en yakın arkadaşlarım aldatılıyormuş :(((

eşinize bravo aferin,gerçekten gurur duyup,sevinebilirsiniz dürüst bir eşiniz var..kendilerinin itiraf etmesi en iyisi olmuş..arkadaşlarınızında Allah yardımcısı olsun,haklarında hayırlısı..

eşinize bravo aferin,gerçekten gurur duyup,sevinebilirsiniz dürüst bir eşiniz var..kendilerinin itiraf etmesi en iyisi olmuş..arkadaşlarınızında Allah yardımcısı olsun,haklarında hayırlısı..

amin inş. haklarında en doğru kararı verirler. ama ben huzurluyum, çünkü böyle bir yükle yaşamak istemezdim.

Ben hatalarını anladıklarını düşünmüyorum.
eşinden böyle bir tepki beklemiyorlardı,eşin yanlarından ayrılınca
yüksek bir ihtimal eşlerinin duyma ihtimalinden dolayı vazgeçmiş olabilirler.
iki kişinin bildiği sır değildir.

haklı olma ihtimaliniz çok yüksek ki büyük ihtimalde öle. ama umuyoruz işte en azından bir kerelik olsun hatadan döndüler ve eşleride durumu gördüm başlarına neler geleceğini gösterdiler. en azından belki bundan sonra yola gelirler. hoş testi kırıldıktan sonra çocuğu dövmenin anlamı yok ama en azından artık o testilerin güvende olmadığını öğrenmediler.

Evet, birde ya daha önceden de yaptılarsa ve eşlerine filan hastalık bulaştırmış oldularsa, ya o 2 annenin karnındaki bebeğe kadar hastalık geldiyse Bunları da düşünmekte fayda var, bence de söyleyin hatta bunları da anlatın ve hemen bir doktora gitmelerini sağlayın bebekler ve kendileri için Ufff çok zor yaaaa, inşallah seni kötü bilmezler de işin gerçek yüzünü anlarlar

Bu yazıyı şimdi gördüm.. İyi yapmışsınız bence.. Hatta arkadaşlarını da al bir doktora git hemen bebeklerde ve kendilerinde bir şey var mı diye..

bir fikir veremedim. yorumları okuyunca sizin en doğrusunu yaptığınızı anladım.

ancak eşinizi kutlamadan edemeyeceğim. gerçekten olması gerekeni ve takdiri hakedeni yapmış. bizler adına da tebrik ve teşekkürlerimizi iletin.

size olan sevgisini ve saygısını kanıtlamış olmuş bence.

Siz Olsanız Bilmek İstermiydiniz Bu Durumu?
Önce Onu Düşünün Ona Göre Karar Verin Bence

Bu yazıyı şimdi gördüm.. İyi yapmışsınız bence.. Hatta arkadaşlarını da al bir doktora git hemen bebeklerde ve kendilerinde bir şey var mı diye..

zaten aynı doktora gidiyoruz hepimiz ve daha onların haberi olmadan sıkıntımı doktorumuzla paylaşmıştım oda duruma göre tüm gerekeni yapıcaktır o yönden içim rahat. ancak hassasiyetiniz için ayrıca teşekkür ederim.

onu eşim olarak seçme sebebimdi zaten canım bu saygı olayı. çünkü biz aşk değil fikir, mantık evliliği yapmıştık ilk başlarda. fikirlerimiz uyuştuğu için bir araya gelmiş ve yola devam etmeyi seçmiştik. önceleri çok iyi dosttuk ve ortaktık. evlendikten sonra sevgi başladı bizim aramızda.

ne güzel. ben aşk evliliği yaptım.
böyle bir durumla karşılaşmadık henüz ama karşılaşırsak da aynı tavrı sergileneceğini düşünüyorum. umarım yanıltmaz beni.

Rica ederim.. Bebekler konusunda çok hassasım, biliyorsunuz ki anne sütünden bile hastalık geçebiliyor.. Benim aklıma ilk gelen bebeklerin durumu oldu, gerçekten çok üzücü..

Son durum ne peki?

Rica ederim.. Bebekler konusunda çok hassasım, biliyorsunuz ki anne sütünden bile hastalık geçebiliyor.. Benim aklıma ilk gelen bebeklerin durumu oldu, gerçekten çok üzücü..

Son durum ne peki?

şükürki öle bi durumları yok. 5 aylık olan daha o gün elinden anahtarlarını alıp ben seni arayana dek sakın arama deyip çıkmıştı zaten. halada eve almıyor telefonlarına çıkmıyor eşinin. diğeri ise odaları ayırdı aynı evin içinde iki yabancıyız ne zaman hazmadersem o zaman bana ve bebeğe yaklaşıcaksın diye tavrını koydu. iyide oldu biraz burunları sürtsüz fakat 5 aylık olan hiç hazmedeceğe benzemiyor. ne yalan söyliim yuvaları yıkılsın istemem ama bilmelilerdi.

Tabi ki bilmelilerdi.. Yaptılarsa sonuçlarına katlanacaklar.. Bende çok üzüldüm ama hanımların bilmesi iyi oldu.. Hiç bir şey olmasa bu işe devam edip, hastalık bulaştırabilirlerdi...

erkek milletinin çoğu midesiz iradesiz akıl fikir yokkimsenin yuvası yıklısın istemem hele de ortada çocuk varsa ama kadınların bilmeleri iyi olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…