Gecerli sebebi olsa kirilmazdim ama sacma bahane diyosun. Kirilirdim evet.Bir kaç ay evvel evlenmiştim.. İnsanın o gün en mutlu günüdür,sevdiği aşık olduğu adamla hayatını birlestirecektir.Ve tüm sevdiği dostum arkadaşım dediği sandığı insanları yanında ister değil mı? Buraya kadar herşey normal de benim birkaç çok sevdiğim özellikle bir tanesi dostum, gelmedi.o gün arayarak saçma bir bahane uydurdu tabi.. ve ben çok üzüldüm kırıldım vede kızgınim. Ben mi abartiyorum acaba?
Oldu çokta güzel oldu hemde! Kendime kızdım, verdiğim degerlereboşver canım ya gelmezlerse gelmesinler sonuçta onlarsızda oldu yani dimi neden şimdi kafana takıyorsun bunları
Orası öyle kazasız belasız atlattık çok şükür..birbtanesi şehir dışındaydi gelecekti ama gelmedi.sonrada 3 ay sonra aradı mesaj attı ama hiç bir şekilde cevap vermedim telefonlarında dönmedim.diğeri aynı şehirde cocuklarini bırakacak kimse yokmuş. Özel bakıcısı annesi ablası ve babaları var.. tarih belli insan önceden ayarlayabilirEger sehirler arasi mesafe varsa kirilmazdim sonucda gidis gelis vs uzun sürüyor ama ayni sehir de ise kesinlikle haklisin kücük bahanelerle gecistirilcek birsey degil dügününün.. ama onuda bosver dügünün sorunsuz problemsiz kazasiz gecmeside büyük birsey
Bende öyle yapmaya karar kıldımAbartmıyorsunuz
Arkadaşlığınızı gözden geçirmenizi öneririm.
Arkadaş kıtlığı yok bu dünyada, gerçekten arkadaşlığın ne olduğunu bilen arkadaşlar bulun.
Tesekkur ederim:) inşallah aminYa aklıma geldi bizim bir grup var kızlar grubu whatsappta. benim de çok sevdiğim yıllardır arkadaşım olan biri de var içinde. Böyle konularda mutlu bir şeyler gelişince onlarla paylaşıyorum tek sessiz kalan o oluyor. Acaba düğünüme gelir mi?
Ben hiç umursamıyorum üzmüyorum kendimi. Siz de öyle yapın evlenmişsiniz ne güzel Allah mutluluğunuzu daim etsin
Aslında durumu ozetlediniz! Öyle yapacağım bendeSürekli seninle görüşen biriyse gelmemesine bende kırılır, kızar hatta mesafe koyardım. Belkide çekemedi senin evlenmeni, ya da mutluluğunu çekememişte olabilir. demek gerçek dost değilmiş.
Biraz gaz vermek gibi oldu ama aklıma gelen ihtimalleri söyledim sadece
kabul edilebilir sebepsizBir kaç ay evvel evlenmiştim.. İnsanın o gün en mutlu günüdür,sevdiği aşık olduğu adamla hayatını birlestirecektir.Ve tüm sevdiği dostum arkadaşım dediği sandığı insanları yanında ister değil mı? Buraya kadar herşey normal de benim birkaç çok sevdiğim özellikle bir tanesi dostum, gelmedi.o gün arayarak saçma bir bahane uydurdu tabi.. ve ben çok üzüldüm kırıldım vede kızgınim. Ben mi abartiyorum acaba?
belki anlatamayacağı bir sorunu vardı veyahut maddi olarak vsBir kaç ay evvel evlenmiştim.. İnsanın o gün en mutlu günüdür,sevdiği aşık olduğu adamla hayatını birlestirecektir.Ve tüm sevdiği dostum arkadaşım dediği sandığı insanları yanında ister değil mı? Buraya kadar herşey normal de benim birkaç çok sevdiğim özellikle bir tanesi dostum, gelmedi.o gün arayarak saçma bir bahane uydurdu tabi.. ve ben çok üzüldüm kırıldım vede kızgınim. Ben mi abartiyorum acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?