa cuuuusssssssss,,, baska da yolu yokmusta tek care kocamin sevismesiymis,,,,, bu film kac yas beyinler icin cekilmis acaba diye sorarim ,,,coluk cocuk mu kandiriyorsunuz!!!

Bide donmak uzere kadin acisindan cevap veriyorum,,,, BU O DONMAK UZERE OLAN KADINA YAPILAN BIR CINSEL TACIZDIR VE EN AGIR CEZALANDIRILMASI GEREKEN BIR TECAVUZ GIBI SUCTUR BENCE!!!! ALLAH GOSTERMESIN, O KADIN YERINDE OLMAK ISTEMEM,,,hele bide eee canini kurtaracaktik canim diyen bir arkadasim varsa,,, yandim,,,ne demek yaaa,,,git kardesim donmak daha iyidir..

ben eşimden böyle bir şey isteyemem herşeyi kıymetlidir benim kocamın

Hiç sanmıyorum böyle birşeye müsade edeceğimi.
Arkadaşıma başka birini bulurdum iyi olması için ama bu asla benim eşim olmazdı.

Birdaha ne arkadaşıma nede eşimin yüzüne bakamazdım onlarda benim yüzüme bakamazlardı herhalde.Ay ne biçim film ya off

en yakın arkadaşım olmadığı içün böyle bi sorunumda olamaz herhalde, herkese eşit mesafedeyim, bi de şöyle bişey var ya en yakın arkadaşım bi erkek olsaydı eşim de bi erkeklemi sevişcekti yani, filmin konusu da bi acayipmiş yani, sevişmeyle adam mı kurtarılır ayol, o kadar istiyosa ben kendimi feda edebilirdim yani :roflol:

valla çok zor bir durum düşündüm. düşüncesi bile mideme kramlar girmesine sebep oldu. ne olursa olsun buna izin veremezdim herhalde.

hayatta olmaz.yasakkelime mutlaka başka bir çaresi vardır. olmasa da böyle bir ahlaksızlığı kabul etmem.kimse kusura bakmasın.

Gerekirse ben sevişirim :roflol: yine de kocamı paylaşmam..:bbo:Şaka bi yana yok mu kan dolaşımını hızlandıran başka bir yöntemm..yaa bu çok kötüü.Arkadaşın hayatı da olsa kocadır bu paylaşılmaz kii....Allah korusun

kızlar valla arkadaşım donma noktasında olsaydı eger kocamla değil benle sevişmesine razı olurdum napim en azından kız kıza olurduk:))))))))))))))))))))

bende istemezdim ay gözümün önüne geldide tüylerim diken diken oldu...

tülk halkının örf adetlerine uymayacak bir flim bence...konusu bile itici...böle bir sey yaşamıyacagımıza göre yorumsuz diyorum.........

ya donacak olan kişi sizseniz?

şimdi bu laf bana değil ama dayanamadım cevap vericiym, donacak olan kişi bensem bile ahlaki değerlerime saygı duyarak ölmeiyi yeğlerim, yav bi de donacaksa herkes donar, niye olmayacak imkansız bişein tartışmasını yapıyoz ki biz :1closedeyes:

pardon yaa yanlış yazdım acele etcem dıye ahlak ahlaktır dıycektım yanlış oldu :))) yanı asla olmazz kısacası bu...

bende duymustum ve hemen kapatmistim ama burdada buldu beni:))film iste sacma,birtek bizmi donmadik mesela...film sonucta...
kizmayin ama izin veremezdim ya,oracikta benim beynim ve kalbim donardi ben ölürdüm sanirim...

ya baska biseyler yapsinlar birlikte isinmak icin "soyunmadan ve sevismeden" bir tek seviserekmi kan dolasimi hizlanir...kabul etmem ben!!!!

ya baska biseyler yapsinlar birlikte isinmak icin "soyunmadan ve sevismeden" bir tek seviserekmi kan dolasimi hizlanir...kabul etmem ben!!!!

okuyunca aklımdan geçen cevap buydu. olayı cinsellik ve sadakat üzerinden vererek vurucu olmaya çalışmışlar ama saçmalamışlar bence de.
buna benzer bir film vardı, nazi subayı bir anneye iki çocuğundan birini fırına gönderecğini, ama hangisinin gideceğini annenin seçeceğini söylüyordu. film de bu ikilem üzerine sürüyordu ve filmin sonu yoktu. bence o daha güzel bir filmdi. benneyaptımki

valla kıslar ben o kadar çağdaşlaşamadım kabul edemezdim saçma bişe ya illede cinsellik mi kan dolaşımını hızlandırıyo oldu diyelim ordan kurtulana dek donmamak için ilişki yaşamaları gerek ooo ben donmadan ölürüm yanlarında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…