Biz en yakın iki arkadaşımla lisenin ilk yılı tanıştık ve 7 yıldır hep beraberiz. Beraber büyümüş gibiyiz gerçekten. Birbirimizin aile evine gider gelirdik, iftarlar yapardık beraber üçümüz, doğum günlerimizi kutlardık ve hiçbirimizin ailesi bunu sorun yapmaz bilirlerdi. Benim de şu an 3 aylık bir ilişkim var ve daha önce bu tarz ciddi bir ilişki yaşamamıştım ama her zaman yakın arkadaşlarımın erkek olması konusu beni gererdi. İleride sorun yaşar mıyım zorlanır mıyım diye düşünüyodum ve düşündüğüm başıma geldi sevgilim çok kıskanç bir insan. Beni çok seviyor çok bağlı ama baya kıskanç. Başka erkekler konusunda tahammülü yok. Yakın arkadaşlarımı mecbur kabullendi görüşmeme bir şey demiyor tabii ki ama biz arkadaşlarımla aynı şehirde okuyoruz da ayrıca ve içlerinden bir tanesinin öğrenci evi var. Ben hayatımda biri yokken sık sık giderdim kalırdık da beraber. İlişkim tatil vaktine denk geldi o yüzden böyle bir konu daha önce aramızda geçmedi ama dün gece sordum, eğer evine gidersem rahatsız olur musun diye. Gece evinde kalma konusu söylemiyorum bile dedi ben bunu anlıyorum okeyliyorum ama normal gün içinde aynı evin içinde bulunmamızı istemezmiş rahatsız olurmuş. Ben ne düşüneceğimi bilemiyorum tam olarak. İki arkadaşım da gayler bu arada ama sevgilime bunu açık açık söyleyemedim. Bence gay olmaları kabul edilebilir yapıyor bu durumu ya. Tanıştırma fırsatım olmadı ama tanıştığında da anlar zaten onların öyle olduğunu sonrasında yine sorun yapar mı bilmiyorum. Sadece ailemin bile bildiği sıkıntı etmediği bir şeyi onun etmesi ve bunu kabul etmem benim mantığıma oturmuyor hiç. Ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum