En yakın dostum :(

Ozgebym

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
326
23
318
Ankara
Arkadaşlar benim en yakın dostumla(ecem) sorunlarım var bi türlü çözüme ulaşamıyorum büyüklerimden fikir ve yardım istiyorum :( öncelikle 17 yaşındayım 9 yıllık benim bi dostum var kötü günde iyi günde hep yanyana olduk ama iki senedir farklı okullarda olduğumuz için o kadar sıkı bi bağımız kalmadı,her hafta sonu görüşüyoduk tatillerde hep yanyanayız filan ama şöyle bi sorunumuz var ki bunun sınıfından bi çocuk vardı arkadaşımı seven biz de tanışmıştık ve o kadar yardım ettim ki ben çıkmalarına süprizler hazırladık vs vs bi de çok duygusal biriydi en ufak arkadaşımın yaptğı bi davranışı sorgular başımın etini yerdi,çok uğraştım çok bunalttı kimi zaman ama en sonunda arkadaşımın mutluluğu vardı neyse çıkmaya başladılar,çıkma teklifindeki hediyeyi de ben hazırlamıştım ama işte bi teşekkürü bile haketmedim..söyledim söyledim anlamadı 3 hafta boyunca küs kaldık bi şekilde barıştık erkek arkadaşı ben o hepimiz baya iyi anlaışıyoduk bundan sonra erkek arkadaşının bi tane arkadaşıyla tanıştık çocuk bana yazmaya başladı ama ben hoşlanmadığm için soğumaya başlamıştım bu arada da ben ses eğitimi almıştım onlarında bi grubu vardı beni solist yapmaya çalışıyolardı istemiyorum diye o kadar söyledim ki o kadar bunaldım ki hala üstüme geldi o arkadaşı sürekli o knuyu açıyodu artık yeter cidden bunaldım dememe rağmen hala açtı ve bu sefer cidden patladım ve kavga ettik bunun ardından benim dostum dediğim arkadaşım ortada nötr davrandı sevgilisinin arkadaşını hala o kadar masum görüyodu ki..her neyse bizim o arkadaşyla aramız bozuldu konuşmaz olduk ve ben bundan kesinlikle şikayetçi değildim ki düne kadar dün mesaj attı işte nasılsn napıyosn vs vs ve cumartesi geliyosn dmi dedi nereye dedm ecem söylemedi mi dedi hayır dedm grup için stüdyo kiralamış işte ecem oo gelirz tabi demiş bana sen de geliyosn dmi diye sordu hangi birine sinirleniceğimi şaşırdım hala bu çocuk bana nasıl stüdyo kelimesini açabiliyo anlamadm ecem desem nasıl olur gideriz diyebiliyo onu hiç anlamadm bi kızar ya Ozgebym çok rahatsız oluyo bu konuyu niye açıyosun bi daha diye.. ama yapmadı tabiki bunu ve ben benim adma nasıl ona söz veriyosun dedim o da vermedm Ozgebym'a daha sormadım ama ben gelirim dedim dedi. sen niye gidiysn ki? sadece cumartesileri görüşebiliyoruz zaten,sevgilisyle de aynı sınıfta haftanın her günü görüşüyo sevgilisinin arkadaşı o kadar önemli biri olmamalı ve onları bana tercih etti resmen bugün yarın napıcaksn dedm xxxlerin yanına gidicem dedi sen dedi eve gelirim kurstan sonra dedim aynı kurstayız bu arada istersen senle kalıyım dedi yok sağol dedim kaldı böyle.. o insanların hala ben stüdyoya gidersem solistlik konusunu açıcağını biliyorum ama ecem buna hiçbi tepki koymuyo o kadar bunalıyorum ki sevgilisinden başka hiçbi şeyi gözü görmüyo sadece bi gün görüşüyoruz biz ya bunu yapmaya hakkı yok biraz önce konuştum işte tercih ettin onları bana filan dedim ne alaka filan dedi anlamıyo da.. yardım edin lütfen

benimde böyle olmuştu 12 yıllık eski arkadaşım biri ile çıkıyordu.onun arkadaşını ayarlamaya çalışıyorlardı.ben hayır dedim.çok ısrar ettiler.sonunda bozdum arkadaşlığımı.sanki nolcaksa ne saçma .biterse bitsin unuttum gitti...sen bence kafanı takma.ne olduğunu belli etmiş ecem.kurtulduğuna bak.ben çok sevindim kurtulduğuma.ne arkadaşlar gelir daha..:35:

Son düzenleme:
Kimse seni gitmek istemediğin bir yere zorla götüremez . Gitmek istemiyorsan gelmeyeceğim de , biraz mesafeli dawran gerekirse , o zaman senin üzerine fazla gelemezler . Çok fazla tawiz wermişsin arkadaşlarına !

Ecem e gelince , bu yaşlarda odak noktası erkek arkadaş olur . Maalesef ki kız arkadaşlar ikinci planda kalır . Zamanla bu konu da rayına oturur .

Kimseden de seni sawunmasını bekleme ! Sen kendini sawunacak kapasiteye sahipsin , hiç umursama , derslerine odaklan canım ...

kendını uzdugune bıle degmez bence.
ecem erkek arkadasıyla takılmaya devam etsın.
donup dolanıp donecegı yer kurkcu dukkanıdır derım ben.
He donmezse cokta dert etmeyın.
ınsanın kardesıne zor guvendıgı su devırde arkadasa bel baglamak hata zaten.

cnm bir ablan olarak konuşıyım samimiyetime inan tamam mı? sen birazcık arkadaşını kıskanıyor ve paylaşamıyorsun ama sana herşeyin her yaptığının hesabını vermek zorunda değil siz arkadaşsınız tamam kardeş gibisinizdir eminim ama kardeşler bile birbirine hesap vermez.böyle arkadaşlığınızı yıpratma derim sana.herkesin yeri ayrı niye tercih diye algılıyorsun ki? Ayrıca her cumartesi monotonlaşmış bir şekilde seninle görüşmek zorunda değil bu haftada görüşmeyiverin ne olucak yani illaki ne zorunluluğu var ki?onun için en değerli olmaya çalışma siz apayrı hayatlar kurup evlenip barklanıcaksınız bambaşka hayatlarınız olucak ama devam ederse dostluğunuz kalıcak hep.Ama birbirinizin herşeyi olamazsınız bu hayatın gerçeği.bence arkadaşınlada boş yere tartışma çıkarma

benimde böyle olmuştu 12 yıllık eski arkadaşım biri ile çıkıyordu.onun arkadaşını ayarlamaya çalışıyorlardı.ben hayır dedim.çok ısrar ettiler.sonunda bozdum arkadaşlığımı.sanki nolcaksa ne saçma .biterse bitsin unuttum gitti...sen bence kafanı takma.ne olduğunu belli etmiş ecem.kurtulduğuna bak.ben çok sevindim kurtulduğuma.ne arkadaşlar gelir daha..:35:

Bilmiyorum ya çok üzücü geliyo onu öyle görmek,kendimi geri çekmeye karar verdim galiba en mantıklısı bu olucak kaçan kovalanır gibi ya gelir ya da biter artık..yorumunuz için çok teşekkür ederim :16:

Kimse seni gitmek istemediğin bir yere zorla götüremez . Gitmek istemiyorsan gelmeyeceğim de , biraz mesafeli dawran gerekirse , o zaman senin üzerine fazla gelemezler . Çok fazla tawiz wermişsin arkadaşlarına !

Ecem e gelince , bu yaşlarda odak noktası erkek arkadaş olur . Maalesef ki kız arkadaşlar ikinci planda kalır . Zamanla bu konu da rayına oturur .

Kimseden de seni sawunmasını bekleme ! Sen kendini sawunacak kapasiteye sahipsin , hiç umursama , derslerine odaklan canım ...

haklısınız kimsenin beni üzmeye hakkı olmadığnın farkındayım bundan sonra öyle davranıcam

kendını uzdugune bıle degmez bence.
ecem erkek arkadasıyla takılmaya devam etsın.
donup dolanıp donecegı yer kurkcu dukkanıdır derım ben.
He donmezse cokta dert etmeyın.
ınsanın kardesıne zor guvendıgı su devırde arkadasa bel baglamak hata zaten.

çok haklısınız...

cnm bir ablan olarak konuşıyım samimiyetime inan tamam mı? sen birazcık arkadaşını kıskanıyor ve paylaşamıyorsun ama sana herşeyin her yaptığının hesabını vermek zorunda değil siz arkadaşsınız tamam kardeş gibisinizdir eminim ama kardeşler bile birbirine hesap vermez.böyle arkadaşlığınızı yıpratma derim sana.herkesin yeri ayrı niye tercih diye algılıyorsun ki? Ayrıca her cumartesi monotonlaşmış bir şekilde seninle görüşmek zorunda değil bu haftada görüşmeyiverin ne olucak yani illaki ne zorunluluğu var ki?onun için en değerli olmaya çalışma siz apayrı hayatlar kurup evlenip barklanıcaksınız bambaşka hayatlarınız olucak ama devam ederse dostluğunuz kalıcak hep.Ama birbirinizin herşeyi olamazsınız bu hayatın gerçeği.bence arkadaşınlada boş yere tartışma çıkarma

öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ederim ama beni yanlış anladığınızı düşünüyorum,sorun onun başkalarıyla takılması değil buna zaten ters bi tepki vermiyorum çoğu görüştüğümüzde sevgilisi de oluyo ama ben bunu kesinlikle sorun haline getirmiyorum,sorun şu ki benim ne kadar bunalıp üzüldüğümü biliyo solistlik konusunda ve hala buna rağmen tepki vermeyip bu amaçla stüdyoya gitmesi beni bozdu zaten o olayda hiç tepki vermemişti bi de üstüne bunu yapması çok üzdü beni, her hafta benimle görüşücek diye bi düşüncem hiçbi zaman olmadı

Ah canım ah aynı şeyleri yaşadım birde güzelsanatlardaydım tek şancı benmişim gibi en yakın arkadaşımın sevgilisinin arkadaşları tutturdu istemiyorum dedim mezun olana kadar :1: Çünkü opera alanım benim işim olmaz pop söylemekle diye en son arkadaşımda öyle şeyler yaptı etti benim adıma sen söz ver neya uğradığımı şaşırdım..
Bende hiç bir şey demedim ne kavga ettim ne küstüm elimi eteğimi çektim.
Daha kimler gelip geçecek hayatından değer verdiğin için şimdi düşünüyorsun bunları ama zamanla geçecek.. :71:

Ah canım ah aynı şeyleri yaşadım birde güzelsanatlardaydım tek şancı benmişim gibi en yakın arkadaşımın sevgilisinin arkadaşları tutturdu istemiyorum dedim mezun olana kadar :1: Çünkü opera alanım benim işim olmaz pop söylemekle diye en son arkadaşımda öyle şeyler yaptı etti benim adıma sen söz ver neya uğradığımı şaşırdım..
Bende hiç bir şey demedim ne kavga ettim ne küstüm elimi eteğimi çektim.
Daha kimler gelip geçecek hayatından değer verdiğin için şimdi düşünüyorsun bunları ama zamanla geçecek.. :71:

:)Aynı şeyleri yaşamışız cidden ben de okulumda çok sesli koroya gidiyorum ve opera parçaları çalışıyoruz ve onların istediği şey "metal" söylemem,ben anlayamıyorum normal bi insan bi kere diyince anlar ama anlamadılar uzattılar da uzattılar hala bu konuyu açabilicek kapasiteleri var...haklısınız ben de geri çekilicem o zaman insan zaten değeri anlıyor..

Konuları lütfen içerikleri ile ilgili başlıklara açalım.
Bu nedenle konu "Arkadaş çevresi" başlığına taşındı.

Arkadaşlar hani öyle normal arkadaş gibi davranıyım filan demiştim ama şimdi önemli bi gelişme oldu söylesem mi söylemesem mi karar veremedim bi yandan içim içime sığmıyo söyle diyo diğer tarafımda söylersen yine anlamıycak eskisi gibi devam edicek diyo sizce ne yapmalıyım

Back
X