- Konu Sahibi Revolucion
-
şöyle açıklıyım 8 aylık olan arkadaşımla durumlarımız hemen hemen aynı düşük tehlikesi, erken doğum riski gibi faktörlerden dolayı uzun süredir eşlerimizle yakınlaşmamız yok. bu durumuda bildiklerinden birde onlara göre erkekler arası mevzular diyerek rahat davranmış olabilirler. benimkinin böyle bir tepki vereceğini düşünmediler büyük ihtimal.
başka bir arkadaşımızında açıkladığı gibi eşimin davranış şekli ve bunu açık yüreklilikle gelip anlatmasıydı beni sevindiren, ama olanlar.yani diğerlerinin yaklaşımı.
gelelim gelişmelere bu gün yine aradılar diğer dördüncüde gelmiş beraber toplanıcaz dediler. eşim biz gelmiyoruz deyip kestirip attı. o gece yanlarında olmayan tekrar aradı hayırdır diye olanları anlatıp ben anı ortamda olmak istemiyorum dedi. bunun üzerine diğer arkaşın eşi duydum abi ama senin konuşmandan sonra onlarda vazgeçmiş hatta özür durumunda görüşmek istiyorlar demiş. eşimde çocukmu kandıryorlar gözümün önünde aradılar kadınları lütfen kapat konuyu seninlede kötü olmayalım dedi. yaklaşık yarım saat sonra kapı çaldı.hepsi toplanıp gelmişler bizden böyle bir tavır olunca. eşim erkekleri alıp balkona geçti bişey söyleme bekle dedi bizde balkonun dibindeki odadayız kızlar ne oluyor dedi. dilimin ucuna kadar geliyor ama mecbur sustum dışarı olacakları bekliyorum. biraz sonra hepsi içeri girdiler. hepimiz suspuz bekliyoruz. sonunda sessizliği yine benim ki bozdu ve itiraf ettirdi olanları ayrıca eve gittikleri saate görede doğruyu söylüyormuş diğer arkadaş gerekten benimkinin koyduğu tavırdan sonra hatalarını anlamışlar ve vazgeçmişler. nihayetinde biz yükten kurtulduk çok şükür ki. ama çiftlerin birinin pek barışma ihtimalleri yokve ne yalan söyliim bence haklıda çünkü bende olsam yapmamış olması değil böyle bir düşünceye gark olması bile yeterdi.
eşinize bravo aferin,gerçekten gurur duyup,sevinebilirsiniz dürüst bir eşiniz var..kendilerinin itiraf etmesi en iyisi olmuş..arkadaşlarınızında Allah yardımcısı olsun,haklarında hayırlısı..
Ben hatalarını anladıklarını düşünmüyorum.
eşinden böyle bir tepki beklemiyorlardı,eşin yanlarından ayrılınca
yüksek bir ihtimal eşlerinin duyma ihtimalinden dolayı vazgeçmiş olabilirler.
iki kişinin bildiği sır değildir.
Söyleyin..Sizi daha sonra istedikleri kadar kötü bilsinler..Ama sizin vicdanınız rahat olur en azından.Bildiğimi saklamadım,arkadaşlarımın aptal yerine konulup kandırılmalarına razı olmadım dersiniz..İnanıp inanmamak onlara kalmış bir şey.............
şöyle açıklıyım 8 aylık olan arkadaşımla durumlarımız hemen hemen aynı düşük tehlikesi, erken doğum riski gibi faktörlerden dolayı uzun süredir eşlerimizle yakınlaşmamız yok. bu durumuda bildiklerinden birde onlara göre erkekler arası mevzular diyerek rahat davranmış olabilirler. benimkinin böyle bir tepki vereceğini düşünmediler büyük ihtimal.
başka bir arkadaşımızında açıkladığı gibi eşimin davranış şekli ve bunu açık yüreklilikle gelip anlatmasıydı beni sevindiren, ama olanlar.yani diğerlerinin yaklaşımı.
gelelim gelişmelere bu gün yine aradılar diğer dördüncüde gelmiş beraber toplanıcaz dediler. eşim biz gelmiyoruz deyip kestirip attı. o gece yanlarında olmayan tekrar aradı hayırdır diye olanları anlatıp ben anı ortamda olmak istemiyorum dedi. bunun üzerine diğer arkaşın eşi duydum abi ama senin konuşmandan sonra onlarda vazgeçmiş hatta özür durumunda görüşmek istiyorlar demiş. eşimde çocukmu kandıryorlar gözümün önünde aradılar kadınları lütfen kapat konuyu seninlede kötü olmayalım dedi. yaklaşık yarım saat sonra kapı çaldı.hepsi toplanıp gelmişler bizden böyle bir tavır olunca. eşim erkekleri alıp balkona geçti bişey söyleme bekle dedi bizde balkonun dibindeki odadayız kızlar ne oluyor dedi. dilimin ucuna kadar geliyor ama mecbur sustum dışarı olacakları bekliyorum. biraz sonra hepsi içeri girdiler. hepimiz suspuz bekliyoruz. sonunda sessizliği yine benim ki bozdu ve itiraf ettirdi olanları ayrıca eve gittikleri saate görede doğruyu söylüyormuş diğer arkadaş gerekten benimkinin koyduğu tavırdan sonra hatalarını anlamışlar ve vazgeçmişler. nihayetinde biz yükten kurtulduk çok şükür ki. ama çiftlerin birinin pek barışma ihtimalleri yokve ne yalan söyliim bence haklıda çünkü bende olsam yapmamış olması değil böyle bir düşünceye gark olması bile yeterdi.
Bu yazıyı şimdi gördüm.. İyi yapmışsınız bence.. Hatta arkadaşlarını da al bir doktora git hemen bebeklerde ve kendilerinde bir şey var mı diye..
bir fikir veremedim. yorumları okuyunca sizin en doğrusunu yaptığınızı anladım.
ancak eşinizi kutlamadan edemeyeceğim. gerçekten olması gerekeni ve takdiri hakedeni yapmış. bizler adına da tebrik ve teşekkürlerimizi iletin.
size olan sevgisini ve saygısını kanıtlamış olmuş bence.
onu eşim olarak seçme sebebimdi zaten canım bu saygı olayı. çünkü biz aşk değil fikir, mantık evliliği yapmıştık ilk başlarda. fikirlerimiz uyuştuğu için bir araya gelmiş ve yola devam etmeyi seçmiştik. önceleri çok iyi dosttuk ve ortaktık. evlendikten sonra sevgi başladı bizim aramızda.
zaten aynı doktora gidiyoruz hepimiz ve daha onların haberi olmadan sıkıntımı doktorumuzla paylaşmıştım oda duruma göre tüm gerekeni yapıcaktır o yönden içim rahat. ancak hassasiyetiniz için ayrıca teşekkür ederim.
Rica ederim.. Bebekler konusunda çok hassasım, biliyorsunuz ki anne sütünden bile hastalık geçebiliyor.. Benim aklıma ilk gelen bebeklerin durumu oldu, gerçekten çok üzücü..
Son durum ne peki?
şükürki öle bi durumları yok. 5 aylık olan daha o gün elinden anahtarlarını alıp ben seni arayana dek sakın arama deyip çıkmıştı zaten. halada eve almıyor telefonlarına çıkmıyor eşinin. diğeri ise odaları ayırdı aynı evin içinde iki yabancıyız ne zaman hazmadersem o zaman bana ve bebeğe yaklaşıcaksın diye tavrını koydu. iyide oldu biraz burunları sürtsüz fakat 5 aylık olan hiç hazmedeceğe benzemiyor. ne yalan söyliim yuvaları yıkılsın istemem ama bilmelilerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?