En yakın bildiğim 4 yıllık DOSTLARIM(!)

elf0

"Her Daim Babasının Kızı"
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
672
233
133
32
Başlıkta da belirttiğim gibi lise sondan beri tanıştığım iki arkadaşım vardı ve geçenlerde bunlardan birinin face sinde konuşmalarını yakaladım. isimlerini anmak istemiyorum o yüzden i ve s olarak hitap edeyim. i nin face sinde s ile konuşmalarını okudum. Biz dört kız arkadaştık. İkisi , ben ve ikizim. i ve s benle ikizim hakkında öyle şeyler konuşmalardı ki...... düşmanımız olsa anca bu kadar olurdu. "Ay bunlar ne mallar, keşke nişanıma gelmeseler (ama gitmemiz için yalvardılar resmen ablam hastaydı diye birimiz gidemedik), zaten menfaatleri olmasa bişey yapacakları yok vs.vs.." halbuki görseniz hergün beraberdir. Canımlı cicimli konuşmalar samimi muhabbetler derstleşmeler ... ben EN yakın onları bitmiştim oysa. Gittik. Konuştuk. .gördüm dedim mesajlarınızı. Ne dese beğenirsiniz. ... s başladı bağırmaya ben zaten seninle iyi değildim de ben ikizinle yakın olabilmek için seninle konuşuyodum da.. tam kalkıp gidicez bağırmaya başladı hakkımda bildiklerini tek bi kişiye söylersen mahfederim seni felan falan .. ben hiçbirşey demedim.seni Allah'ıma havale ediyorum dedim kalktık. Bir daha da görüşmedik onlarla. . Ama öyle çok yandı ki içim ..

o da bir şey mi benim üni dek en yakın arkadaşım dediğim kişi bir gün küfürler hakaretler yazan mesajlar attı hemde nedenini bile bilmediğim. Velhasıl her şeye hazırlıklı olmak çok takmamak lazım insan milleti bu belli olmuyor:95:

" Her insan bir kere vurulur sırtından bu hayatta.
Çünkü her kardeş, her dost, her sevgili bir parça vicdansızdır... "

Insan kardeşine bile guvenmemeli . Yabancılar bi yana.... bunu çok iyi anladım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bosver uzme kendini, geldi gecti luzumsuz insanlar hayatindan. 4 yil aslinda insanlar tanimak icin fazla bile. Kimse karaterini bu kadar saklayamaz. Bir insan kiskanc, kinci, dedikoducu, bir kisinin yuzune gulup, arkasindan konusuyorsa mesela, ayni seyleri en yakini gozuken arkadaslarina yaptigi da kesindir aslinda. En dogrusu etik degerlerinizin uyusmadigi kisileri, hayatiniza dahil etmemek...
.

Uzuldugun şeye bak. Gormus oldun gerçek yuzunu o insanların Allah un sevdiği kuluymussun. Herkes bi yiyor boyle kazık. Forumda ben de bende diyen insanlardan biriyim bende. Hemde hic ummazken. Hic uzulmuyorum artik. Sende üzülme. Çok açıyor ama deviyor. Gül eğlenddostlar edin ve bırak uzakdan seni izlesinler. Seni mutsuz görmesinler bu mmutluluğu yaşatma onlara.

Çok çok çok haklısınız . Meğer gözümü kapatmışım hep. Ailesine bunu yapan insan yarın öbür gün bana neden yapmasın ki.. gördüm bi kaç defa yolda markette benden kaçtılar resmen korktular benle karşılaşmaktan . İşte bunlar yaptıklarının arkasında duramayan insanlar.. lan onlara olcak ama. Bana değil biliyorum

Son düzenleme:

Ne de güzel bi söz ..

bence üzülme ve güvenini kaybetme. hayat sınavdır sonuçta. her şey oluyor.

Insan güven duygusunu kaybediyo zamanla..Böyle insanlar yüzünden ya..

Insan kardeşine bile guvenmemeli . Yabancılar bi yana.... bunu çok iyi anladım

Yazdıklarınızı okudum,kardeşinizle bu yüzden bir problem mi çıktı da aranızda böyle dediniz ?:44:

siz konuşmalarını nasıl görebildinizki?
bu konudan bende çok muzdaribim...en yakın arkadaşlar herkes dedikodu yapıyor..ve bunu normal görüyorlar...
Samimi insanı bulmak çok zor

Yazdıklarınızı okudum,kardeşinizle bu yüzden bir problem mi çıktı da aranızda böyle dediniz ?:44:

Yok hayır asla. Sadece arada tartışırız ama benim ailemden başka kimsem yok onu anladım. Lafın gelişi aslında. Öyle bi devirdeyiz ki artık. S isimli arkadaşım kardeşine bile böyle yapardı bize neler neler der ona canım kardeşim li konusurdu... ben bunu hep görmezden gelmişim meğer

siz konuşmalarını nasıl görebildinizki?
bu konudan bende çok muzdaribim...en yakın arkadaşlar herkes dedikodu yapıyor..ve bunu normal görüyorlar...
Samimi insanı bulmak çok zor

Aynen öyle bide utanmadan evet yaptık konuştuk ama yapacak bişey yok diyolar yuzsuz yuzsuz... i bana kendi vermişti face şifresini. Bi oyun vardı ortak oynadığımız onu geçmem için ve ne oldu bilmem bi anda kalp atışlarım hızlandı bazen oluyo böyle bişeyler hissediyorum farkında olmadan bişeyler yapıyorum ve hissettiklerim doğru çıkıyo. Elim mesajlara gitti ve onca mesajin içinden sadece onlarinkine baktım. ....

dikkat edip silmemiş demekki bende arkadaş konusunda iyi niyetinden çekmiş biriyim..fazlasıyla alttan alırım sabrederim ama bi yere kadar ..

edindiğim tek tecrübe şu; yakın arkadaş diye bişey yok.eğer biri sende kötü hisler uyandırıyorsa...kıskançlık çekememe dalga geçme yalandan şaka yaptım demeler gereksiz kahkahalar...işte onlardan uzak durun.

Ha tamam şimdi anladım,kusura bakmayın yanlış anlamışım

Dost kazığı olayına gelince,bence sevinmelisiniz bile.Allah'ın sevdiği kuluymuşsunuz ki ne olduklarını öğrenmişsiniz.Boş verin herkes kendi karakterini bir şekilde ortaya kor,o da böyle koymuş

Aramıza hoşgeldin canım, bu hayatta böyle arkadaşından kazık yemeyen yoktur heralde kurtulduğuna sevin vyrmdnmggbmmgfnnöjgfghkkdhjöh

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hıh işte aynen o dedigin seylerin hepsini yaptılar ama benim gözüm hep körmüş meğer ..

kesinliklee....

Aramıza hoşgeldin canım, bu hayatta böyle arkadaşından kazık yemeyen yoktur heralde kurtulduğuna sevin vyrmdnmggbmmgfnnöjgfghkkdhjöh

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hem çok seviniyorum hem de onlara acıyorum ..

Ne guzel ve ne de dogru bir soz. Sirtindan vurulana bir o kadar da anlamli. Tesekkurler bu soz icin...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…